Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell a srác, akiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell a srác, akiben tényleg minden megvan ahhoz, hogy jó egyen nekem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen minden megvan benne, mégsem vagyok szerelmes, eddig mindig én szakítottam, sose voltam még szerelmes senkibe (22évesen). Velem van a baj? Egy jégcsap lennék?
2013. okt. 24. 08:50
 1/7 egytüneményvagyok ***** válasza:
Nézd, ha mindenki szerelmes tudna lenni abba, aki egyébként megfelelő lenne neki, akkor mindenki a lány-fiú barátaival járna és megoldódnának az élet nagy problémái. Nekem is rengeteg nő megfelelő lenne, mégsem járok egyikkel sem, mert nem vagyok beléjük szerelmes. Nincs veled semmi baj. Sőt, tovább megyek, én is rengeteg nőnek megfelelnék, mégsem szeretnének velem járni :))
2013. okt. 24. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy jégcsap, egyszerűen nem találtad még meg az igazit.

Az exemmel azért jöttem össze, mert tökéletesen összepasszoltunk, hasonló családi háttér, hasonló intelligencia, hasonló érdeklődés, hasonló tervek... még az érettségi százalékaink is szinte megegyeztek!

De hiába: egy évig se bírtuk az együttélést.

Hiába tökéletes valaki elvileg, ha nem szereted, akkor annyira mindegy... meg kell várni azt, akit szeretsz.

2013. okt. 24. 09:04
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! (Azoknak is, akik privátban írtak, de légyszi oda ne küldjetek üzenetet, nem fogok válaszolni)

Csak az a baj, hogy tényleg kezdem furcsának érezni, hogy soha senkiért nem "lelkesedtem", mintha egyszerűen nem lenne meg benem a képesség, hogy szerelmes legyek

2013. okt. 24. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell a pánik. Én már 36 vagyok férfi kiadásban, s még nem volt olyan nő aki miatt a függetlenségem feladásán gondolkodtam volna.
2013. okt. 24. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:

nemtom én sem, mi a neved?

mer van egy csaj aki pont ilyen mint és momentán nekem tetszene

2013. okt. 24. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még. Van akinek csak később van igénye ilyesmire, szerintem teljesen normális vagy, nem vagyunk egyformák.
2013. okt. 24. 15:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó előtti, nem hiszem, hogy én lenék az... Merre van a neked tetsző lány?

2013. okt. 24. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!