Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
Nem kell ehhez jómódú királylánynak lenni. Hacsak nem nem egy borsodi zsákfaluban nőttél fel, akkor teljesen alap, hogy tudsz mosni, van folyóvíz, van fürdőszoba és wc.
Ez az az életszínvonal, amit semmiképp nem vállalnék be. Ennyi erővel ki is mehettek külföldre mosogatni, ott legalább a normális szállás biztosított és félre is tudtok tenni (tudom, mert én is így kezdtem).
Én is szegény voltam, de kint halálra dolgoztam magam, mosogattam, takarítottam és felépítettem egy életet. Nem elégedtem meg a szarral mert az kényelmes, hanem hajtottam. Ezért sem értem a gondolatmeneted. De nyilvánvalóan neked megfelel ez az egész, szóval nem értem a kérdést.
Én nem azt mondom, hogy ez jó mert szerintem sem az. Inkább úgy átmenetileg megpróbálnák elfogadni. Külföldre nyelvtudás és tőke nélkül a legnagyobb baromság lenne kimenni. Ha meg ugye lenne tőkénk akkor itthon sem lennénk bajban hanem telne jobb albérletre nem ilyen komfort nélkülire.
Legközelebb csak este tudok belépni.
Fel tudsz mondani, a veszelyhelyzet tart de a felmondási tilalmat júniusban megszuntettek. Tudom mert én rögtön fel is mondtam.
Amúgy meg eü végzettséggel valalhatsz foallas mellett masodallast.
De egyébként számtalan olyan külföldi munka van ahova nem feltétlenül szükséges olyan profi nyelvtudás, illetve szállást és ételt is biztosítanak, szóval nektek nem kéne sokat költeni egy hónapban. Angolul meg lehet tanulni, csak akaraterő és idő kell hozzá.
Másodállásban pedig tudnál vállalni takarítást, házvezető női munkákat.
"Egy jómódú királylány biztos nem vállalná be"
Ne viccelj már. Ezt egyetlen önmagára kicsit is igényes, ápolt ember nem vállalná be. Ez nem sima szegénység már, a benti wc és folyó víz hiánya közelít a mélyszegénységhez már.
Nyilván a hajléktalanság helyett bevállalná az ember, de hogy két fiatal, életerős, átlagos fizetést kapó embernek ez elég, és nem tud többet kezdeni az életével... Ez valahol elkeserítő. Vannak egészségügyben dolgozó, vagy pedagógus, más egyéb közalkalmazott ismerőseim. Igen, alacsony a fizetés, mégis mindegyik tud kislakást, szobát bérelni, ami megfelelő. Nem, nem szülői segítséggel, az manapság már egyre kevesebbeknek van. Másodállást vállalnak, ha kell, több műszakot, de legalább rg, normális otthonba tudnak így hazamenni.
108! Nekem is ez jutott eszembe, hogy hajléktalanként oké, egy fokkal jobb mint az utca. De csak azért nem vállalnám be, mert lusta vagyok máshol, többet és keményebben dolgozni. Ez igazi igénytelenség.
Én sem azért mentem diplomával sz.ros wc-t pucolni külföldre meg mosogatni mert ez volt a hobbim, hanem mert kellett a pénz és nem elégedtem meg egy egyszobás garzonnal a férjemmel. Bár abban legalább volt fürdőszoba és vécé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!