Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
Hát így biztos nem élnék, ha van más lehetőségem is. Nyilván jobb ez a fajta lakhatás, mint a híd alatt csövezni, de csak egy fokkal. Ő nem tud hozzád költözni? Vagy valahogy kialakítani egy fürdőszobát? Engem nagyon kiborítana, ha éjszaka a pottyantósra kéne kijárnom a kert végében.
Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, de őszintén szólva én ilyen körülmények között nem szívesen mennék hozzá látogatóba sem, nemhogy oda összeköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!