Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/160 A kérdező kommentje:

Nah megvolt a találka huhh hát nem volt egyszerű a metro peronon találkoztunk a corvin negyedben. 2 puszi, aztán mutattam a fülbevaloját és zavartan elkezdte keresni a telefon tokom. Odaadta én is neki. Aztán meg kérdeztem mi ujság azt mondta semmi megvan és hogy én hogy vagyok, mondtam: megvagyok. Utána zavart pillantások a szemembe nézett, néztük egymást aztán szóltam hogy nekem mennem kell, erre zavartan: jó okés, és elindult hevesen a rossz metro irányba. Mondtam neki hogy erre van rámosolyogtam és elment. Én az egyik odlalon állta ő a másikon és nézett én is néztem még akkor is nézett mikor a metro kocsiba csukódott az ajtó és még azután is amíg el nem tűntem az alagútban. Nagy nézésünk közben integetett is nekem nem intett, integetett, ő először aztán vissza intettem. De végig nézett a másik oldalról, amíg el nem tűntem. ennyi volt.

Kiváncsian várom a válaszokat.

2012. nov. 4. 16:33
 52/160 A kérdező kommentje:
a másik amit észrevettem hogy neki nagyon göndör haja van és most ki volt vasalva, mindig mondtam neki régen milyen jól áll úgy. És ki volt simítva úgy jelent meg. Mondjuk ezt se tudom mire véljem lehet alapból is ki akarta vasalni vagy miattam, nem tudom.
2012. nov. 4. 16:34
 53/160 anonim válasza:

A 43-as! :)

Hát igen, ez tényleg a női önzés. Ezt mondtam neked, rakd ki hogy kapcsolatban, esetleg közös képet, és meg fog őrülni. És látod így lett. Ilyenek a csajok. Nálam is ez a szitu. Kiraktam shoppingolos képet az új csajjal akivel kavarok, egyből jött az sms az extől, hogy kell neki ez meg az ami még nálam maradt anno. Eddig nem volt fontos neki, de most hirtelen hajnali 6 kor eszébe jutott :D Árkádban összefutottunk, halál lazán kajáltam aztán ő is csatlakozott mert a cucc a kocsiban volt, így kénytelen volt megvárni ;) Tiszta ideg volt az új csajra, kérdezősködött róla stb, de azért nem mutattam ki hogy mennyire jó újra látni. Aztán másnapra lenyugodott, és átment kedvesbe, hívogatott, érdeklődött, beszéltünk vagy több órát, kb. mint az első randik után :) Tegnap még a szülinapi családi ebédemre is átjött, igaz itt bevetettem az új kiskutyánkat (ez a gyengéje) :D Na mind1, most elég jókat beszélgetünk, fontolgatjuk mi lenne ha újra próbálnánk, csak félünk hogy megint 1-2 hónapig lenne jó, mint máskor amikor megpróbáltuk újra. Bár akkor sosem éreztem úgy mint mostanában. Na látod 80%-ban így lehet visszaszerezni a volt barátnőt (ha még érdekled valamennyire). Csak ez olyan mint egy bájital: visszakapod, de nem biztos hogy azért mert valóban szeret, lehet csak azért hogy mással ne legyél. De végül is mi is mindig akkor eszméltünk fel, ha megjelent egy új pasi a láthatáron. Ebben semmiben sem különbözünk a nőktől :)

Na de viszont ne hívogasd. Tudtára adtad hogy azért még valamennyire érdekel téged, de most el kell játszanod hogy jól érzed magad nélküle. Aztán ha valóban érdekled még, keresni fog. Látod ez a fülbevaló story is egy nagy kamu. Biztos nagyon kellett neki :) Meg néha olyat is be lehet játszani, hogy ha tudod valamelyik napi programját, akkor pont ott legyél te is. Tehát véletlenül összefuttok. Ha meg esetleg valami csajjal vagy és úgy találkoztok "véletlenül" valahol, na akkor aztán az őrület 200%-os szintre fog lépni nála, és keresni fog ismét valami kamu indokkal :)

