Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
Nem vállalnám be. Nyáron még kevésbé lenne gáz, de télen én semmiképp se akarnék ilyen körülmények között élni. Nincsenek luxus igényeim, de azért a wc és a fürdő alap. Persze így is lehet élni és meg lehet ezt oldani, ahogy régen is tették, de elég macerás és kényelmetlen lenne, én nem vállalnám. Tudom, hogy utálnék így élni és előbb-utóbb valószínűleg a kapcsolat is rámenne. Előbb bérelnék csak egy szobát és laknék együtt másokkal.
De ez csak az én véleményem, nem lebeszélni akarlak róla, a ti dolgotok. Előtte azért alaposan gondoljátok át, hogy mit hogyan oldanátok meg és mennyi időre terveztek itt.
68 Gondolom te nem Magyarországon élsz vagy nem vagy tisztában a bérekkel. Rendes, bejelentett munka mindkettőnké. Es örülhetünk, hogy van, mert sokaknak ez sincs és tényleg csak a szezonmunka vagy a közmunka jut a faluban.
69 Igen már írták a társbérletet, megbeszélem majd párommal , meg hogy találunk e ilyet és milyen árban nos még az kérdéses.
70 Az én állásom kötött, fix így max pàrom tudna lépni. De szakmunkás végzettsége van ( plusz még egy amit dolgozik de arról nincs szakmája csak megtanulta elleste).
Kereskedelmi végzettsége vagy gyakorlata egyikünknek sincs.
De ahogy írtam, kicsit félre lettek itt értve dolgok. Átlagosan keresünk a szakmánkban, de mivel mindketten leadunk pénzt otthon, párom többet ad le de én is még plusz veszek amit anyum kitalál. Nos, ez van annyi mint egy albérlet ….
De ha folyton haza adjuk és nekik vásárolunk akkor sosem lesz kauciora vagy másra tartalék!
Még annyi aki a Lidl-t írta, anyukám épp eladó boltvezető, több éves kereskedelmi gyakorlattal , a Lidl-be vissza sem hívták soha! 8-10 alkalommal jelentkezett minimum.
Nem megbízható hely csak jó a híre valamiert.
8# vagyok.
Mi is belecsúsztunk a télbe. Kinti wc minuszokban, éjszaka ha pisilnrm kellett sírni tudtam volna. Folyamatos megfázások, felfázások. Hiányzott a fürdés, egy lavorban nem lehet normálisan tisztálkodni, pl ha megvan a menstruáció. Vagy szex után megmosakodni rendesen.
Szégyen ide oda, én a végén már a barátnőimhez jártam át fürdeni. Egy x ideig ki lehet bírni, de sokáig nem.
Mindegy, kérdező, úgyis azt csinálsz, amit akarsz.
De én nőként csak és kizárólag akkor vállalnám be ezt, ha amúgy utcára kerülnék. Mert annál ez sokkal jobb. De ha van egy normálisan fizető, bejelentett állásom, akkor személyi kölcsönt is kapok, amit ha a párom is felvesz, akkor elég a kaucióra és egyhavi lakbérre, ha megelégszem valami kis lakással egy nem frekventált helyen. Vagy ha nem kapok, akkor társbérlet. De az egészségemet, a jólétemet biztosan nem tenném kockára egy ilyen helyen, és nem érdekel, hogy x generációval ezelőtt hogyan éltek. Főleg nem télen. Még nyáron 2-3 hónapra TALÁN bevállalnám, ha a többi opció nem menne. De én azt sem hagynám, hogy az anyám vagy bárki lehúzzon, akkor már inkább egyedül is elhúztam volna társbérletbe.
77Én kapok csak kölcsönt, párom nem , hiába dolgozik mert valami egy adózási év nincs meg a munkáltatónak?! Nem neki, mert ő már több éve dolgozik. Ezt nem igazán értettem.De ha meg tudjuk meg akarjuk oldani hitel nélkül is…
Én adok szívesen anyumnak is , mert ő is segitett rajtam amikor nekem nem volt keresetem csak alig. De ugye így meg nekem nem marad a céljaimra.
78. Nekünk is alap, pedig én sem vagyok egy gazdag lány.
Most nehéz nagyon az élet. Anyukám eladó, apukám meg pályakarbantartó volt a vasútnál , ugyanolyan egyszerű, dolgozó emberek voltak mint mi ketten… mégis anno megéltek, nem azon kellett gondolkodni elmenjenek e egy komfort nélküli albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!