Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
 101/160 anonim ***** válasza:
Hát a csaj vagy mesterien (és undorítóan egyben) szórakozik a pasikkal vagy pedig hihetetlen módon határozatlan. Szerelmesen tudom hogy az ember sok mindent nem érzékel sőt még képes megalázó helyzetbe is kerülni anélkül hogy feltűnne neki hát nem szívesen de azt kell hogy mondjam hogy ez már súrolja. Nyilvánvaló hogy nem életed szerelme, ha az lenne nem menne ez az ingázás. Szerintem minél előbb lezárod annál jobb, én tutira nem tudnék bízni ebben a csajban a jövőben nem hogy egyszer odajussak hogy elvegyem, tipikusan az a csaj aki majd 30-35 körül leléphet a nagy kapuzárási pánikában...
2012. nov. 28. 11:35
 102/160 A kérdező kommentje:
Azt mondja szeret, és nem akarja, hogy végleg elveszítsen azzal, hogy kimegyek külföldre, mert hogy akkor már végleg tönkrement a kapcsolatunk és nem tudjuk helyrehozni ezt mondta. Meglátjuk mi lesz....
2012. nov. 28. 11:37
 103/160 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egyszer azt írod, elég, egyszer azt, meglátjuk, mi lesz... Persze, nyilván befolyásolnak az érzelmek, mindig más a pillanatnyi állapotod, de legyél férfi, és legyél következetes. Akarva vagy akaratlan, "tudva" vagy tudat alatt, de ez a csaj rángat Téged. Nem tudja, mit akar, bizonytalan, ezért rángat, elereszt, aztán meg visszahúz. Te meg úgy mozogsz, ahogy cibál, ezzel is növeled a bizonytalanságát (ahogy 85%-os Válaszoló is írta). Így véleményem szerint a büdös életbe nem jutsz előre. Esélyt sem adsz neki, hogy hiányoljon, hogy nyugodtan rendezze a dolgokat. Minél inkább elbizonytalanítod, annál inkább a másik srác felé fog húzni. Ne érts félre, én nem azt mondom, hogy dobd a csajt és gyűlöld meg, de zárd le végre a dolgot. Fontosak neki a srác érzelmei... de mi van a Te érzéseiddel? Azokkal nyugodtan játszhat? Mert azt teszi, szándékosan vagy nem szándékosan, az most mellékes. Elhiszem, hogy Te nem akarod őt elveszíteni, tisztelem az érzéseidet, de az a tapasztalatom, hogy így el fogod veszteni. Még egyszer, utoljára a tanácsom: Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, nagyon fontos a számodra, de Te szeretnéd mindkettőtök miatt lezárni ezt a dolgot. Nem haragszol rá, nem gyűlölöd, de nem keresed és nem hívod, amíg nem rendezi le a dolgot magában, de azt Te nem tudod elfogadni, hogy másodhegedűs legyél. Ez nem büszkeség, ez az, amit tartásnak hívnak. Te már 'harcoltál' érte éppen eleget. Neki is kell tennie kettőtökért - nem azért, mert mi azt mondjuk, hanem az ember azt becsüli meg, amiért önmaga is megdolgozott.

2012. nov. 28. 23:16
 104/160 A kérdező kommentje:

Kedves Lifeishard!

Az a probléma, hogy tegnap találkoztunk mert találkát kért mivel én bejelentettem, hogy nekem ez nem megy és ki megyek Ausztriába dolgozni, sétáltunk beszélgettünk. Azt mondta ne menjek ki mert akkor már soha nem hozzuk helyre a dolgokat. 2 szer meg is csókoltam nem húzta el a fejét csak mondta ne folytassuk a csókokat mert nem akarja megcsalni a srácot mivel engem sem csalt meg és ő nem akar gerinctelen lenni. Aztán azt mondta adjak neki 1 hetet, hogy ha tud szakítani a sráccal akkor szakít ha nem akkor menjek ki. Azt mondta azt várja, hogy legyen valami oka kitenni bár ezt sem értem. Szóval most abban maradtunk van egy hete eldönteni, de már ilyeneket kérdez, hogy ha együtt leszünk addig akkor vele szilvesztereznék -e.

Meglátjuk mi lesz, ha ezután se semmi akkor megmondom neki amit ajánlottál, hogy szakítsuk meg a kapcsolatot.

2012. nov. 29. 13:17
 105/160 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy hasonló sztorim, megírom én is.

Nem voltunk sokáig együtt a csajjal, de képbe jött neki 2 hónap környékén egy 3. fél, aki már féléve fűzte. Ekkor mondta, hogy elbizonytalanodott, időt kér, stb... Adtam neki időt. 1 hét után engem választott, majd 2 hét múlva megint elbizonytalanodott. Ez időben velem nem akart találkozni, de olyanokat mondott, hogy értsem meg, mert engem akar... Viszont a másik gyerekkel eljárt ide-oda, mint utólag kiderült. Én is úgy éreztem, mint a kérdező. Itthon vertem a fejemet a falba, mert nem tudtam mi lesz. Végül azt mondta, hogy legyen vége, de aztán 2 perc múlva, hogy mégse kellene hagynunk ezt köztünk. Ekkor megelégeltem és megmondtam neki, hogy felejtsen el. Fb-ről is letöröltem.

Én nem hívogattam meg ilyesmi, de ő kétszer is bejelölt Facebookon, gondolom tudni akarta mi van velem. Aztán 1 hónappal később írt, hogy mi a helyzet velem, nem voltam valami bőbeszédű és sebezhető. Tudtam, hogy a másik pasijával nem igazán boldog, le is vette akkoriban kapcsolati státuszát, elkezdett lájkolgatni, amit azelőtt sose tett. Rákérdeztem, hogy mit akar. Azt mondta, hogy csak szeretné, hogy jóban legyünk. Megmondtam neki, hogy nem igazán örülnék a másik fél helyében, ha tartaná velem a kapcsolatot. Aztán megmondtam neki, hogy ne keressen továbbra sem. Azóta eltelt 2 hónap és idáig megértette. Ha lesz valakim kíváncsi vagyok, hogy lép-e.

