Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/160 A kérdező kommentje:
Köszi, már megoldódtak, megbeszéltük a dolgokat :)
2013. jan. 28. 01:17
 152/160 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek megint szakítottunk megint jött az időkérésekkel meg, hogy ő még élni akar. Ugyanaz a szitu megint kivagyok :(
2013. aug. 10. 14:34
 153/160 anonim ***** válasza:
Hát... Szóltam, ez sajnos borítékolt volt, erre próbáltalak figyelmeztetni. Ettől függetlenül sajnálom.
2013. aug. 10. 14:52
 154/160 A kérdező kommentje:
melyik válaszoló vagy? Amúgy nem tűnt úgy, hogy szétmennénk mert tökéletesen jó volt minden végre boldogok voltunk megadtam neki mindent és egyik pillanatról a másikra elment gyakorlatozni 1 hónapra a suli miatt és volt pár veszekedés aztán van vmi bnője onnan aki szintén agusztusig szünetel a pasijával mert hogy nekem is azt mondta hogy szüneteljünk agusztusig csak nem mentem bele.
2013. aug. 10. 15:14
 155/160 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Izgalommal olvastam végig a történeted meg a többiekét,sajnálom hogy a végére megint szakitottatok.. De ugye eltelt azóta 2 év,2015 van s most hogy vagy? Kibékültetek vagy más utakon folytatjátok az utatokat?

Remélem olvasod még a topicodat és válaszolsz :)

23/L

2015. jan. 1. 17:48
 156/160 A kérdező kommentje:
Szia. Még egyszer összejöttünk aztán láttam, hogy erőltetett és én léptem.
2015. márc. 22. 15:49
 157/160 A kérdező kommentje:
Már nevetek az egészen pedig ki gondolta volna 2 éve, hogy ezt viccesnek fogom találni. :D
2015. márc. 22. 15:53
 158/160 anonim ***** válasza:

Ugye :D

Na de jobb is igy sztem :D

Azé remélem megtaláltad álmaid párját :)

Utolso válaszoló voltam :)

23L

2015. ápr. 3. 11:15
 159/160 A kérdező kommentje:
Nem nagyon :D
2015. ápr. 4. 15:56
 160/160 anonim ***** válasza:

uh sajnálom hogy ilyen sokat elfecséreltél vele:/

nekem is volt egy ilyen barátom, akivel többször újra összejöttünk. utána én is úgy éreztem, hogy minden jobb mint valaha.. aztán persze előjöttek ugyanazok a problémák amik miatt korábban szakítottunk:/

azóta már van egy 2 éves kapcsolatom, itt fel sem merült sohasem a szakítás/szünet gondolata, míg az előzőben 3-4 hónaponta szakítottunk.. az nem is volt egészséges,csak az időmet rabolta

kérdező: sok sikert a továbbiakban! legalább aktív felhasználója vagy te is a gyk-nak:D én is fent voltam 2012ben is , bár ezt a kérdést nem olvastam/nem emlékszem rá--> amikor kiírtad még az exemmel voltam

2015. máj. 21. 20:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!