Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg lehet ítélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet ítélni egy egyén párkapcsolati viselkedését, komolyságát, hozzállását abból hány kapcsolata volt?

Figyelt kérdés

Az exemnek nagyon sok kapcsolata volt. Főleg rövidek, amolyan futó kapcsolatok. Eleinte nem láttam benne semmit, biztos csak rossz emberekkel futott össze, ennyi.

De most, hogy 2 hónap után engem is kitett egy másik lányért és kiderült, hogy még még további három lánynak csapta a szelet párhuzamosan kezdem úgy érezni, hogy az ő múltjában bizony nem az exekkel volt a baj. Legalábbis nem olyan mértékben ahogyan ő azt előadta. (Most arra ki sem térek, hogy a lányok viselkedése sem ok nélkül lehetett olyan amilyen.)

Ezek után kialakulni bennem egy fajta óvatosság, hogy akinek sok kapcsolata volt azzal talán egyéni szinten nincs "minden rendben" párkapcsolati szokásait, értékrendjét, mentalitását tekintve. Úgy értem ezt, hogy valami "heppje" lehet az egyénnek amit nehéz eltűrni vagy pedig kalandor típus aki csak szórakozik. Szerintetek is lehet ilyen következtetéseket levonni?

2013. nov. 22. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én páromnak, mikor megismerkedtünk (mindketten 28 évesek voltunk), már nagyon sok barátnője volt előttem, pontos adatot ugyan nem tudok, de kb. 40, mind 1-2 hónapos kapcsolat. Ezzel szemben nekem összesen két kapcsolatom volt előtte, az egyik több mint tíz évig tartott.

Mindig is elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaki ennyire sok kapcsolat közül egyben sem tudta megtalálni a párjában azt, amire vágyik és nem akarom elhinni, hogy senki sem volt alkalmas komoly kapcsolatra.

Mindezek ellenére adtam egy esély a dolognak, kezdetektől fogva bíztam benne, hogy velem majd másként lesz. Másként is volt, legalábbis úgy tűnt. Majdnem négy éve vagyunk együtt, de az elmúlt évek alatt szép apránként rájöttem arra, az eddigi kapcsolatai miért mentek tönkre. Az esetek 99%-ában én alkalmazkodom és az ő szabályai szerint élünk, külön. Mindeddig a csodára vártam, hogy majd mellettem komolyabb és felelősségteljesebb lesz, ez részben sikerült is, de nagyon csekély ahhoz képest, ahogyan egy 33 éves embernek gondolkodnia kéne.

Tehát azt gondolom, kedves kérdező, hogy a példám alapján nyugodtan kijelenthető, hogy az utolsó bekezdésed megállja a helyét.

33/N

2013. nov. 22. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt észrevettétek párkapcsolatban, hogy a partner rendkívüli módon előítéletes?
2013. nov. 22. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem előítélet, hanem tapasztalat.
2013. nov. 22. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert az előítélet a tapasztalatból fakad. Jaj de nehéz...
2013. nov. 22. 16:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ha pl átment a fél városon, egy éjszakás kalandok címén, akkor én alapból nem kezdenék vele... szerintem megbízhatatlan.

ha mondjuk 2-3 ilyen volt csak akkor meggondolom....

de amit te írtál az alapján ki van zárva, hogy ilyennel kezdenék a helyedben.

2013. nov. 22. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!