Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként bevállalnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?

Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.

#Komfortnélkül #Nincfürdőszoba
2021. nov. 24. 18:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/153 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. nov. 24. 18:59
 12/153 anonim ***** válasza:
100%

#7: Ezért én egy fillért sem adnék. Ráadásul ha most csak erre telik, elég esélyes, hogy ott fogtok ragadni hosszú évekre. Aztán jön a következő putri.

Ilyen körülmények között én biztos, hogy nem lennék boldog. Esélyes, hogy nálad is gyorsan kihűl majd a szerelem, mikor mínusz tíz fokban a pottyantóson kuporogsz. Egyáltalán víz meg villany van? Fűteni hogy tudnátok? Közös az udvar a tulajjal?

2021. nov. 24. 19:00
 13/153 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédaim így élnek és szerintem ez borzasztó. Én nem szívesen próbálnám ki. Kinti WC-hez mondjuk még hozzá tudnék szokni. Nagyszüleimnél sok időt töltöttem, nekik még olyan volt. A fürdőkád vagy legalább zuhanyzó hiánya az már nagyon zavarna. Vizet forralni minden nap? Én ebbe nem mennék bele.
2021. nov. 24. 19:00
 14/153 A kérdező kommentje:

8. Ha szabad megkérdezni miért nem birtad?

9 Épp azért kell olcsó hely, hogy mellette tudjunk félretenni és menni jobb helyre valamivel. Nem vagyunk jómódúak.

10 Ha sikerülne gyűjteni kicsit akkor mennénk jobb helyre. A kor nem mindegy ebből a szempontból? 24 évesen sem kellemes kinti wc-re járni gondolom idősebben se lehet az.

2021. nov. 24. 19:01
 15/153 A kérdező kommentje:

12 Azért egy jobb albérlet jóval többe is kerül. Igen közös az udvar, villany van és egy kàlyha. Vizet is lehet hozni van egy ilyen helység a tulajnak kint ott van csap.

13 Igen gondolom forralni a kályhával vagy van egy gáztűzhely ipalackos.

2021. nov. 24. 19:03
 16/153 anonim ***** válasza:
86%
Nincs az a szerelem, ami egy ilyen visszalépést kibírna.
2021. nov. 24. 19:04
 17/153 anonim ***** válasza:
82%

10es újra, szépen le lettem pontozva:)

A kor azért nem mindegy, mert egyrészt 20on elején még rugalmasabb az ember és ez lehet valóban indulás a félrerakáshoz....két 40es kerülne ilyen helyre az igazán gáz lenne...

2021. nov. 24. 19:04
 18/153 A kérdező kommentje:
17 Igen huszonévesek vagyunk, és bár dolgozunk mindketten becsületesen nem igazán van pénzünk. És egyikünk családja sem támogat.
2021. nov. 24. 19:06
 19/153 anonim ***** válasza:
75%
Én gyakori pisilős vagyok éjjel van hogy 4-5x is menni kell. Kizárt hogy feszt kintre menjek. Belém fagyna mire kiérek plusz azért gondolj abba is bele hogy szépen felfázol majd elég gyakran. Na de úgy is biztosan oda fogtok majd költözni aztán majd ha finish lesz egyikőtök szüleje sem enged majd haza 😅 aztán lehet tovább játszani a felnőttesdit.
2021. nov. 24. 19:13
 20/153 anonim ***** válasza:
68%
Komoly, akár élethosszig tartó betegségek kockázatával járhat akár huszonévesként is egy ilyen helyen lakni akármilyen rövid ideig tartson. Légy szíves, kérdező, ezt a nemkívánatos lehetőséget is mérlegeld, mielőtt úgy döntenél, hogy belevágsz.
2021. nov. 24. 19:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!