2012. nov. 5. 22:03
 54/160 anonim válasza:
Ja és a haj kisimítás is neked szólt. Az én exem is pont úgy jelent meg most a szülinapomon, ahogy én szerettem anno. (Vicces, az én első komoly barátnőm is göndör volt, és én is szerettem ha kivasalta a haját) Lehet ugyanaz a csaj :O :P
2012. nov. 5. 22:08
 55/160 A kérdező kommentje:
A találkozás óta, este átbeszéltük, hogy miért léptem le olyan hamar mert ez nem tetszett neki, én mondtam, hogy most mennem kell gyorsan. Este meg át beszéltük a hibákat, meg hasonlókat aztán mondtam hogy vigyázzon a mamájára, mondta, hogy úgy lesz. Ilyenekről volt szó, hogy "ez a vonat elment", stb és mondott ilyeneket, hogy talán egyszer még összehoz minket a sors, meg stb.
2012. nov. 6. 02:39
 56/160 Lifeishard ***** válasza:
Látod-látod, amint azt vette észre, hogy már nem vagy meg neki, egyből érdekelni kezdted. Fontos azonban, ahogy mások is mondták, az, hogy miért jön vissza. Innentől megint annyit kellene tenned, hogy éled az életed, magaddal foglalkozol, jól érzed magad, és nem keresed őt legalább két hétig. Neki kell akarnia, hogy folytassátok, neki kell előhozni, mert csak akkor működhet, ha ő is akarja. Ne törődj azzal, ha most úgy érzed, sínen vagy, meg addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Hidd el, ha most elkezded kalapálni, elb@szod a fegyvered. Ha tényleg hiányzol neki, keresni fog. Ha ő javasolja a találkozást, nyugodtan menj bele, de ezek ne tartsanak sokáig, és a fontos, hogy jól érezze magát.
2012. nov. 6. 09:36
 57/160 A kérdező kommentje:
De ott a másik srác akivel most jól elvan bár mikor mondtam neki, hogy légy boldog vele akkor azt mondta nem boldog csak elvan....de akkor is ott a másik srác aki elvonja a figyelmét lefoglalja, hogy fog így rájönni, hogy hiányzok neki? Nem fogom keresni élem az életem de nem hiszem, hogy ő fog keresni engem....
2012. nov. 6. 13:45
 58/160 anonim ***** válasza:

Hello,

Eddig csak figyeltem,hogy mi lesz veletek,de gondoltam mostmár megírom a történetem röviden,mert ugyanebben a cipőben járok:)

Mi három évig voltunk együtt.Sokszor veszekedtünk,és úgy éreztem nem ez a nő,akivel le akarom élni az életem.Ezt mondtam neki is,és szakítani akartam vele többször,de mindig visszakönyörögte magát.Megbeszéltük,hogy vége,minden rendben is volt.Én elkezdtem találkozgatni egy csajjal,és utána kiderült,ő is összejött egy munkatársával.De mikor rákérdeztem folyton hazudott,hogy nincs köztük semmi.Elköltözött,azt mondta egyedül lakik,kiderült a sráccal.Innentől kezdve jött az az érzésem,hogy nekem csak ő kell.Azóta egy párszor beszéltünk,elkövettem azt a hibát,hogy próbáltam visszakönyörögni magam,és ezzel csak még jobban eltaszítottam.Ugyanezt mondta,most menni akar,de később nem tudja mi lesz,fogok e hiányozni neki.A másik lánnyal azóta is együtt vagyok,jobban érzem hogy szeret,de mégsem bírom vele elképzelni az életem.Közben rájöttem,hogy nem az exem hiányzik személy szerint,hanem a régi közös életünk.Tudta mit szeretek,hogy szeretem,és most a tudat,hogy ezeket másnak csinálja meg.Utoljára három napja beszéltünk,és gondok vannak az új sráccal,azt mondta.Mindenki tudja,hogy csak kihasználja őt,de ő reméli,hogy megváltoztatja.Eddig úgy gondoltam,vissza kell őt szereznem,mert nem tudok nélküle élni,egész nap rá gondolok,és már nem érdekel semmi.De rájöttem,nincs is ennek semmi értelme,gondolj csak bele:

mással bújik ágyba minden este,mással dvdzik,mással megy vásárolni,és ez az ő döntése volt,mivel itt hagyott.Volt választása,de neki ezt kellett.Ha esetleg nem jön be a pasi,ami tuti így lesz,akkor esetleg jó leszek neki én is,és visszajönne?na ez a nagy hülyeség.Akkor már minek?Ennél többre becsülöm magam.Sok értelme nem is lenne,mert ezek után úgysem bíznék meg benne,ha kapna egy sms-t,már azt hinném megint van valaki a képben.

