Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
 131/160 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem nem így lesz....Köszönök amúgy mindent mindenkinek...ha lesz valami durva úgy is leírom, nem bírom magamba tartani :)
2012. dec. 6. 11:44
 132/160 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem, hogy visszatérne a másik sráchoz, ettől függetlenül én sem jósolok túl fényes jövőt a kapcsolatnak. De ez az én véleményem, az ember mindenki maga döntse el, ne rám hallgatva.
2012. dec. 6. 12:42
 133/160 Lifeishard ***** válasza:

Már épp ideje volt tőle, hogy meghozza a maga döntését. Nem lehet időhöz kötni az ilyen dolgokat, de azért van egy határ, amit nem lehet átlépni. A hölgyemény gyakorlatilag kellemes tempóban végig grasszált rajta... Ahogy előző is írta, nem jósolok nagy jövőt a dolognak, de ez ne számítson, meg akár még az is megeshet, hogy tévedek. :)

Örülök az örömödnek, és szívből kívánom, hogy képesek legyetek abszolút tiszta lappal kezdeni, tanulva a hibákból. Legjobbakat!

2012. dec. 6. 13:32
 134/160 A kérdező kommentje:
Miért nem jósoltok nagy jövőt? Kíváncsi vagyok.
2012. dec. 6. 15:24
 135/160 Lifeishard ***** válasza:

Nehéz megmondani, mert mi csak az általad leírtakból tudunk véleményt formálni, és az alapján a barátnőd viselkedése finoman szólva is éretlen és bizonytalan. Rengeteg tüske maradt mindkettőtökben. Nagy hullámokat kavartatok fel, csak győzzétek meglovagolni őket.

Úgy vélem, csak akkor fog működni a dolog, ha tanultok a múltból (nem pedig lesz@rjátok), de a jelenre koncentráltok. Ne azzal foglalkozzatok, mi miért történt, mert ez úgysem derül ki, vagy max. jóval később (amúgy ajánlom még egyszer figyelmedbe ezzel kapcsolatban a 87-es választ), hanem azzal, mit tanultatok belőle.

2012. dec. 6. 16:02
 136/160 A kérdező kommentje:
Igyekszem odafigyelni, hogy ne hanyagoljam el még egyszer....
2012. dec. 7. 14:01
 137/160 A kérdező kommentje:

Nah hát, az van gyerekek, hogy iszonyat boldog vagyok mert az egész hétvégét együtt töltöttük. Minden problémát részletesen szétcincáltunk, megbeszéltük (a kellemetleneket is) azért, hogy ne forduljon elő még egyszer semmi. Meg fogom becsülni, még egyszer nem követek el hasonló hibát sem, hiszen megfogtam az istene lábát és tudjátok mit?

Kellet az, hogy kitegye a szűröm, mert így jöttem rá ki is kell nekem igazán, örülök, hogy visszakaptam.

2012. dec. 9. 23:42
 138/160 anonim ***** válasza:
Orulunk neked :) de azt azert ne mond h mas lannyal dug.tal :)
2012. dec. 10. 00:35
 139/160 A kérdező kommentje:
letisztáztuk ezt is, ő is volt mással én is ennyi, sikerült megdumálni :)
2012. dec. 10. 01:20
 140/160 anonim ***** válasza:
Szupeeeer!!!! Gratulálok én is! Remélem marad is minden jó a "szürke hétköznapokon is"! Sok Boldogságot Nektek!! :-) (hölgy válaszoló...)
2012. dec. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!