Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Hát elég hosszú lett és még így is sok mindent kihagytam. Remélem találsz benne valami hasznosat, bár ilyenkor nem sok minden segít.
Na akkor én is leírom a véleményemet, saját tapasztalatomat. Kétszer éltem át ilyet, amit leírtál, a második még most is aktuális. De még maradjunk az elsőnél. kb. 1 éves kapcsolat, első igazi szerelem, első közös nagy élmények szóval úgymond mindenben az első. Ahogy a fentiekben írod, én is elhanyagoltam, úgy éreztem túl sokat vagyunk együtt, és a sok hisztije miatt szakítani akartam rengetegszer, de mindig megjelent a kapumban sírva, vagy megkeresett, bárhol voltam is. Lényeg a lényeg egyszer végleg szakítottam vele, ő meg 1-2 hétre rá egy másik fiúval randizgatott. Ahogy megtudtam, akárcsak téged is elöntött ez a meghalok érte, megváltozom, minden jó lesz érzés. Sírtam neki, könyörögtem, a szakdolgozatomat eltoltam félévvel, már az eljegyzést is bevállaltam volna úgy, hogy előtte biztos voltam benne hogy nem ez a nő a nagy Ő. Szerettem, de sok tényező nem passzolt. És mégis, ahogy lett egy új fiúja kész lettem volna az életemet kukába dobni miatta. Csajozni kezdtem, de ahogy te is írod csak kis időre nyújtott vigaszt. Új barátnőm lett, de ha hibázott rögtön az exem jutott eszembe, hogy vele mennyivel jobb volt stb. De ahogy új barátnőm lett ő is megvadult. Elkezdett hívogatni, találkozni akart, és ahogy kell elcsábított újra. Nagyon jó érzés volt újra csókolni, érezni, titokban találkozni, DE KB 2 napig. Megint előjöttek a régi dolgok, nem mondta ki, de végig éreztette, hogy ha nem engedelmeskedem pincsi kutyaként akkor még ott van neki az előző pasi. Ettől teljesen elment a kedvem aztán hagytam a francba. Kb 8-10 hónap kellett hozzá míg végleg elfelejtettem. Nehéz időszak volt, de minden hónap egyre könnyebb lett. Ma már ha összefutunk jókat beszélgetünk, és ha visszagondolok hogy ott könyörögtem, esdekeltem, elvittem mindenhová csak hogy kezdjük újra, egy jót mosolygok rajta és áldom az Istent hogy nem jött össze a dolog.
Józan ésszel teljesen más. Most már a negatív tulajdonságok is megjelennek, és túlsúlyban vannak a pozitívval szemben. De abban az állapotban, amiben most te is vagy, ez pont fordítva van. Magadat okolod mindenért, azt hiszed csak neked kell változtatni, de közben nem így van. Az hogy olyan voltál amilyen, az részben a barátnődnek is köszönhető. Egy olyan lányt aki tényleg hozzád passzol , sosem hanyagolnál el. Hidd el ha visszakapnád 2 hétig tartanád magad ahhoz amit most ebben az állapotban elképzelsz. Tudom, én is így voltam
Most megint volt egy szakításom 1,5 év után, szintén hasonló a szitu. 1 hónapja szakítottunk 2 hétre rá már van pasija. Hiányzott-hiányzik, egész jól elvoltam, de amikor megtudtam, hogy pasija van megint jött ez a visszakell kapnom, megváltozom, sok mindent elrontottam érzés. Mindenki mondja, hogy felejtsem el, csajozzak, bulizzak stb, de rohadtul nincs kedvem.
Na mind1 lényeg a lényeg, úgy semmi jó nem sül ki abból, ha csak te akarod. Neki is tényleg akarnia kell, és Neki is változnia kell, akkor még van némi 10% esély hogy tartós kapcsolat lesz, ha nem akkor úgy jársz mint én, csak elhúzódik az egész. Ez pedig lutri, mert várnod kell, hogy a 3. sráccal hogy alakulnak a dolgok. Lehet, hogy 1-2 hónap után szakítanak és visszamegy hozzád, de lehet, hogy több évig együtt lesznek. Ez a rossz az egészben.
Annyi biztos, ha ismerősöd fb-n, tudasd vele hogy van csajod. Képek stb. Az excsajok mindig nézegetik a volt barátjuk adatlapját, és ha megtudják hogy úgy csaj van szarul érzik magukat ugyanúgy mint most mi. Ez biztos. Ilyen az ember. Ettől még nem biztos, hogy visszajön, ha meg csak emiatt akkor megette a fene az egészet. De legalább ne érezze már olyan jól magát. Az én régi exem is amíg lúzerkodtam felém sem nézett, ha meg elkezdtem jól érezni magam rögtön hívogatott. (Igaz szemétség ezért felszedni valakit, de még jó is kisülhet belőle.)
