Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Előzőnél a pont! Jártam nagyon hasonló cipőben, nekem az jött be, hogy nem kerestem, és a tudtára adtam, hogy képes vagyok jól érezni magam nélküle is. Ezután ő keresett... Még valami, amit fontolj meg, már ha elfogadsz egy tanácsot. Szép dolog, hogy beláttad a hibád, de egy kapcsolat két emberen múlik. A partnerednek ÉRTELMESEN, EGYENESEN és NYOMATÉKOSAN meg kellett volna mondania Neked, hogy nagyon bántja a viselkedésed, mert nagyon szeret, de úgy érzi, Te nem őt és neki nem erre van szüksége.
Ha tehát valami módon sikerül folytatnotok, újrakezdenetek, figyelj oda magadra, de benne is tudatosítsd, hogy a hatékony kommunikáció a párkapcsolat alapja és csodákra képes.
26/F
Köszönöm Kedves Lifeishard!
Most nem fogom keresni jó darabig, de az bosszant hogy ott a másik srác a képbe akivel valószínűleg jól érzi magát és ezért félek hogy nem keres majd. Ez esetben mi várható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!