2012. nov. 30. 15:03
 106/160 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom ami veled történt, kívánok neked minden jót, remélem lesz valaki aki tud értékelni méltóképpen.
2012. nov. 30. 17:56
 107/160 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 1 új hozzászóló lennék- remélem nem haragszotok- most olvastam nagy izgalommal a kérdést és az összes hozzászólást. Nagyon-nagyon tetszett, tényleg tanulságos dolgokat irtak Neked, és Téged is, kedves Kérdező- igy ismeretlenül is- nagyon normálisnak talállak. Úgy gondolom, érzelmileg érettebb vagy a korodnál. Ha érdekel Titeket a másik oldal rövid véleménye (én nő vagyok :), akkor még azt hozzátenném az eddigi story végéhez, hogy én is voltam nagyon hasonló storyban- kisértetiesen átérzem minden mondataitokat, és a nők szerintem a pasikat látják olyannak, amiket irtatok a csajokról.. Mindenesetre én 1 ugyanilyen storyban, mint a Tiéd, most tartok a kapcsolat javitása fázisában. Nálunk 4 év együttlét után a párom érezte azt, hogy elhanyagoltam (igaza is volt, ugyanúgy, mint Nálatok- ő rajongott értem). Majd besokallt és ahelyett, hogy elmondta volna a problémáit, dobbantott. Ugyanolyan érzelmi hullámokon mentem keresztül, mint Te, szörnyű volt, majd 3 hónap múlva kopogtatott, hogy visszajönne hozzám. Nem azért, mert szar az új kapcsolata, hanem azért, mert hiányzom. Én persze végtelenül boldog voltam, de ugyanakkor romjaimban voltam. Annyit mondtam akkor elsőre hirtelen, hogy most, azonnal döntse el, és ha ezt tényleg igy gondolja, akkor szakitson másnap a csajjal és ne nézzünk vissza, csak előre. Ez volt 10 hónapja! 10 hónap kőkemény munkája gyümölcse az, hogy most már majdnem teljesen olyan jó a kapcsolatunk, mint előtte. (nagy szerelem volt) A lényeg, hogy valószinű a Te exed 1 konfliktuskerülő, kapcsolatfüggő (az együtt töltendő szilveszter érdekli őt leginkább most)és megfelelési kényszeres ember. Ami nagyon aranyos és jó (ugyanez volt az én párommal is), csak emiatt nagyon nehezen fog tudni elszakadni a mostani pasitól- és ezen Te -joggal!- fel fogod húzni magad mindig. Nálunk is ez volt, és pont a napokban- 10 hónap távlatában- vallotta be, hogy ő biztos volt abban, hogy én kellek neki, csak nem akarta őt megbántani, mert "ő nem csinált semmi rosszat", és bűntudata volt a lánnyal szemben, hogy hirtelen szakitott vele. Meg persze miattam is bűntudata volt. Szóval botrány volt ez az egész. Bocsánat, ha hosszú volt a storym, csak hátha ezzel tudtam Neked segiteni, hogy ez valószinű 1 " normális" reakció a részéről, csak hát a sértett felet persze hogy felháboritja! :-( Kivánok nagyon sok sikert és kiváncsian várom a fejleményeket!! Drukk-drukk!!! ;-))
2012. nov. 30. 22:54
 108/160 A kérdező kommentje:

Hello Kedves Válaszoló Hölgy!

Köszönöm a kommentet, jól esett bár akkor is nagyon szarul esik, hogy ma reggel azt mondta most már biztos, hogy kiteszi, meg engem szeret, közben tegnap este még nála aludt a srác....időt kér, hogy valamit csináljon a srác és legyen oka kitenni, de kérdem én az nem elég ok, hogy nem szereti?

Hihetlen rossz érzés az, hogy más feküdt az ágyában, mással szeretkezett.....

Ma is mondom neki szarul érzem magam egyedül erre csak annyit mondott, hogy megyek aludni joéjt.....

2012. nov. 30. 23:17
 109/160 anonim ***** válasza:

Ez a csaj totál hülyére vesz téged már ne haragudj...

Voltam én is hasonló helyzetbe mint te be kell ismernem még megalázó helyzetbe is kerültem, majdhogy nem könyörögtem férfi létemre. Éltemben nem tudom lemosni magamról azt a szégyent ezért egyet tehetek hogy egyenes gerinccel felvállalom és tanulok belőle. Őszinte leszek én olyan szinten szakítanék meg vele minden kapcsolatot miután a soros kiosztást megtartanám neki ( hogy ő is tanuljon belőle) hogy ne merészeljen így játszani emberek érzéseivel. Mindent úgy hogy közben belül megdöglenék mert szerelmes vagyok. A 105 válaszolónak megy a pacsi tudom hogy nagyon nehéz lehetett amit tettél de igaz férfi módjára cselekedtél megőrizted a becsületedet azt nem tudta elvenni tőled.

2012. dec. 1. 12:07
 110/160 A kérdező kommentje:
Nehéz mert szeretem nagyon, próbáltam már elküldeni a fenébe de az sem tartott túl sokáig mert szeretem de annyira, hogy meghalnék......nem tudok mit csinálni várok, hogy kitegye aztán meglátjuk, de ha nem teszi ki akármennyire is nehéz véget kell ennek vetnem...ez az utolsó esélye....
2012. dec. 1. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!