Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként bevállalnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?

Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.

#Komfortnélkül #Nincfürdőszoba
2021. nov. 24. 18:45
 121/153 anonim ***** válasza:
78%
Mindjárt már felszínes vagyok és nem szeretem a páromat, mert keresünk annyit, hogy tisztességes körülmények között lehessen élni... :D
2021. nov. 25. 20:28
 122/153 A kérdező kommentje:
120 világosan leírtam én is, hogy semmivel nem megyek többre azzal ha máshol többet keresek , de ott az albérlet sem ilyen olcsó mint ez lenne. Akkor ugyanott vagyok vele ha a plusz elmegy albérletre! Ezen mit nem értenek egyesek? Plusz ahhoz is tőke kellene, sokan könnyen beszélnek , de azért pár ezerrel elindulni egy új helyre nem lehet. Kaució, költözés költségei stb.
2021. nov. 25. 20:47
 123/153 A kérdező kommentje:
Egyébként elvileg a mi szakmánk is keresett és piacképes, de így nehéz ha két helyre adunk le…. Mint leírtam.
2021. nov. 25. 20:47
 124/153 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy minek kérdezel minket? Konkrétan csak a kifogás hogy DE, ez miért jó mégis. Te ezt már eldöntötted, sok sikert.
2021. nov. 25. 22:47
 125/153 anonim ***** válasza:
87%

Azt nevezed piacképesnek, hogy még annyira sem tudjátok ketten sem fenntartani magatokat, hogy teljes fürdőszobára, WC-re? Meg, hogy még angolul sem vekegtek kb. semmit? Az meg kit érdekel, hogy hova "adtok le"? Alapból normális helyeken elképzelhetetlen, hogy a szülő annyival gombolja le a gyerekét, hogy leamortizálja anyagilag. Ráadásul nem kötelező.

Ti tehettek a helyzetetekről, és ráadásul visszautasítasz minden megoldási javaslatot. Akkor menjetek és éljetek putriban. De semmivel nem több a ti szerelmetek, mint a "királylányoké".

2021. nov. 26. 01:13
 126/153 A kérdező kommentje:

125. Ahol élek az nyilvánvaló, hogy nincs ingyen ha az anyukàmé vagy épp màsé ugyanúgy pénzbe kerül. Máshol sem lehetne ingyen lakni.

Igen ezek piacképes szakmáknak számítanak, ha gúnyolódni próbálsz, akkoris. Az meg, hogy nemtudok épp angolul, nos szerintem mindenkinek van amiben gyengébb és ez pont olyan.Van aki meg ahhoz nem értene , ami az én szakmám.

2021. nov. 26. 05:10
 127/153 anonim ***** válasza:
61%

Akkor rosszul tájékoztattak mert fel lehet mondani most is.

És akkor mi van ha kevesebbet talalkoznatok ha plusz munkát vállalsz? Ilyen az élet kislány. Valamit valamiért. Borzasztó jó lesz ha sokat találkoztok de putriba laktok ahol fürödni se tudsz rendesen.

Ahelyett hogy odatennetek magatokat és osszehoznatok egy rendesebb életét. Remélem gyereket nem akartok.

És nagyon el vagy tajolva az árakról is. Ha otthon nem tudtok felrerakni és egy rendes alberletre nem futja akkor a budos életben nem fogtok tudni ti többet felrerakni ott.

2021. nov. 26. 06:33
 128/153 A kérdező kommentje:

127 Azért, mert ha ugyanannyit látnánk egymást mint most akkor mi értelme az összeköltözésnek?

Nincs igazad, konkrétan kiszámoltuk a dolgokat. Én is fizetek ugyanúgy számlát, járok boltba tisztában vagyok az árakkal. És otthon azért nem tudunk félre rakni mert leadjuk. Ha nem lakunk ott nem adunk le két helyen , és abból fizetjük az olcsóbb lakhatást plusz a költségeket, marad. És ez a cél.

Ha nem maradna egy Ft sem mert drága albérletet választunk plusz látni sem látnánk egymást a plusz munka miatt annak nem lenne értelme.

2021. nov. 26. 07:38
 129/153 anonim ***** válasza:
63%

Ahan, szóval otthon te fizeted a teljes rezsit és kaját? Vagy leadod a pénzt kajára és abból azért te is eszel?

Az amit leadsz most elmegy majd minden másra.

2021. nov. 26. 07:43
 130/153 anonim ***** válasza:
26%
Az az értelme hogy viszitek is valamire nem csak tuleltek.
2021. nov. 26. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!