Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
 111/160 anonim ***** válasza:
Én vagyok a női válaszoló... Én tökéletesen megértelek és együttérzek Veled- ugyanezen mentem keresztül, a szivemben forgatták a tőrt, amikor az ilyenekbe belegondoltam. Én azt tenném most a helyedben, hogy néma csöndben várnék, a zsigereimben érzem, hogy max. 2 hét, és akkor magától fog Téged keresni. De ha most nem hagysz neki idt, teret (tudom, hogy pokoli nehéz, de a cél elérése adjon erőt Neked!!!), akkor nem fog tudni magától megoldást találni erre a dologra, és a siettetéseddel belemenekited a mostani kapcsolatába, mert az most jelenleg egyszerűbb neki. (sajnos ilyenek az emberek) Hagyd, hadd rendeződjön le magától a kapcsolatuk, és akkor ő fog könyörögni- remélhetőleg!!!
2012. dec. 1. 22:35
 112/160 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, próbálok csak iszonyat rossz arra gondolni, hogy engem szeret meg hiányzom neki és mégis a sráccal fekszik össze, ez össze tud törni..... :(
2012. dec. 1. 23:30
 113/160 anonim ***** válasza:
Tuudom :-(( Kitartást!! Ha meginognál, inkább ide irj nekünk, mint a lánynak- majd mi tartjuk Benned a lelket! ;-)
2012. dec. 1. 23:35
 114/160 A kérdező kommentje:
Köszönöm, imádlak titeket :)
2012. dec. 1. 23:37
 115/160 A kérdező kommentje:
írtam privit kedves, Hölgy válaszoló :)
2012. dec. 1. 23:44
 116/160 A kérdező kommentje:
Még mindig várok, várok, várok semmi nem történik, mindennap feljön skypera és mindennapi lényegtelen szar dolgokról beszélünk közben meg egyáltalán nem érdekel semmi csak, hogy már tegye ki de őt nem nagyon foglalkoztatja a dolog.....
2012. dec. 3. 21:08
 117/160 anonim ***** válasza:
Türelem, türelem!!!! :-) Az meghozza gyümölcsét, hidd el! Én is mindenkit "elküldtem melegebb éghajlatokra", aki nekem ezt tanácsolta, de hidd el, igazuk volt! És én ég mindig azt mondom, hogy legjobb lenne, ha nem lennél elérhető mindig..;) (hölgy válaszoló voltam)
2012. dec. 3. 22:52
 118/160 A kérdező kommentje:
Ma egyáltalán nem voltam nem is néztem amit írt, hogy ne lássa, hogy "láttam". Aztán felháborodott, hogy haragszom e rá mondom nem, csak hagyom tanulni mert vizsgázik. Szóval nem tetszett neki, hogy nem írtam meg flegma voltam :/
2012. dec. 3. 23:26
 119/160 anonim ***** válasza:
Nagyon jóóó!!! Ügyes voltál, igy tovább! :-))
2012. dec. 4. 08:27
 120/160 anonim ***** válasza:
Ja, és azzal, hogy "nem tetszett neki, hogy flegma voltál", ne törődj, sőt!!! Ez a jóra vezető út, hogy bizonytalanságban érezze magát- csak akkor fog valami történni! Ha jól érzi magát a bőrében, mert Te úgy "ugrálsz, ahogy ő fütyül", azaz szépen csaholsz, mint 1 pincsikutya :-), úgy nem fog eljutni odáig érzelmileg, hogy változtasson! Tényleg igy tovább!!!! Ne add fel! (örülj annak, ha 1 picit idegesiti, hogy Te nem érdeklődsz utána, mert ez azt jelenti, hogy vannak érzései irántad!) ;) (előző voltam)
2012. dec. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!