Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként bevállalnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?

Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.

#Komfortnélkül #Nincfürdőszoba
2021. nov. 24. 18:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/153 anonim ***** válasza:
100%

Már többen is tanácsolták, de elvetetted, pedig ha együtt szeretnétek lenni, és nem egy putriban nyomorogni, akkor igazán fontolóravehetnéd a másik várost. Költözzetek fel Pestre (vagy másik városba, bár én csak Budapestet ismerem ilyen szempontból), béreljetek szobát, lakótársakkal, ha kell, személyi kölcsönnel. Írták a boltokat, az is jó ötlet, Pesten ráadásul sokkal több is van, ha az egyikbe nem vesznek fel, majd felvesznek a tizenkettedikbe. Vagy a gyorséttermek mindig keresnek embert, oda biztosan fel fognak venni (4,5 évig dolgoztam Burger Kingben, illetve most visszamentem újra, láttam, hogy milyen embereket vettek fel folyamatosan). Persze nem álommunka álomfizetéssel, de csak hogy egy viszonítási alapot adjak, munkatársam nálunk 6 órában dolgozik, egyébként általános iskolai tanár, az a főállása, és a Burgerben 6 órában 20 ezerrel többet keres, mint amennyi a tanári fizetése 8 órában... Pár hónapot, fél évet, maximum egy évet bírjatok ki így, aztán költözzetek össze egy normális albérletbe ketten.

Kérdező, én nagyon szívesen segítek neked/nektek munkát találni, ha szeretnéd, tényleg írj nyugodtan.

2021. nov. 24. 22:14
 92/153 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tudnál felmondani? Ilyen nincs.

Amúgy nyugodtan szâmszerűsítheted itt anonim módon:

Mennyi a havi bevételetek? Ebből mennyi most a kiadásotok/hó, hogy otthon laktok?

Mennyi lenne ebben a putriban a kiadásotok, mennyit tudnátok félre tenni, ha félre teszitek mennyi idő lenne, mire tovább tudnátok állni, mennyi lenne egy normális albérlet... Stb. Stb.

Ezek ismerete nélkül nem lehet érdemi választ adni azon kívül, hogy kizárt. De gondolom ti csak megbeszéltétek, és van egy tervetek, hogy mit akartok elérni?

Mindenesetre a szoba berlesnek nezzetek utána. Lehet jobb lenne anyagilag, mint a szülőknek odaadni, együtt is lennétek, félre is tudnátok kicsit tenni. És lenne komfort, fürdő/wc. A nyomor a legnagyobb szerelmeket is meg tudja ölni.

2021. nov. 24. 22:14
 93/153 A kérdező kommentje:

90 Igen eü- végzettségem van, és több éves gyakorlatom de nyelvet nem beszélek. Valamint páromat sem hagynám itt. Jövőre elvileg kapunk emelést mi is, az is valami.

Az a baj, sokan ezt nem értik, elindulni, elkezdeni nehéz…

Én sem olyan körökben mozgok, de azért látom a környékbeli településeken élő embereket, több olyat is ismerek aki diplomás. Van aki 3 szakmával közmunkára kényszerült pl.

2021. nov. 24. 22:18
 94/153 A kérdező kommentje:

91 Köszönöm, de ott gondolom még több az albérlet, kaució stb. Valamint nincs kereskedelmi végzettségem sem. Távol is áll tőlem őszintén szólva.

92 Vészhelyzet időtartama alatt felmondás tilos!

Igen a társbérletnek utánanèzünk. Már leírtam de ha azt nézzük amit hazaadunk ketten , nos van annyi mint egy albérlet .. .plusz a sok vegyél ezt hozzal azt , stb kiadások itthonra. De egyik válaszban már írtam róla nemtudom melyik szàmú.

2021. nov. 24. 22:22
 95/153 A kérdező kommentje:
Bocsi mindenkitől, de holnap korán kelek mert dolgozom.
2021. nov. 24. 22:28
 96/153 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Ha akarsz, fel tudsz mondani. Otthonápolóként ugyan lehet feketén, de rendesen meg tudnád szedni magad, mivel a covidos betegeken kívül nem nagyon foglalkoznak mással, rengetegen keresnek ápolót, aki házhoz megy. Ismerős apukáját vegstadiumu rakoskent hazaadtak, meg kb fel evig haldoklott, a csalad kb 2 milkát fizetett ki közben a kijaro apoloknak.

2021. nov. 24. 22:31
 97/153 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem mennék. Laktam egy nagyon gáz állapotú lakásban, konkrétan depresszió közelében voltam, pedig volt fürdő meg wc. Panelban volt de mióta megépült (kb 70es évek) nem volt egyáltalán felujitva, gusztustalan volt. 2 hónapig bírtam aztán kerestem mást. (Csak azért költöztem akkor oda mert sürgős volt). Na most belegondolni, hogy egy olyan "lakás" amiben nincs fürdő? No way.
2021. nov. 24. 23:43
 98/153 anonim ***** válasza:
2%

En hasonlo helyen nottem fel, es elek meg. Kozos WC a folyoso vegen + lavor.

De nem hinnem, hogy a mai nok ezt bevallalnak.... Kiveve, ha rohadt jol nez ki a pasi :)

37F incel

2021. nov. 24. 23:53
 99/153 A kérdező kommentje:

96 Biztos munkát fekete munkáért tuti nem hagyok ott, az vagy van vagy nincs… akkor meg már én sem lennék hitelképes. Így meg , bár nem akarok hitelt de ha beüt a krach, legalább tudom, hogy van ez az opció. Mert én családon belül nem tudnék kitől kérni.

97 Átmenetileg lenne ez is, azért nem örökre tervezzük. Én most sem egy szuper lakásban lakom így ez ahova mennénk szinte jobb állapotú ! Csak hàt ugye a fürdőszoba hiánya.

2021. nov. 25. 05:40
 100/153 A kérdező kommentje:
98. Átmeneti megoldásként lenne. Egy jómódú királylány biztos nem vállalná be mert nem ezt szokta meg. Nehéz igyis, hogy én szegény voltam vagyok de azért nem ilyenhez szokva.
2021. nov. 25. 05:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!