Érdekes,hogy most ezt gondolom,és nem tudom mi lenne,ha elkezdene hivogatni,hogy mégis visszajönne,mert mindent megadnék érte,hogy vele lehessek,de azzal a lányal,aki 1-2 éve volt,csak sajnos ez lehetetlen.Úgyhogy én már csak azt remélem,nem is hivogat majd,hiába legbelül várom,de jobb lesz az így nekem,az eszem tudja.K@rva szar,nem találom a helyem,nem érdekel semmi,de tudom ha újrakezdenénk az sem lenne már jó.Úgyhogy kitartás mindkettőnknek,de ha rám hallgatsz a mai naptól kezdve elfelejted......

2012. nov. 7. 12:39
 59/160 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Nem annyira könnyű ez mint amilyennek látszik, még mindig szeretem neki ott a srác akivel elvan meg minden, azt mondja nem boldog csak elvan. Nekem is van valaki és is csak elvagyok vele de nem érzem, hogy ő lenne az akivel együtt tudnék lenni. Én zokszó nélkül újra kezdeném vele nem érdekel mibe kerül hiszen én rontottam el azzal, hogy elhanyagoltam és ezt helyre tudnám tenni úgy érzem. Megpróbálok nem vissza nézni, csak előre, de a lelkem legmélyén reménykedem, hogy egy nap felhív, hogy kezdjük tiszta lappal. Tudom erre nem szabad alapozni, de hátha... addig is élem az életem és megpróbálok nem vissza nézni.

Sajnálom ami veled történ őszintén, bár nekünk csak 9 hónap volt de átérzem a helyzeted. Azt mondja nem szerettem mert ilyen hamar találtam új kapcsolatot, de milyen alapon mondd ilyet mikor neki már 2 héttel elöbb volt kapcsolata....mindegy ez van azt a férfit aki változni akar őszintén azt nem becsülik meg.....tudom milyen voltam azt is tudom milyen lettem a szakításunk hatására....megváltoztam, de a helyzeten ez nem változtat semmit, mással van azt mondja nem boldog de szerintem hazudik....

szeretem

örökké

akármi is legyen

:(

2012. nov. 7. 15:04
 60/160 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem,mert ugyanez történt velünk is.Mikor gondjai voltak és beszélni akart velem én csak neteztem egész este,és azt mondtam neki állítólag nem tudok két helyre figyelni,és így persze ki szeretett belőlem egy idő után.Nekem is itt van az új barátnő de ugyanezt érzem,tök rendes meg tudom,hogy jobban szeret mint a másik,de mégsem ő....én sem tudom elképzelni mással,csak vele...:(de én már nem hiszem,hogy vissza fog jönni...

szerintem csak akkor esetleg,ha majd a másik sráccal nem úgy fognak működni a dolgok,ahogy eltervezte,csak az a baj az nem miattam lesz,hanem csak azért,mert két szék közé esett,és kell valaki akire számíthat.Ha esetleg 1-2 héten belül felhívna,hogy mégis engem szeret,kezdjük újra,lehet én is meggondolnám,nagyon jó lenne,mindennap várom,de nem hív..:(de ha 1-2 hónap múlva,akkor már nem kezdeném újra,mert az már csak azért lenne,amiket leírtam.

Tudod az az érdekes,ez a lány előtt egy 9 éves kapcsolatomnak lett vége,ami sokkal erősebb volt,mint ez,de mégsem voltam ennyire ki mint most,ez a lány feledtette el velem,de most úgy érzem nélküle már nem érdekel semmi,ezért szerintem ő volt nekem az igazi,csak sajnos úgy néz ki én nem neki...:(Amúgy mi még annyival vagyunk rosszabb helyzetben,hogy külföldön élünk,együtt jöttünk ki 2és fél éve,sok mindenen keresztül mentünk.Az ő új pasija magyar,de az én új csajom nem.Gondolhatod milyen rossz,mire végre találkozok magyarokkal,beszélhetnék velük pár szót,erre nem tudok mert ő az az új pasijával.:)

Azt mondom tedd amit jónak érzel,remélem mindketten boldogok leszünk hamarosan vagy ezekkel a csajokkal,vagy nélkülük,csak kitartás.....

2012. nov. 8. 08:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!