A másik oldalon, vagyis a bizonyos 3. srác háromszor voltam, de megfogadtam, hogy ilyenbe többet nem megyek bele. Első: 2 hétig voltam együtt a csajjal, amikor együtt voltunk mindig hívogatta a palija, aztán visszakönyörögte magát. Hát mondanom sem kell ugyanolyan szar volt a kapcsolatuk mint előtte, és nem is tartott sokáig. Mert csak az egyik fél akarta igazán. Második: 3 hétig együtt voltunk, de nem jött be a csaj, dobtam, visszament a palijához, máig együtt vannak. Mindketten rájöttek, hogy milyen rossz a másik nélkül, változtak. Na ez a nagy ritkaság, de kellett hozzá az is hogy velem nem igazán jött be a dolog, nem illettünk egymáshoz. Lehet ha bejött volna a story, a barátja csak ex lenne. Ezért mondom hogy lutri. Harmadik eset: Csajjal 3 hónapig! együtt, felbukkant a barátja, könyörgött neki összevissza, dobtam mert nekem ez nem hiányzott. Összejöttek, majd rá két hétre megcsalta a srác azt a lányt akiért az életét is odaígérte amikor volt barátja (én)!!! Na ezért mondom hogy ilyenkor teljesen máshogy érzünk, mint ami a valóság. És 80%-ban visszalehet könyörögni a barátnődet előbb vagy utóbb, de abból sok jó nem sül ki. Csak ha már tényleg lezártatok mindent magatok mögött, és ő is 100%-ban akarja. Tudom mondani könnyű, de jelen pillanatban én is ki vagyok és várom, hátha egyszer csörög a telefon.
Kedves Válaszoló!
Iszonyatosan hálás vagyok a kommentedért, nagyon érdekes történet és a tied passzol az enyémhez leginkább. A jelenlegi szitu az, hogy 2 hete 1 szót sem beszéltünk de ma felhívtam hogy van mi újság. Mondta hogy meg van minden okés és hogy én vagyok. Mondtam én is megvagyok stb. De a beszélgetés végén belökte hogy ne haragudjak de most mennie kell mert filmet "néznek". Itt megint mélypont a tököm kivan megint mindennel. Most van egy lány akivel elvagyunk meg minden, de néha még eszembe jut mikor a lánnyal is vagyok, hogy a régi kedvesemet akarom. Nem tudom mi lesz szeretném vissza kapni én igazából a lelkem mélyéből mondom hogy meg tudnék változni. Már egy laza 1-2 hete együtt vannak a sráccal úgy saccolom csak facebookra még nem rakja ki állapotnak. Úgy tünik nagyon jól elvannak az új sráccal. Az érdekelne mennyi esély van arra, hogy ő fog hozzám visszajönni, és ha van akkor mennyi időre saccolod köbö.
Válaszodat Köszönöm!
Kedves Kérdező!
Nem lett volna szabad felhívnod. Ha már megtetted, nem jó, ha mindenáron sokáig akarsz beszélgetni. Azt látja, úgy érzi - helyesen -, hogy Te még mindig megvagy neki. Egy másik nézőpontból, nem tudod elengedni. Gyenge vagy. Szerinted ha gyenge egy férfi, az vonzó? Cimbora, képes voltál nőt felszedni alig pár nappal a szakítás után. Erre kevesen képesek. Ez nem azt jelenti, hogy féreg vagy, hanem megvan benned az erő, hogy továbblépj, és elveszett meg taszító sem vagy. Akkor élj vele. Ha vissza akarod kapni, engedd el, de szerintem ne akard visszakapni.
Lifeishard te sosem hagysz cserben barátom :)
igazad van.
Jelenlegi helyzet:
holnap találkozok vele, hogy vissza adjam a fülbevalóját ő meg a telefon tokomat. Mikor mondtam neki hol találkozzunk ilyeneket mondott hogy "nálam" meg gyere ide, stb. Aztán végül is megbeszéltük, hogy Corvin negyedben. Ilyeneket mondd mikor írom hogy mennem kell, hogy miért akarsz lerázni, meg hogy ne hogy haveromat küldjem el a fülbevalójával hanem miért nem én megyek. Szóval ezeket nem tudom hova tenni, lehet hogy meglátta fbookon hogy kapcsolatban vagyok és ez most kapuzárási pánik? vagy nem értem....Miután kiraktam hogy kapcsolatban vagy rá pár órára ő is kirakta hogy a sráccal aki a 3. személy volt azzal van kapcsolatban. Erre is azt válaszolta hogy "Te is kitetted" ezt se értem. HA valaki tud értelmes magyarázatot adni ezekre kérem írjon.
Köszönöm
Háh most pontosan az megy amit a negyvenhármas hosszasan kifejtett üzenetében volt.. imádom a női nemet de ez az egyetlen dolog ami végtelenül tud taszítani.. Most hogy látja hogy van valakid irigy lett, iszonyatosan zavarja. De ez nem jelent semmi olyasmit hogy újra kellenél neki ez szimpla önzés. Jó érzés volt neki és az egojának is hogy te még mindig odaáig vagy érte, és mindig ott vagy neki vagyis te vagy a kiskapu ha valami nem jól sül el az új pasival. Most ezt elvesztette, és mivel ő sem biztos még a saját boldogságában megijedt hogy te az vagy, előbb leszel boldog és mi lesz ha ő hoppon marad. Ez a nagybetűs önzés és szorosan összefügg az ilyen tipúsú nők nem eresztem el az egyik ágat csak ha meg van már a másik mentalitásával.
A legjobb ha halál laza leszel a találkozón, visszafogott nem mutatsz ki semmi komolyabb érzelmet, és tök boldognak jókedvűnek lásson. Ne húzd sokáig a találkozást, és te vess véget neki hogy most már menned kell. Meg lesz a hatása szerintem már másnap hívogatni vagy írni fog.. ilyen az emberi/női természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!