Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/160 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Valószínűleg a volt kedvesem ugyanezt csinálja hát én miért ne tegyek ekképp. A másik fele, hogy 1 hónapja verem a fejem a falba mióta "időt" kért szóval még meddig gondoljátok hogy szenvedjek? nem gondoltam volna én sem, hogy így fogok meg könnyebbülni de mégis. Mindenki azt mondta, hogy a sexnél jobb felejtés nincs, tehát megpróbáltam, DE és hangsúlyozom DE!, még nem tudnék kapcsolatba ugrani mert az a rovására menne mivél még a volt kedvesem szeretem és körülbelül arra várok hogy mikor hív már fel és mikor kezdek el neki hiányozni, ezért nem akarom kétségek között hagyni ezt a lányt akivel az estét töltöttem.

2012. okt. 24. 12:24
 22/160 anonim ***** válasza:

Szükségtelen magyarázkodnod, én nem törtem pálcát feletted!

Ettől függetlenül annyira tipikus mentalitás, hogy ha a másik kezdte, akkor az téged mindenre feljogosít. Másképp: attól, hogy ő is ezt csinálta, te még nem leszel jobb, ezért mondtam, hogy megérdemlitek egymást, egyformák vagytok.

Ettől függetlenül az a szép, ha ezt meghallja a barátnőd, ő biztosan nem fogja ezt jogosnak érezni...

2012. okt. 24. 12:28
 23/160 anonim ***** válasza:

én sem ítéllek el, veled szakítottak, minden jogod megvan azt csinálni ami jó és segít. Jól teszed, hogy ismerkedsz, bulizol csak jó hogy képes vagy rá. Pont.

Amúgy igen, tuti hogy kiakadna a csaj ha megtudná, megjegyzem tök alaptalanul.

2012. okt. 24. 12:35
 24/160 A kérdező kommentje:
Jhaaaaj nagyon rosszul jött ki mit akartam mondani, igazából lehet hogy hibás vagyok sok mindenben de ha figyelmesen végig olvassátok a szöveget, leeshet hogy iszonyat módon ki***tt velem ezzel a 3 hét időkéréssel, mert addig ő boldogan találkozgatott mással míg én itthon vertem a fejem a falba. Ezt nem bosszúból tettem hozzáteszem csak jött és kész, ittas voltam és megtörtént ennyi. De ettől függetlenül vissza szeretném kapni a kedvesem.
2012. okt. 24. 12:37
 25/160 anonim ***** válasza:

Jól mondtad el, legalábbis én értettem és meg is értelek. Igazad van az időkéréssel kapcsolatban, én pont ezért nem is vagyok híve az időkérésnek: ha meg tudjuk oldani, oldjuk meg együtt, ha nem, akkor meg nincs miről beszélni, ha valaki hetekig akar gondolkodni azon, hogy velem akar lenni, akkor meg lehet b*szni az egészet. Ez az én véleményem, általában igaz is lett.

Pusztán azért szóltam be, mert ahelyett, hogy odaálltál volna elé, hogy döntsön, vagy menjen, te i s máshol kerestél vigaszt, így túl sok erkölcsi alapod nincs is szólni és valószínűleg be is verted az utolsó szöget a kapcsolatod koporsójába. Emlékezz vissza a jóbarátokra: "de hát szakítottuuuunk!" :D

2012. okt. 24. 12:54
 26/160 A kérdező kommentje:
Hát így tényleg hülyén hangzott ahogy visszaolvastam magam. Javítanám a dolgot: A történet ott fejeződött be hogy 3 hét után felhívtam és mondtam neki hogy tovább ne rugdosson, így is eléggé padlón vagy és most már jó lenne ha közölné mit akar. Erre a dologra rá 2 napra kaptam a hívást hogy most jelenleg nem szeretné folytatni. Ezért vagyok úgy vele, hogy próbálom élni az életem tovább mert ő is ugyan ezt teszi, de ha felhív, mert esetleg hiányoznék neki akkor folytatnám új alapokon.
2012. okt. 24. 13:01
 27/160 anonim ***** válasza:

A választ megadtad. Az ital nem kifogás, megtetted! Nem szereted igazán ez ebből látszik! Különben nem tetted volna meg.

