Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Kedves Válaszolók!
Köszönöm, hogy foglalkoztok a problémámmal és foglalkozunk egymás problémáival, örülök, hogy megnyitottam ezt a topicot. Jelenleg én sem látom az út végét, nem hív, nem keres azt mondja nem boldog a sráccal csak elvan....de nem hiszek neki. Szívem lelkem kitettem mikor beláttam a hibáimat 1 hónapig nyaltam a seggét de semmi. Velem nem találkozott de a gyerekkel igen és ezért a srác előnyben volt. Most együtt vannak szar a tudat, hogy sexelnek, mert elképzelem, az exem testét meg a szobáját és, hogy helyettem a srác van ott, mást visz nyáron haza a családjához Erdélybe, mással mennek ide-oda a szüleivel meg minden. Hiányoznak ezek, de bele kellett törődjek, most próbálok ismerkedni, akim most van őt sajnos nem szeretem es sem tudom vele képzelni. Dugunk meg ilyenek mint egy normális pár de nem érzek semmit és a jövőben sem hiszem, hogy fogok. A lelkem mélyén remélem vissza jön a kedvesem, nagyon hiányzik.
Akinek hasonló a problémája annak üzenem, hogy tartson ki a végsőkig soha ne adja fel és ne nézzen vissza. Ahogy buddha is mondta, ha kapálózol a folyóban a virágszirom nem fog közelebb menni csak távolodni, de ha hagyod hogy az ár sodorja akkor lehet, hogy közelebb ér idővel, de az is lehet, hogy kecsesen elmegy melletted.
Tartsatok ki barátaim.
Aki szeretne beszélgetni, nagyon szívesen fogadom a privát üzeneteket kicsiktől-nagyoktól egyaránt ilyen témában :)
Üdvözlettel: A.R.
Hello.
58/60 as vagyok.
Van valami fejlemény?
Nálam semmi,nem keres nem hív,de egyre biztosabb vagyok benne,hogy már nem is fog,ez a busz elment nekem....:(
Szia!
Nálam sincs semmi, nem keres, de ugyan úgy élem az életem tovább ahogy előtte. Új embereket ismertem meg, sokkal könyebb, járok bulizni meg haverokkal vagyok sokat. Már ott tartok, hogy mosolygok ha rá gondolok és nem azon aggódom mikor fog hívni. Annyit tudok tanácsolni, hagyd. Ha valaha is szeretett igazán akkor keresni fog, lássa azt, hogy te boldog vagy nélküle is, nem kell lánynak lennie a dologban, csak lássa például FB-n, hogy mész ide oda boldog vagy. Nekem maximum akkor lesz esélyem, hogy visszajön ha a másik srác nem jön be a terveihez. Addig is ismerkedem lányokkal most találtam is egy nálam 3 évvel idősebb hölgyet akivel nagyon jól elvagyok és a héten találkozunk is. Nagyon egy rugórajár az agyunk. Ajánlom neked a www.love.hu -t, én ott ismerkedtem és iszonyat jó, ott ismertem meg ezt a hölgyet is.
Sok szerencsét kívánok neked mindenben és tarts ki, hiszen én is kib3szott sz3rul voltam de most már minden jobb, már lesz3rom ha arra gondolok, hogy más d3gja....haladok csak szépen lassan.
Tarts ki, üdvözlettel
A.R.
Na ez a beszéd,nagyon örülök neki!!Csak így tovább,és én is kívánom neked,hogy sikerüljön minden jól ezzel a lánnyal,hidd el jobb lesz....
Már én is kezdek jobban lenni..:)
Minden jót!!
Haver!
Nem olvastam el az előző üzeneteket és lehet ezt már mondták neked, de sebaj.
Én sajnos (vagy nem sajnos) rengetegszer voltam rengeteg helyzetben, hasonlóakban is mint a tiéd.
Az a véleményem a személyes tapasztalataim szerint, hogy elrontottad, ha elhanyagoltad. SZUPER! Tanultál valami újat, amit a következő szerelmednél már tudni fogsz.
Igen, sajnos ott van az is, hogy szereted. Én erre, úgy szoktam gondolni, hogyha egyszer megpróbálsz békülni, tenni a kapcsolatért és semmi, akkor tegyél a kedvére és hagyd hagy menjen. Olyan szekér után nem szabad szaladni, ami nem vesz fel! Ezt így hozta a sors. Nem ő volt az igazi, ha vége lett.
Csajozgass, tölts több időt a barátaiddal stb... A legfontosabb, hogy boldog légy!!
19/F üdv: JesusWalks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!