Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
19 Anyum nem olyan, haza engedne de nálunk nincsen hely sajnos plusz egy embernek. És olcsó megoldás mellett tudnánk félretenni, hogy mehessünk jobb helyre.
20 Valóban ez nem komfortos, nem kényelmes de 80on felüli mamám így nőtt fel és semmi baja nincs ez által. Regen sokan éltek igy, nőttek fel így és mégsem volt bajuk. Akkor ezelőtt 80-100 évvel kihaltak volna.
Átmeneti megoldás lenne ez.
21 Sajnos igen, csak azzal vigasztalom magam, mamám is megoldotta valahogy és most is 80 felett is egészséges nem beteges.
Csak ugye nem ezt szoktam meg én sem.
10-es és 17es vagyok
így lehet, hogy bevállalnám
Anyudék lakása messze lenne?
Biztosan nem vállalnám be.
Nem szeretnék indiszkrét lenni, de megkérdezhetem, hogy mennyit kérnek egy ilyen albérletért?
"Regen sokan éltek igy, nőttek fel így és mégsem volt bajuk."
Elárulnád, hogy akkor miért van minden 19. századi irodalmi műben legalább egy olyan szereplő, aki tüdőbajban szenved, és bele is hal fiatalon?
Nem. Egy ilyen hely megtör lelkileg. A hajléktalanságnál nyilván jobb, de ha van bármi más opció, akkor el kell szabadulni onnan. Minden nap nyűg lesz oda visszamenni, bárhova is nézel, csak rosszabb lesz tőle a hangulatod, még a kapcsolatotokra is ráteheti a bélyegét.
Ha közösen gyűjtötök pénzt pár hónapig, amíg kikeveredtek onnan, akkor még oké, de ha ez tartós... menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!