Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Teherbe estem az exemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe estem az exemtől, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottunk, tegnap a sejtés bizonyossággá vált, 7 hetes terhes vagyok. Biztos, hogy elvetetem :( nem akarom tönkretenni az ártatlan életét. Hogy mondjam el az exemnek?

22l

2017. jan. 24. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:

Nyilván védekeztünk, nyilván hiba csúszott a számításainkba. Ez van. Az emberségesebb volt, mikor a spártaiak az életképtelennek ítélt babákat kirakták a Taigetoszra meghalni?

Na ugye.

2017. jan. 24. 21:40
 22/85 anonim ***** válasza:
24%

20:

Rendben és tisztelem a véleményed és hogy te így gondolod. Remélem a jövőben sem veszed el az életet senkitől.

Amúgy pont nem a vallásosságról akartam írni: Rengeteg ember nem vallásos, de pont ugyanúgy hisz a sorsban, végzetben, "azt kapod amit érdemelsz" és hasonló idiótaságokban.

2017. jan. 24. 21:50
 23/85 anonim ***** válasza:
21%
#22 Attól hogy nem hiszek valamiben, nem jár azzal hogy tagadom. Te sem tudod bizonyítani valaminek a nem létezését.
2017. jan. 24. 21:53
 24/85 anonim ***** válasza:
86%

Abortusz ellenesek nyugodtan magukhoz vehetik és nevelhetik az olyan gyereket, ami nem kellett a szüleiknek, de el sem vette.

Persze mindegyik csak pampog, de felnevelni nevelje az állam, a jóisten, vagy bárki más, de ők köszönik nem kérnek belőle

2017. jan. 24. 22:00
 25/85 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te nem véletlenül vagy ilyen hülye.

2017. jan. 24. 22:01
 26/85 Szergej55 ***** válasza:
Frászért kell hülyének lenni.
2017. jan. 24. 22:02
 27/85 anonim ***** válasza:
0%

23:

De pont ezt mondom, hogy nem Istenről beszélek, hanem csak arról a világnézetről, amibe sok ember szeretné magát ringatni. Hogy az élet igazságos, stb. Miközben ez utóbbi ugye nem így van

24:

Ha nem titokban megszülöd és berakod egy anonim inkubátorba (tudod amiről néha van hír hogy ott hagytak egy babát) és amúgy van pénzed nevelni, akkor nem csinálhatsz úgy hogy "Na jó, én most beadom árvaházba".

Ha megszületik a baba és tudod etetni, ruháztatni, stb, akkor nem úgy megy hogy "Nincs kedvem nevelni, mehet örökbeadásra"

2017. jan. 24. 22:04
 28/85 anonim ***** válasza:
18%

Nekem most esik le hogy egy 22 éves, önmagát már gondolom felnőttnek tekintő karrierista "nő" itt kér tanácsot hogy hogy tudassa az exével hogy terhes.

Kezdem belátni hogy jó lenne az az abortusz, de csakis eutanáziával együtt.

2017. jan. 24. 22:14
 29/85 anonim ***** válasza:
83%
jah, 28-as igazad van amennyi empátia szorult beléd valóban jobb lenne ilyeneket kigyomlálni az emberi genomból
2017. jan. 24. 22:16
 30/85 anonim ***** válasza:
10%
#29 Végülis miért kellene empatikusnak lenni vele? Mert ő már leélt 22 évet? Elképesztő.
2017. jan. 24. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!