Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként bevállalnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?

Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.

#Komfortnélkül #Nincfürdőszoba
2021. nov. 24. 18:45
 141/153 anonim ***** válasza:
95%
Télen nem fogsz vágyni munka után egy jó forró zuhanyra? Tudod mi lesz helyette? Egy lavornyi langyos víz. Majd gondolj arra, ha ez bekövetkezik, hogy te milyen őrülten szerelmes vagy.
2021. nov. 26. 12:04
 142/153 anonim ***** válasza:
94%
Télen az hagyján. De nyáron, amikor még akkor is folyik rólam a víz, amikor lenge ruhában mászkálok és kiszállok a klímás kocsiból. Alig várom, hogy hazaérjek és beálljak a zuhany alá. Kellemes amikor beizzad az ember segge, aztán csak öblögeti a lavórban, de nem tud rendesen megfürödni.
2021. nov. 26. 13:00
 143/153 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért megnézném, hogy a kérdező télen az éjszaka közepén, főleg ha még hó is van, hogy fog egy szál köntösben elfutni a kert végében levő pottyantóshoz. 😂
2021. nov. 26. 13:18
 144/153 anonim ***** válasza:
17%

Nezz Superwog videokat, hogy megtanulj angolul :)

[link]

37F incel

2021. nov. 26. 13:20
 145/153 anonim ***** válasza:
100%

143! Jó is az, amikor a mínusz 10-ben süvít át a szél a deszkák között és odafagy a valaga. :D

Csak a fejlámpát ne felejtse bent a házban, mert sötétbeb elég ciki.

Bár legalább akkor nem bűzlik annyira, mint nyáron a 40 fokban, amikor még a legyek is csikizik alulról a seggét.

2021. nov. 26. 13:23
 146/153 anonim ***** válasza:
16%

Én most pontosan nem értem hogyan jött elő megint a fürdőszoba nélküli albérlet.

A kérdező leírta, hogy utánanéznek tudnak-e szobát bérelni.

Ha a pasi leadja mondjuk a fizuja 70-80%-t, a maradékból meg a bérletét és a telefonszámláját fizeti, akkor el tudom képzelni, hogy 3-4 hónap kell, mire összerakják az önerőt egy lakáshoz, ami mondjuk 100 forint/hó x 3 = 300 ezer. Ettől még simán ki tudják fizetni az albérletet. Gondolom együtt keresnek azért 250-300 ezer forintot. (A kérdező 197 ezer + túlórát biztos kap nettóban januártól, mert be van jelentve, ha csak érettségije van és 25 év alatti, ha bárki veszi a fáradságot és a kérdező szídása helyett gondolkodik kicsit).

Amit itt az utolsó kommentben csinálnak egyesek, már inkább bullyingnak tűnik nekem is, mint érdemleges segítségnyújtásnak. Főleg a mondj fel covid közepén, költözz megtakarítás nélkül Budapestre/külföldre, aztán pereskedj évekig. Mert az aztán nem viszi a pénzt.

Legrosszabb esetben a kérdező megunja és hazaköltözik, ha nem jön be. Inkább arra adjatok tippeket, hogy ne ragadjanak be egy albérletbe, mert egy évre szerződnek...

2021. nov. 26. 13:36
 147/153 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem tudom, én ha otthon laknék, max rezsibe hagynanak hogy belefizessek, az meg nekem lenne alap hogy idonkent bevasarolok. Nem még lehuzzanak a sajat szuleim. Apa most sem enged semmit fizetni ha én akarom pl meghivni valahova.
2021. nov. 26. 14:35
 148/153 anonim ***** válasza:
100%
#147 Nekem meg az sem, sőt lakást is kaptam, de ezzel a kérdező és a párja teljesen ki vannak segítve...
2021. nov. 26. 15:08
 149/153 anonim ***** válasza:
71%

Ez jól hangzik, hogy legfeljebb hazamegy. De azt felejti el mindenki, hogy elvileg mindkét család a fiatalokon élősködik. (Elvileg, ugyebár...) Ha most azt mondja, hogy innentől nem ad egy fillért se, mert akkor is jobban kijön, ha egy bérelt putriban lakna...hát nem biztos, hogy tárt karokkal várják haza.

Illetve az is tök jól hangzik, hogy x hónap után mehetnek rendes albérletbe. Aztán miből? Hiszen egyértelműen leírta, hogy kettejük fizetése kevés hozzá, több bevétel meg akkor se lesz.

Az teljesen igaz, hogy felnőtt ember, azt csinál, amit akar.

2021. nov. 26. 18:37
 150/153 anonim ***** válasza:
67%
#149 Nem azt írta le, hogy kevés a fizetésük, hanem, hogy nem tudnak félretenni kaucióra.
2021. nov. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!