Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/160 anonim válasza:
Hihetetlen hogy teljesen ugyanaz mind a harom story. Rossz hogy ilyenkor jovunk ra hogy mit jelentett a masik, csak a nok ekkor mar tul lepnek rajtunk hideg verrel.
2012. nov. 8. 10:42
 62/160 anonim válasza:
100%
csak azt az egyet nem ertem, miert akkor jon az az erzes hogy csak o kell, amikor uj pali lesz a lathataron. De ugyanez forditva. Uj baratnom van egybol megjelenik az ex... Hulye egy allat az ember :-)
2012. nov. 8. 10:47
 63/160 anonim ***** válasza:
Ez az ember alapvető birtokló hajlamával van összefüggésben, kívülről önzőségnek tűnhet de ez van mélységekben a háttérben. Ezért van az, hogy még akkor is képes zavarni az hogy az exnek új párja van, hogyha mi szakítottunk, sőt akár akkor is ha lezártak már az érzelmeink iránta. Legalábbis a gondolat hogy éppen más dugja mindenképp zavaró még ilyen esetben is.
2012. nov. 8. 12:55
 64/160 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Köszönöm, hogy foglalkoztok a problémámmal és foglalkozunk egymás problémáival, örülök, hogy megnyitottam ezt a topicot. Jelenleg én sem látom az út végét, nem hív, nem keres azt mondja nem boldog a sráccal csak elvan....de nem hiszek neki. Szívem lelkem kitettem mikor beláttam a hibáimat 1 hónapig nyaltam a seggét de semmi. Velem nem találkozott de a gyerekkel igen és ezért a srác előnyben volt. Most együtt vannak szar a tudat, hogy sexelnek, mert elképzelem, az exem testét meg a szobáját és, hogy helyettem a srác van ott, mást visz nyáron haza a családjához Erdélybe, mással mennek ide-oda a szüleivel meg minden. Hiányoznak ezek, de bele kellett törődjek, most próbálok ismerkedni, akim most van őt sajnos nem szeretem es sem tudom vele képzelni. Dugunk meg ilyenek mint egy normális pár de nem érzek semmit és a jövőben sem hiszem, hogy fogok. A lelkem mélyén remélem vissza jön a kedvesem, nagyon hiányzik.

Akinek hasonló a problémája annak üzenem, hogy tartson ki a végsőkig soha ne adja fel és ne nézzen vissza. Ahogy buddha is mondta, ha kapálózol a folyóban a virágszirom nem fog közelebb menni csak távolodni, de ha hagyod hogy az ár sodorja akkor lehet, hogy közelebb ér idővel, de az is lehet, hogy kecsesen elmegy melletted.

Tartsatok ki barátaim.

Aki szeretne beszélgetni, nagyon szívesen fogadom a privát üzeneteket kicsiktől-nagyoktól egyaránt ilyen témában :)

Üdvözlettel: A.R.

2012. nov. 8. 13:09
 65/160 anonim ***** válasza:

Hello.

58/60 as vagyok.

Van valami fejlemény?

Nálam semmi,nem keres nem hív,de egyre biztosabb vagyok benne,hogy már nem is fog,ez a busz elment nekem....:(

2012. nov. 13. 10:04
 66/160 A kérdező kommentje:

Szia!

Nálam sincs semmi, nem keres, de ugyan úgy élem az életem tovább ahogy előtte. Új embereket ismertem meg, sokkal könyebb, járok bulizni meg haverokkal vagyok sokat. Már ott tartok, hogy mosolygok ha rá gondolok és nem azon aggódom mikor fog hívni. Annyit tudok tanácsolni, hagyd. Ha valaha is szeretett igazán akkor keresni fog, lássa azt, hogy te boldog vagy nélküle is, nem kell lánynak lennie a dologban, csak lássa például FB-n, hogy mész ide oda boldog vagy. Nekem maximum akkor lesz esélyem, hogy visszajön ha a másik srác nem jön be a terveihez. Addig is ismerkedem lányokkal most találtam is egy nálam 3 évvel idősebb hölgyet akivel nagyon jól elvagyok és a héten találkozunk is. Nagyon egy rugórajár az agyunk. Ajánlom neked a www.love.hu -t, én ott ismerkedtem és iszonyat jó, ott ismertem meg ezt a hölgyet is.

Sok szerencsét kívánok neked mindenben és tarts ki, hiszen én is kib3szott sz3rul voltam de most már minden jobb, már lesz3rom ha arra gondolok, hogy más d3gja....haladok csak szépen lassan.

Tarts ki, üdvözlettel

A.R.

2012. nov. 13. 13:54
 67/160 anonim ***** válasza:

Na ez a beszéd,nagyon örülök neki!!Csak így tovább,és én is kívánom neked,hogy sikerüljön minden jól ezzel a lánnyal,hidd el jobb lesz....

Már én is kezdek jobban lenni..:)

Minden jót!!

2012. nov. 14. 09:14
 68/160 A kérdező kommentje:
Már lassan 1.5 hónap telt el a szakításunk óta, őröltem magam hetekig, de aztán rájöttem, hogy élnem kell tovább és láss csodát megismerkedtem egy nálam 3 évvel idősebb lánnyal aki iránt tudok úgy érezni mint az exem iránt.
2012. nov. 17. 23:21
 69/160 anonim válasza:

Haver!

Nem olvastam el az előző üzeneteket és lehet ezt már mondták neked, de sebaj.

Én sajnos (vagy nem sajnos) rengetegszer voltam rengeteg helyzetben, hasonlóakban is mint a tiéd.

Az a véleményem a személyes tapasztalataim szerint, hogy elrontottad, ha elhanyagoltad. SZUPER! Tanultál valami újat, amit a következő szerelmednél már tudni fogsz.

Igen, sajnos ott van az is, hogy szereted. Én erre, úgy szoktam gondolni, hogyha egyszer megpróbálsz békülni, tenni a kapcsolatért és semmi, akkor tegyél a kedvére és hagyd hagy menjen. Olyan szekér után nem szabad szaladni, ami nem vesz fel! Ezt így hozta a sors. Nem ő volt az igazi, ha vége lett.

Csajozgass, tölts több időt a barátaiddal stb... A legfontosabb, hogy boldog légy!!

19/F üdv: JesusWalks

2012. nov. 19. 23:35
 70/160 A kérdező kommentje:
Igyekszem, köszi :)
2012. nov. 20. 01:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!