Nálunk hónapokig eltartott a "szünet", de ő képtelen lett volna megcsalni ez idő alatt! A szerelem nem múlik el 3 hét alatt! Ahhoz több kell! Az időnek több kell! Még nem volt elég ahhoz, hogy rájöjjön, téged akar! De igaza van az egyik fentebbi válaszolónak, most ezzel a cselekedettel beleverted az utolsó szöget a kapcsolat koporsójába. Ezt jól megfogalmazta. Ha megtudja ezt a lány, nem fog megbízni benned, és vissza sem jön hozzád, ebben biztos lehetsz.

2012. okt. 24. 14:08
 28/160 anonim ***** válasza:

14:08, azért elég egyoldalúan állítod be a helyzetet, elvégre szakítottak (hihetetlen örök érvényű jelenete a jóbarátoknak :D).

Attól, hogy beszóltam, én nagyon is megértem a kérdezőt, elvégre annyi történt, hogy bánatában pillanatnyi vigasztalást talált egy nő karjaiban; én ezért semmiféleképpen sem szólnék rá rosszat. Igazságtalan és szemét dolognak tartom felróni a kérdezőnek, hogy ne szeretné a barátnőjét azért, mert három hét szenvedés után vigaszt keresett. Amit nem értek, hogy a kérdés arra irányult, hogyan kaphatná vissza a barátnőjét, márpedig egy másik csajjal dugva biztosan nem, és ez nem galádság a részéről, hanem buta hiba. Ha meg már a kérdező letett a barátnője visszaszerzéséről, akkor egészségére váljék a jó szex, csak akkor meg a kérdést volt felesleges kiírni.

Akárhogy is, az a szög bele lett verve a koporsóba, csak az nem egyértelmű, hogy ki hányat és mekkorát ütött rá a maga kalapácsával; mindentől függetlenül viszont nyugodtan lehet temetni...

Nem véletlen példálózom a jóbarátok jelenetével: a csaj szakítást kér, miközben egy másik srác csapja neki a szelet, a srác dühében és bánatában enged az első csajnak, aki szembejön, minekutána a csaj az, aki nem tud megbocsátani azért a helyzetért, amit szegről-végről ő generált. Mindkét félnek igaza van, a csajnak azért, mert nem tud beletörődni abba, hogy azonnal egy másik csajjal feküdt le a fickó, de a srácnak is, elvégre szabad préda volt és nem ő akarta így, ő volt az áldozat. Innentől évekig megy a vita, kinek is van igaza, de a kapcsolaton már nem segít.

2012. okt. 24. 14:21
 29/160 anonim ***** válasza:

Megírta: Vissza AKARJA kapni a lányt. De őszintén, szerintetek ezt így kell csinálni?

Bebizonyította, hogy komolytalan a szándék. Ha engem akarna valaki visszakapni, közben meg a kérdés kiírásának estéjén már egy másik csajt dugna. Hát mehetne amerre látna, mert én nem venném komolyan ezek után egy szavát sem.

2012. okt. 24. 14:57
 30/160 anonim ***** válasza:

Igazság szerint én is ezt írtam, csak a hangvételed alapján elég egyoldalúan, a lány szemszögéből közelíted meg a dolgot. Ha hozzátetted volna, hogy a csaj is hibás már nem is kötözködtem volna :p.

Nem, ezt bizony nem így kell csinálni. Mint mondtam, voltam hasonló helyzetben, de volt annyi eszem, eldöntöttem, kell a barátnőm, így nem is kezdtem el szaporítani a tüskéket, még ha feljogosítva is éreztem magam rá.

2012. okt. 24. 16:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!