Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy férfi direkt ejti teherbe a not hogy biztos helye legyen?

Figyelt kérdés

Olyanról sokat hallottam hogy a lány gyerekkel akarja megfogni a férfit.

De vajon olyan van hogy ez fordítva van?

2017. jan. 12. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Van bizony.

Egyrészt sok bántalmazó kapcsolat indul úgy, hogy pár hónap ismeretség után esküvő, gyerek, és utána csattan el az első pofon. Mindez abban a tudatban, hogy kicsi gyerekkel úgyse tud hova menni a nője, tehát tűrni fog.

Másrészt: volt olyan kapcsolatom, ahol nagyon gyanús lett a pasi.

Azzal kezdte, hogy pár hét után felvetette, hogy hozzám költözne. Mondom OK, ha eljön az ideje. De hogy ő most... Hát úgy nem.

Aztán jött az, hogy ő gumiban nem, majd vigyáz. Akkor már majdnem kidobtam, mert csak kötötte az ebet a karóhoz, és nem értette meg, hogy vagy tabletta, de ahhoz idő kell, vagy gumi, vagy nincs szex. Akkor kezdte pedzegetni, hogy neki nem lenne baj, ha becsúszik a gyerek.

Utána nyíltan elkezdett nyaggatni, hogy vállaljunk gyereket, minek húzni az időt. Ha teherbe esek, akkor ideköltözik, mindenben segít, stb.

Akkor már kénytelen voltam hinni a gyanúmnak, hogy azért csinálja ezt, mert neki tök kényelmes lenne nálam lakni, ingyen. Úgyhogy szépen ki is dobtam.

Aztán nem sokkal később láttam facen, hogy összejött egy idősebb csajjal, és pár hónap után jött a gyerek és az esküvő, ebben a sorrendben.

2017. jan. 13. 05:43
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Én ismerek ilyet.

Ő direkt kiszúrkálta az óvszereket, hogy a csaj terhes legyen.

2017. jan. 13. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Én meg olyat ismerek,hogy azt hazudta a pasi ,hogy neki nem lehet gyereke. Második hónapba besikerült ,aztán derült ki ,hogy csak kamuszöveg volt, mert már gyereket akart. Mondjuk a lánynak is sok esze volt,hogy csak úgy elhitte.
2017. jan. 13. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyent. Srác kissé defektes, gyerekes a viselkedése, önellátásra képtelen gondolkodás módja s nem volt még barátnője.

Addig tűzögette kolléga csajt hol erőszakosabban nyomulva hol kedveskedve míg össze nem jöttek. Majd gyorsban felcsinálta s roppant büszke volt magára, hogy most már gyűrűt is vett a csajnak s innentől az majd nem ugrálhat el mellőle, még pár gyereket becsinál neki ne unatkozzon a nő s ne akarja otthagyni, ideje se legyen rá.

Nem azért mert annyira imádná a csajt. Nem azért mert mindenáron gyereket akart. Egyszerűen így mindig van mellette majd aki otthon gondját viseli,főz mos rá s ingyen ágytárs szerinte.

Mikor párszor beszélgettünk a lánnyal annyit mondott nagyon hülye volt, de most már baba marad apának kívül tágasabb.

2017. jan. 26. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Van. Engem anno így akart valaki megfogni. Vagyis inkább az exétől megszabadulni. Hát nem sikerült.
2017. jan. 27. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!