Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Teherbe estem az exemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe estem az exemtől, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottunk, tegnap a sejtés bizonyossággá vált, 7 hetes terhes vagyok. Biztos, hogy elvetetem :( nem akarom tönkretenni az ártatlan életét. Hogy mondjam el az exemnek?

22l

2017. jan. 24. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
52%

79-es.

És az újszülött baba mellett hogyan fog dolgozni? Miből fogja magát fenntartani? Mert ugye a gyereknek és az anyának is kell, hogy legyen mit enni, a fényen meg nem fog felnőni, mint a növények.

Akár tetszik akár nem, NEM mindenki áll készen egy gyerek felnevelésére 22 évesen.

Lehet, hogy te készen álltál rá, de ez nagyon nem jelenti azt, hogy az összes ember készen áll rá.

És nem a gyerektől kell elvárni, hogy majd megmutatja, hogy mégis hogy legyen az anya igazi anya, és csodát várni, hogy majd minden szipiszupi jó lesz, mert felkészületlenül gyereket szülni nem igazán szokott jól elsülni.

(Egyébként már nem széttépik a magzatot, hanem kiszívják, annyit sem szenved, mint amennyit tudna, ha tud egyáltalán.)

2017. jan. 30. 14:23
 82/85 anonim ***** válasza:
36%

Akár tetszik akár nem, NEM mindenki áll készen egy gyerek felnevelésére 22 évesen"

Ez igy van , csak akkor ha ezzel tisztaba van, akkor miert nem tesz meg mindent annak erdekeben , hogy meg veletlenul se essen teherbe ? Azzal nincs baj ha valaki nem akar gyereket , de ha mar megtortent legalabb vallalja , vagy adja orokbe .

Amugy en nem olvasom sehol sem hogy vedekeztek , meg azt sem , hogy mi keppen ...ha ennyire tehetetlen volt teherbeses elott is akkor tabletta+ gumi ,hogy ne tegyen tonkre egy eletet , mert lehet ha megszuletne egy ertekes ember lenne belole ..

2017. jan. 30. 15:44
 83/85 anonim ***** válasza:
64%

21-es válaszban írta, hogy védekeztek.

Mi értelme lenne megszülnie, ha aztán beadja az árvaházba? Onnan a legtöbb ember lelki sérültkén távozik, elcseszett gyerekkorral, és gyakran nem is lábalnak ki belőle, csak egy plusz hányattatott élet. Vagy te örökbefogadnád a babát? Nyilván nem.

Nincs 100%-os védekezés, mindig lehet valami, ami miatt becsúszhat a gyerek.

Ez kb a: ne szexelj, ha nem akarnál gyereket, ami meg hülyeség, mert a szexre szükség van.

2017. jan. 30. 16:02
 84/85 anonim ***** válasza:
42%

#83 Igen, szükség van szexre, mivel belénk van kódolva az utódnemzés. Te is azért vágysz rá, mert minden arra ösztökél hogy tovább éljen egy részed és ne te legyél az utolsó. Az, hogy a modern ember kitalálta a védekezést meg az abortuszt, csak a leleményességének köszönhető.

Én most ezt teljesen függetlenül írtam, ezt ha valaki nem fogadja el akkor tanuljon még egy kis biológiát, mert ez nem egy álláspont, hanem a valóság.

2017. jan. 30. 17:46
 85/85 anonim ***** válasza:
61%

Mélyen legbelül lehet, de nem tervezek és akarok gyereket.

Egyébként meg a párommal való együttlét és az élvezet miatt akarom a szexet, nem gyerek miatt.

A védekezés pedig nem a modern ember találmánya, már évszázadokkal -ha nem ezredekkel- is próbáltak védekezni az emberek.

2017. jan. 30. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!