Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Kedves Válaszolók!
Köszönöm a negatív és pozitív kommenteket egyaránt, hiszen ezekből tudom meg ki mit gondol. A lényeg azon van, hogy 1 hónapja kérte az időt közben Ő a srác lakására járt fel meg eljártak ide oda. Kérdezem ÉN, hogy lehet úgy gondolkodni egy kapcsolat újraépítéség, hogy közben mással randizok meg kitudja még. Szertintem az, hogy 1 hónap után kezdtem valamit magammal nem jelenti, hogy rossz ember lennék hiszen 120%, az hogy ő is ugyan ezt teszi. Nem bosszúból tettem hanem mert ott volt a lehetőség. Mi van ha egyáltalán nem keres többé. Akkor életem végéig ne nyúljak senkihez? Szombaton azt mondta egyenlőre vége. Nekem ahhoz kell tartanom magam, hogy vége. Ha esetleg kibékülünk az csak a plussz. De nagyon szeretem ettől függetlenül.
Köszönettel
Nah mindegy, köszönöm a kommenteket, mást így se úgy se tehetek, mint hogy várok vajon fogok e neki hiányozni. Még csak 4 napja nem kommunikáltunk, ki tudja mi lesz. Remélem helyre jön. Ha lesz valami érdekes kiírom, mert azért látom sokan próbáltak segíteni és köszönöm a negatív kommenteket is.
Üdv: A.R.
Kedves Kérdező!
Szerintem sem vagy ezért szemét, mindössze hibáztál egyet, hiszen, ahogy 85%-os Válaszoló is mondja, ezután, ha megtudja, Téged fog hibáztatni, és igazolást lát majd a szakításban. Mindazok, akik leszemeteznek, mintha elfelejtenék azt, hogy ő kérte a szünetet (ami a legtöbb esetben ugye nem más, mint gyávaság, félelem az esetleges rossz döntés - szakítás - következményének felvállalásától), majd ő mondta, hogy "jelenleg" nem. Nem azt, hogy nem, hanem jelenleg nem, és ebben különbség van - hiszen benne van a későbbi folytatás lehetősége, és valaki, aki szereti a párját, ebbe kapaszkodik. A csaj ezzel a mondatával tehát nem akarja, hogy a srác továbblépjen, legalábbis ez az én véleményem. (Neki nem kell, de másé se legyen...)
Szemét tehát nem vagy, mindössze megnehezítetted a saját dolgodat, és innentől máshogy kell csinálnod, ennyi.
Kedves Lifeishard Barátom!
Köszönöm a kommentedet, és meghat, hogy páran berakták kedvenc kérdés közé és követik a bajomat. Az elmúlt időben sok jó és rossz tanácsokat is kaptam, de a rosszakat is értékelem. Lifeishard tőled kaptam a legjobb tippeket és bátorításokat, neked iszonyatosan hálás vagyok. Még annyit szerettem volna írni de ezt mindenkinek, hogy folyamatosan fogom vezetni ide mi történik ezzel a témával kapcsolatban, akit érdekel és érdekelt eddig az talán követni fogja ezt a storyt és leírja a véleményét, valamint szeretném azt, hogy aki tud olyanról aki ilyen cipőben jár mint én linkelje be neki ezt a kérdést és olvastassa el vele a kommenteket, mert nekem használtak.
4 nap telt el azóta, hogy 3 hét "időkérés" után kimondta a (most nem akarom folytatni, meg a jelenleg nem akarok adni még egy esélyt) ~fentebb Lifeishard leírta ez mit is jelent e szerint gondolkodjatok mert nagy igazság~
Nem keresem nem foglalkozom vele facebookról is letöröltem, nem akartam látni amiket posztol meg az esetleges közös képeket az "új pasival". Megismerkedtem egy lánnyal mint azt feljebb leírtam. Nem gondoltam volna, hogy Isten lehet még kegyes hozzám a sok rossz után de egy csupa arany szív lányt küldött nekem aki megérti a bajaim és majdnem ugyan ebben a cipőben is járt. Most már 3 napja együtt töltjük a napokat. NEM FOGOM ELKÖVETNI azokat a hibákat amiket előzőleg elkövettem. Nyugodt vagyok. Lényegesen nyugodtabb mint eddig. Minden nap egyre könnyebben viselem. Arra azért kíváncsi lennék mit szólna az exem ha meglátná h kapcsolatban vagyok. A mostani lánnyal letisztáztam tisztességes módon, hogy egyenlőre csak beszélgessünk és találkozzunk de nem akarok még kapcsolatot nem tudtam még kiheverni és tiszteletlenség lenne a másikkal szemben.
Jelentkezem amint lesz változás
A.R.
Hát lehetséges bár "Próbáltam mindent: sírtam térden állva,"
emiatt necces...
Egyszer én is elkövettem a hibát, hogy szakításkár sírtam a volt barátnőm előtt, ezzel a maradék férfi képet is sikerült lerombolnom benne annak ellenére hogy alapvetősen férfias vagyok a megjelenésem is az. A nők ezt a gyengeség jelének veszi. Az én exem nem azonnal de egy két hónapon belül új kapcsolatot kezdet, én sem akartam hogy így legyen. Akárhogy is lesz, túl fogod tenni magad rajta mert férfi vagy, és jegyezd meg soha többé ne kövesd el ezt a hibát hogy sírsz vagy könyörögsz vagy bármi hasonló mert azzal saját magad alól rúgod ki a széket, nem viccelek. Persze reménykedni lehet, de ne éld bele magad, inkább próbálj meg tovább lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!