Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Hahahahahahahaha hát tényleg bejött amit mondtatok!!!
Nincsenek meg jól a sráccal ezért az exem szakítani fog vele. De még mindig azt szajkózza, hogy milyen mélyek a sebei és nem tudta még kiheverni az egészet.....
Mindegy én jól elvagyok
A bumeráng visszaütött. Én azt szoktam mondani, előbb utóbb mindenki megkapja azt amit megérdemel, a sors elrendezi vagyis ki mint vet úgy arat.
Nem tisztelt és szeretett téged igazán ez egy kis kaland volt neki kellett a változatosság egy kis kaland új srác hát most jól hoppon marad. Meglehet őszintén megbánja hogy szakított veled, de bolond vagy ha most visszatáncolsz. Egye meg amit megfőzött.
a barátnője azt mondja látja az exemen, hogy vissza akar táncolni hozzám, de annyira szeretem szeretném visszafogadni de átbaszni se akarom a mostani lányt, mit tegyek?
KÉRLEK FEJTSÉTEK KI BŐVEBBEN MIT KÉNE TENNEM, nagyon szeretem és lenne rá lehetőség hogy újra kezdjük, de félek, hogy megint elbaszódik a kapcsolatunk de
MIVAN HA NEM???????!!!!!!!!
Ez egy baromi komplex kérdés, és ne reméld, hogy bárki meg fogja tudni mondani, hogy mi a helyes döntés. Hogy miért? Mert helyes döntés nincsen! Azt, hogy mi lett volna ha, soha, azaz SOHA nem fogod megtudni. Szépen eldöntöd, mit csinálsz, majd tartod magad a döntésedhez, és nem nézel hátra, maximum leszűröd a tanulságot.
Amit én látok, az az, hogy a volt barátnőd nagyot nőtt a szemedben azzal, hogy hirtelen önállósította magát, ezután futottál utána, átvette a csaj az irányítást. Viszont ő is pontosan ugyanúgy hezitál, ahogyan te, elvégre fingja nincs jelenleg, hogy mit csinál. Most azért vágyik hozzád vissza, mert rájött, a másik párkapcsolat sem olyan rózsaszín, mint amilyennek látszott. Ez egyrészt jó, mert megnézte a másik utat, és nagyobb a valószínűsége, hogy legközelebb nem fog máshová szaladni, amikor probléma van, mert megértette, hogy probléma minden párkapcsolatban van.
Ami rossz, hogy valószínűleg benne is ugyanaz a birtoklási ösztön támadt fel, mint benned. Amikor ott voltál romokban, neki nagyon kényelmes volt, lazán elugrabugrálhatott az új sráccal, de így, hogy te is továbbléptél, elfogta a pánik, mert felégnek a hidak mögötte. Most megint te vagy nyeregben, mert nem futsz már utána. Ezek nem azok az érzelmek - SZERINTEM -, amik majd jobbá teszik a kapcsolatotokat.
Elég zagyva lehet az írásom, de nem véletlenül az. Olvasd el, és próbálj ráismerni, ezek közül mi igaz rátok, és jegyezd meg: hülye vagy, ha másokra hallgatsz. Mi eleve csak a te oldalad ismerjük, a csajét nem, és nem is éljük a te életed. A te életedért te vagy a felelős, senki más! Tippeket és tanácsokat érdemes meghallgatni, de ezek maximum új nézőpontokat adhatnak neked, de a döntésedet más módon nem szabad, hogy befolyásolják. Az egyetlen rossz döntés, amit hozhatsz, hogy mások szava alapján döntesz.
Köszönöm a választ!
Teljesen igazad van, most két opció van. Vagy tényleg szeret és csak megnézte a másik utat de rájött, hogy mindenhol vannak bajok és már nem akar mást, vagy csak szórakozik mert piszkálja a csőrét, hogy most boldog vagyok. Nem tudom eldönteni. Konkrétan nem mondta, hogy vissza jönne hozzám, de a barátnője azt mondta, hogy látja rajta, hogy hozzám húz vissza a szíve. Nem tudom mit tegyek....
"Vagy tényleg szeret és csak megnézte a másik utat de rájött, hogy mindenhol vannak bajok és már nem akar mást, vagy csak szórakozik mert piszkálja a csőrét, hogy most boldog vagyok."
Szerintem ne feltételezz itt semmiféle ármánykodást, mögöttes tartalmat, hátsó szándékot. Az az igazság, hogy a volt barátnőd maga sem tudja, hogy mit érez, és arról sem sok fogalma van, hogy mit csinál. Láttam már ilyet, tudom. Arról van szó, hogy amikor veszni látsz valamit, azonnal utána kapsz, mert visszafordíthatatlannak érzed a dolgot. Te is ezt érezted, amikor a barátnőd, aki feltétel nélkül imádott, hirtelen más után kezdett érdeklődni. Ő is ezt érezi: amikor sírva futottál utána, ebből a szempontból nyugodtabban kísérletezhetett, mert tudta, visszafordulhat hozzád. De most te boldognak látszol az új barátnőddel, a birtoklási ösztön benne is felébredt, és most még jobban össze van zavarodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!