Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe estem az exemtől, hogy mondjam el neki?
Egy hete szakítottunk, tegnap a sejtés bizonyossággá vált, 7 hetes terhes vagyok. Biztos, hogy elvetetem :( nem akarom tönkretenni az ártatlan életét. Hogy mondjam el az exemnek?
22l
Állj elé, nézz a szemébe, és mondd meg neki.
Végül is apa lett. Jogában áll tudni.
Te pedig már anya vagy.
Az ártatlan életét úgy teheted tönkre legbiztosabban, 100% -ban, ha megölöd őt. De ezt Te sem akarod.
Adjál magatoknak egy lehetőséget, szüld meg a babát.
Joga van tudni! Ha nem is vagytok együtt, attól még a gyereknek lehet boldog élete. "nem akarom tönkretenni az ártatlan életét"
Azzal teszed leginkább tönkre, ha elveteted, hisz még csak esélyt sem adsz az életre neki. Tudom, hogy most félsz a gyerekvállalástól, de ő már megfogant, és szeretne veled lenni. Nincs kilátástalan helyzet! nem egy tini kislány vagy, aki nem tud felelősséget vállalni a tetteiért.
Én adok neked babacuccokat, mindent, amire szükséged van, azzal is kevesebbet kell majd költened!
Rengeteg ismerősöm van, aki apa nélkül nőtt fel, és egyiktől sem hallottam még, hogy inkább kapartak volna ki anyám méhében, mert olyan rossz az életem apa nélkül.
Az a baba már nem egy sejtcsomó, dobog a szíve, van keze, lába, ujjacskái stb!
Merj az élet mellett dönteni, és nem fogod megbánni, a gyermeked mosolya minden nehézségért kárpótol majd!
írj rám bátran, ha tudok segíteni valamiben.
hihetetlen hogy nem vagytok képesek felfogni hogy az nem egy baba. nem egy ember.
ennyi erővel ne maszturbálj, mert emberek millióit ölöd meg. a nők meg sorozatgyilkosok, mert menstruálnak, és minden ilyen alkalom a petesejt halálát, leválását jelenti.
bárcsak képesek lennének ezt felfogni egyesek, és látnák hogy teljesen értelmetlen az abortuszon vitatkozni.
Ha neked nem kell, akkor add örökbe!
A Gólyahír Egyesületnél te választhatnál neki többszáz örökbefogadó szülő közül.
így megmarad a gyermeked élete, ami a legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!