Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
129 Nem egészen így van. A családi dolgainkat viszont anyukám kérése szerint nem osztanám meg itt.
A pénzt maradjunk annyiban, másképp osztanám be mint ahogy itthon működik. Ismerem az árakat azért mert az ember fiatal és nem tapasztalt ugyanúgy jár boltba és tud számolni a költségeket illetően.
Mert annak aztán sok értelme van hogy együtt vagytok de ilyen körülmények között. Ez fogja tönkretenni a kapcsolatotokat is. Majd folyamatosan veszekedtek mert feszültek és frusztraltak lesztek.
Nagyon buta vagy és nagyon naiv.
Dehogy van neked fogalmad az árakról. Ha otthon nem tudsz felretenni mert "le kell adni" akkor külön se fog menni mert ott azon felül hogy "le kell adni" a bérleti díjat még ráadásul MINDENT neked kell megvenned. Az összes kaját (ami rohadt drága, drágább mint a rezsi), rezsit, ruhát, tisztitoszert stb. És akkor tulajdonképpen életetek még nincs.
Hát persze, felettébb érdekes hogy a költségek elosztasat pont megtiltotta anyu hogy kozold. Vagy inkább nem akarod hogy ravilagitsunk hogy nem jön ki a matekod.
Az a baj kislány hogy nagylanyosat akarsz játszani csak még nem nőttél eléggé fel hozzá.
És lehet hogy az ide kommentelok most szemetnek tűnnek, de ha ezt megcsinalod akkor az súlyos tanulopenz lesz neked és nem anyagilag.
133 Megismétlem,kiszámoltuk, NEM drágább. Sőt maradna mellette.
134Azért , mert én oda adok anyumnak X összeget de azért nem én számoltathatom el, hogy miért ezt a tejet vetted vagy miért főztél ekkora adagot mikor nem leszek itthon két napig…Azért ennyire pofátlanul ne turkáljunk más zsebében! Jogos, hogy ennyire részletesen ez nem tartozik vadidegenekre.
136 Én sem kívánok többet beszélni veled, a pénztárcájában való turkálás az aztán különb értelmi színvonal.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat ,tovább nem fogok reagálni senki sértegetéseire, nekem nem ér ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!