Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Már épp ideje volt tőle, hogy meghozza a maga döntését. Nem lehet időhöz kötni az ilyen dolgokat, de azért van egy határ, amit nem lehet átlépni. A hölgyemény gyakorlatilag kellemes tempóban végig grasszált rajta... Ahogy előző is írta, nem jósolok nagy jövőt a dolognak, de ez ne számítson, meg akár még az is megeshet, hogy tévedek. :)
Örülök az örömödnek, és szívből kívánom, hogy képesek legyetek abszolút tiszta lappal kezdeni, tanulva a hibákból. Legjobbakat!
Nehéz megmondani, mert mi csak az általad leírtakból tudunk véleményt formálni, és az alapján a barátnőd viselkedése finoman szólva is éretlen és bizonytalan. Rengeteg tüske maradt mindkettőtökben. Nagy hullámokat kavartatok fel, csak győzzétek meglovagolni őket.
Úgy vélem, csak akkor fog működni a dolog, ha tanultok a múltból (nem pedig lesz@rjátok), de a jelenre koncentráltok. Ne azzal foglalkozzatok, mi miért történt, mert ez úgysem derül ki, vagy max. jóval később (amúgy ajánlom még egyszer figyelmedbe ezzel kapcsolatban a 87-es választ), hanem azzal, mit tanultatok belőle.
Nah hát, az van gyerekek, hogy iszonyat boldog vagyok mert az egész hétvégét együtt töltöttük. Minden problémát részletesen szétcincáltunk, megbeszéltük (a kellemetleneket is) azért, hogy ne forduljon elő még egyszer semmi. Meg fogom becsülni, még egyszer nem követek el hasonló hibát sem, hiszen megfogtam az istene lábát és tudjátok mit?
Kellet az, hogy kitegye a szűröm, mert így jöttem rá ki is kell nekem igazán, örülök, hogy visszakaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!