Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
Én személy szerint nem lennék képes rá, de ha azt nézem, hogy vannak akik kiköltöznek a dzsungelbe, és élvezik..
Én inkább otthagynám azt a helyet és más városban próbálnék szerencsét, ma már sok munkahely van ami ingyen szállást is ad, akár pároknak is.
81 Külföld semmiképp nem szerepel a terveinkben.
82 Igen én feltudok venni , párom nem kap, mert nincs meg valami egy adózási éve a munkáltatónak.
De ha nem élet-halál kérdése akkor nem vennénk fel hitelt.
83 Én jelenlegi helyzetben nem tudok felmondani, nem is mondhatok. Gyári munka meg annyit fizet mint amit most keres. Az elindulás a nehéz , segítség és tőke nèlkül.
86 Ebben melyik volt kifogás ?
Ezek a mi helyzetünkre vonatkozó tények voltak.
"Gondolom te nem Magyarországon élsz vagy nem vagy tisztában a bérekkel. "
De igen, Magyarországon élek. Nem vagyok tisztában a bérekkel? :D Képzeld, pedig én is fizetésből élek. Csak nem olyan körökben mozgok, ahol már az is menő, hogy egyáltalán be vagyok jelentve, hanem alap. Ja, és nem vagyok gazdag sem, sem pedig a párom.
De erre, hogy valaki így éljen, nincs mentség. Senki nem kényszerít, hogy lakj falun és hagyd, hogy édesanyád élősködjön rajtad. Fel kellene nőni. És de igen, ha tisztességesen tanultál volna valami minimálisan is piacképes dolgot, akkor nem itt tartanál. Ha van valami épképzláb egészségügyi végzettséged (az utolsó kommented alapján lehetséges), akkor pedig mégiscsak külföld lenne a legjobb opció, mivel ezt itt nem fizetik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!