Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg lehet ítélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet ítélni egy egyén párkapcsolati viselkedését, komolyságát, hozzállását abból hány kapcsolata volt?

Figyelt kérdés

Az exemnek nagyon sok kapcsolata volt. Főleg rövidek, amolyan futó kapcsolatok. Eleinte nem láttam benne semmit, biztos csak rossz emberekkel futott össze, ennyi.

De most, hogy 2 hónap után engem is kitett egy másik lányért és kiderült, hogy még még további három lánynak csapta a szelet párhuzamosan kezdem úgy érezni, hogy az ő múltjában bizony nem az exekkel volt a baj. Legalábbis nem olyan mértékben ahogyan ő azt előadta. (Most arra ki sem térek, hogy a lányok viselkedése sem ok nélkül lehetett olyan amilyen.)

Ezek után kialakulni bennem egy fajta óvatosság, hogy akinek sok kapcsolata volt azzal talán egyéni szinten nincs "minden rendben" párkapcsolati szokásait, értékrendjét, mentalitását tekintve. Úgy értem ezt, hogy valami "heppje" lehet az egyénnek amit nehéz eltűrni vagy pedig kalandor típus aki csak szórakozik. Szerintetek is lehet ilyen következtetéseket levonni?

2013. nov. 22. 10:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez így van. Ha közben rákos lesz és átértékeli az életét akkor viselkedhet másként mint eddig.

Ezért nem szeretjük a ribiket.

2013. nov. 22. 10:38
 2/15 anonim ***** válasza:

Van egy bizonyos szám ami felett érdemes elgondolkodni.

Aki komoly párkapcsolatot keres, ha mellé nyúl is, akkor sem rohan azonnal más lány/férfi karjába. Aki komoly szándékkal keres, az nem futószalagon fogyasztja a partnereit.

Szóval igen, van egy bizonyos szám, ami árulkodik az ember hozzáállásáról.

2013. nov. 22. 10:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez nem az adott embert határozza meg feltétlenül, hanem azt, hogy mit akar abban a pillanatban. Egy tizen-huszonévesnél, ha több kapcsolata volt, amik ilyen futó kapcsolatok voltak inkább, azok azt jelzik, hogy nem is igazán akart komoly kapcsolatot, élni akart és nem volt olyan illető, aki megfogta volna annyira, hogy feladja érte ezt az életmódot, aki igazán meg tudta volna fogni, hogy ne akarjon másokkal is lenni.

Viszont egy ilyen ember, ha egyszer "felnő" , megkomolyodik és már nem a kiélés a cél és találkozik a számára megfelelő partnerrel, akkor attól még lehet komoly kapcsolata, ahol nem csinálja ezeket a dolgokat.

Nekem nőként 15 és 18 éves korom közt volt 2 komoly kapcsolatom is és szexkapcsolatom is, futó kapcsolatom is. Aztán megismerkedtem a jelenlegi párommal, aki úgy megfogott, hogy 8 éve együtt vagyunk. És nem voltam 8 éve mással.

2013. nov. 22. 10:55
 4/15 anonim ***** válasza:
A haverom nagyon sok nőt megdugott.Most 30 felé közeledve erősen elgondolkozott azon megérte e,mert a nők komolyabban nem akarnak vele kezdeni.Pedig rendes ember.Én ismerem.
2013. nov. 22. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
4es jól tette. Már elvált lenne. .)
2013. nov. 22. 10:59
 6/15 ASOT ***** válasza:

Ahogy írták egy bizonyos szám után. Meg hát attól függ hány éves ugye.

Egy 30 éves nő vagy 30 éves pasinál 10pasi/nő az még nem mérvadó.

Sok nő is pasi is panaszkodik jajj nincs egy normális jajj ez is meg az is megcsalt. Vannak akiknek nem jön össze könnyen, és senki nem tudhatja elsőre hogy azzal a valakivel milyen lesz a kapcsolata. És bizony meg kell ismerni ahhoz a másikat, hogy kiderüljön akarunk e komolyabbat vele.

Van akinél elég egy randi ahhoz h kiderüljön,van akinek adunk esélyt nők/férfiak is, és hát később derül ki h jujjjjjj inkább hagyjuk.

Tény az is, hogy ha valaki meghallja h ennek 20 pasija volt annak meg 20 barátnője, na az megbízhatatlan tuti csak dugni akar meg hasonlók.

De az a helyzet, hogy ez mindig 2 esélyes.

Én azt mondom, hogy akit meglátunk és szimpatikus nekünk az megérdemel egy esélyt.

2013. nov. 22. 11:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez szép volt ASOT :)

Sajnos nem mindenki gondolkozik így

2013. nov. 22. 11:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem minden esetben.
2013. nov. 22. 11:21
 9/15 ASOT ***** válasza:

Látod én ilyen hülye vagyok :)

De csak azért lemondani valakiről elsőre, mert rosszakat hallottunk meg tudunk róla, de ugyanakkor tetszik nekünk és jól érezzük magunkat vele, azért nem biztos, hogy a "számok" vagy a híre miatt rögtön nem-et kell mondani.

Persze az esély megvan arra hogy csak szex lesz de arra is, hogy több.....semmi sem 100%.

Egy esély magunknak és egy esély annak az embernek.

2013. nov. 22. 11:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát nem feltétlenül lehet megítélni csak így de azért ha valakinek sok volt,azon érdemes elgondolkozni.

De abból például milyen következtetést tudnál levonni,ha valakinek például huszonéves srácként egy kapcsolata sem volt?Mert attól még nem lehet elítélni őt sem,és nem is nyomorék,meg beteg ahogyan sokan hiszik meg gondolják.Szóval ha megismered őt,és utána döntöd el úgy sokkal de sokkal könnyebb dolgod van valóban jól dönteni,és egy esélyt mindenkinek adni kell. :)

2013. nov. 22. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!