Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akinek akkor romlott meg végérvényesen a kapcsolata mikor teherbe esett?
Tehát, ha jól veszem ki a szavaidból, te vagy aki az apához máshogy viszonyulsz, ő ragaszkodik hozzád (hozzátok), de te nem akarod ezt a kapcsolatot és le akarsz lépni, csak sajnálod őt...
Mi történt? Gondold végig milyen ember, milyen egyedül gyermeket nevelni, mitől fosztod meg a gyermeked? Az én 2 és fél éves kisfiam imádja az apját, nagyon ragaszkodik hozzá, és nem tudom mit kéne apának csinálni, hogy szétmenjünk, bár ő nagyon jó ember.
A legtöbb nő jogosan azon kesereg, hogy terhesen, kisbabával elhagyják, ha jól értem te ugyanezt szeretnéd az apjával aki ragaszkodik hozzátok????
Előző vok.:
Terhességi alatti megcsalást nem tudok megbocsátani...az ember azért vállalja a babát, mert hisz benne, hogy ez a kapcsolat működik és a gyermek megkoronázza azt.
Meg amúgy sem...
Szereted a pasit még? Ha igen, akkor azért tudd, hogy a gyerek szempontjából jobb, ha együtt vagytok.
Az "apuci" mit szólna, ha bár a gyerek miatt megtartanád, de olyan női dologként te is félre járnál....?
Előző:
Nem vagy könnyű helyzetben...de látom mérlegelsz, hogy kinek mi lenne a legjobb.
Az első mondatodra azért hagy válaszolva itt nem a baba és a hormonok miatt valtozott meg "minden", hanem a megcsalás miatt...
Az épp elég, hogy már ne tudj hinni, bízni benne...és te is olyan kapcsolatra vágysz, amiben ez működik. Ha elmegy otthonról ne kelljen nyomozni, hogy vajon hova megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!