Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy férfi direkt ejti teherbe a not hogy biztos helye legyen?
Olyanról sokat hallottam hogy a lány gyerekkel akarja megfogni a férfit.
De vajon olyan van hogy ez fordítva van?
Nagyon sok román így települt át Magyarországra. Beköltöztek a '90-es években a magyar lányok kanapéjára és ma is itt élősködnek Magyarország és az adófizetők nyakán, miközben 25 éve a legnagyobb adócsalók.
Hozományvadászat mindig is volt, a csóró fiú beházasodik a gazdag lányhoz.
Természetesen van ilyen.
Van aki zsidó családba akar így beházasodni, zsidó nőt vesz el.
"Természetesen van ilyen.
Van aki zsidó családba akar így beházasodni, zsidó nőt vesz el."
Amikor ezt elolvastam amit írtál, egyből ez a kérdés jutott eszembe, hogy az illető zsidó nőt akar elvenni,pár napja volt itt kérdésben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..
Zsidó családba benősülni? :D Komoly zsidó családba a beled kikell hajtani, hogy bekerülhess. S akkor is fenttartásokkal fognak kezelni!
Személy szerint sokszor hallottam már ilyenről. Azonban ez a szakítás közelében lévő kapcsolatoknál van, ahol a pasi ezzel akarná összefogni a dolgokat. Hülye aki belemegy.
Bolond aki ezt akarja
1. Nem lesz a gyereknek apja
2. Két hetente látogathatod, a kötelező láthatás csak ennyit tesz lehetővé
3. Életed végéig fizetheted a gyerektartást fizetésed 20%-a
4. Nehezebb lesz így új kapcsolatra is szert tenni
Tényleg egy nyomorék aki ezért akar egy nőt felcsinálni
Hogy lehet direkt teherbe ejteni egy nőt az akarata ellenére, a megerőszakoláson meg esetleg azon kívül, hogy álmában bedugja és valamiért nem ébred fel a lány?
Egy férfi nem tudja azt hazudni, hogy "persze szívem, felvettem az óvszert" :D És azért a tablettát sem olyan egyszerű kicserélni, hogy ne tűnjön fel a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!