Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/160 Lifeishard ***** válasza:

Ha pedig mégis összejön a másikkal, két dolgot tehetsz:

1.: Megpróbálod okosan felépített stratégiával visszahódítani - nem lehetetlen, de alaposan át kell gondolni, érdemes-e;

2.: Tanulsz a hibádból, ezáltal jobb ember leszel, aki egy másik, jobb nőt vonz majd be az életébe.

2012. okt. 22. 14:33
 12/160 A kérdező kommentje:
Most akkor várok, nem keresem és meglátjuk mi lesz :(
2012. okt. 22. 14:44
 13/160 anonim ***** válasza:
30%

jesszusom ne nyagogj már itt, legyél már férfi és legyen tartásod

ne haragudj de rosszul vagyok az ilyen sokat problémázó egyénektől

19L

2012. okt. 24. 09:59
 14/160 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyjából elkövettem a te hibáidat, de hozzáteszem, én nem kilenc hónap, hanem kilenc év után akartam megtartani a páromat! Hasonló a forgatókönyv, nem voltam elég türelmes hozzá, ő is elhidegült és én is ekkor fogtam fel, mennyit jelent.

Az igazság az, hogy az érzéseid most vegyesek, hirtelen kiestél a nyeregből, megfordultak az erőviszonyok, azért kapálózol ennyire a régi állapotért. Ez nem feltétlenül csak a lány személye miatt van, szimplán kapaszkodsz a státuszod után, szétesett az önbecsülésed. Ez idővel helyreáll majd, csak át kell rágni a történteket. Az emberi lélek ellenben egy sajátos kérdés, mert azzal, hogy elkezdtél futni utána és könyörögni neki, a rólad alkotott férfiképet kezdted el lerombolni benne. Feltétel nélkül imádott téged, egy magabiztos férfit, akire felnézhetett, most meg lát egy vinnyogó, könyörgő pincsikutyát. Aztán meg elkezdtél távolságtartót játszani, amivel az előző köreid után egy ijesztő és kiszámíthatatlan ember képét kelted, és meg is győzöd a párod arról, hogy te már nem az vagy, akit szeretett. Tudom, mert én is kb ezt csináltam.

Azt is érdemes végiggondolni, hogy van e értelme könyörögni valakinek, van e értelme szánalomból esélyt kapni! A bizonytalan félnek kell eldöntenie, akar e veled lenni, nem neked meggyőzni róla (bár nyilván mutatnod kell felé, hogy komolyak a szándékaid, de ígérgetni baromság!). Amennyiben te győzöd meg erről, úgy biztos is lehetsz abban, hogy amint hibázol, ő megint a szakítás fenyeget majd. Hogy miért? Mert benne nem született meg a döntés, hanem csak egy PRÓBÁT tesz veled, és továbbra is vár majd, hogy magától oldódjon meg a helyzet, nem akarja majd megoldani, elvégre épp te akarod őt meggyőzni, ő pedig vár, hogy meggyőzzék! Ameddig a párodban ez a döntés nem születik meg, addig csak erőlködsz majd, és ugyanígy kapálózol tovább, mert ő nem AKAR veled lenni, hanem azt várja, hogy az élet eldöntse helyette, amit neki kellene! Szintén saját tapasztalat (és sok megfigyelés más párkapcsolatokból)!

Feltétlenül értsd meg: itt nincs egyértelmű recept semmire. A legjobban akkor jársz, ha teszed azt, amit helyesnek érzel, így nem lesz mit megbánni és az történik, aminek történnie kell. Ha elkezdesz taktikázni, abból tuti, nem jössz ki jól. Ha futsz utána, meggyőzheted az érzéseidről, vagy értéktelen papucs lehetsz a szemében. Ha hanyagolod, akkor lehet, a hiányodra ő is megérzi, hogy nem akar nélküled létezni, de lehet, hogy csak megerősíted abban, hogy ennek tényleg vége. Az, hogy "kuszaság van a fejében" annyit tesz, hogy várja, hogy a körülmények döntsenek helyette, mert nem érti még, hogy neki kell. Ez a helyzet a létező legrosszabb, mert ez egy verem, amiből valamerre el kell indulni kifelé, és nem visszanézni utána. Ő meg azt várja, hogy majd a veremből felméri, merre is kellene kimászni, pedig az az igazság, hogy k*rva mindegy merre, csak ki a veremből minél előbb.

2012. okt. 24. 11:14
 15/160 anonim ***** válasza:
81%

Lifeishard 9-es válasza teljesen leírja amit én is gondolok oktatni kéne az ilyen esetekre.

Van egy rossz mondás erre ami kicsit bántóan hangozhat de sajnos létező jelenség: Az ilyen nők olyanok mint a majmok, nem eresztik el az egyik ágat csak ha megvan a másik!

Erős és kemény szavak ezek, kérem a hölgyeket hogy ne vegyék általánosságba magukra, mert nem úgy szántam de kétségtelenül sokan viselkednek így... SAJNOS!

Tudom hogy most kegyetlen rossz és valószínűleg képtelen is vagy más megvilágításban látni a dolgokat, őt de akár olvasd vissza később amikor már eljött az ideje: Biztos, hogy megéri visszaszerezni, küzdeni teperni, megalázkodni egy olyan csaj előtt, aki simán egyből más sráccal kavar? Ez sok mindent elmond egy jellemről nem pozitív értelemben. Szerintem sokkal jobbat is találhatsz idővel magad mellé ezt kívánom neked!

2012. okt. 24. 11:31
 16/160 anonim ***** válasza:

szerintem is veszett ügy, ha ő nem akarja akkor úgyse tudod megváltoztatni ezt egyelőre, lehet hogy később rajön hogy mégis jó lenne veled, csak azért azt nem árt ha tudja, h hajlandó vagy változni ha kell.

addig meg éld a saját életed, ha lehet ne zaklasd őt...

2012. okt. 24. 11:39
 17/160 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételeket, már kicsit könnyebb mint eddig azóta voltam bulizni és megismerkedtem egy másik lánnyal is, nálam töltötte az éjszakát és azóta már nem érzem azt, hogy meg akarok halni a másikért hanem most már kicsit szolidabban de még mindig hiányzik, már nem írok neki 3 napja meg nem keresem egyáltalán, a mostani hölgynek pedig megmondtam hogy mielőtt kapcsolatba ugrok adjon 1-2 hetet mert vegyesek az érzelmeim nagyon.
2012. okt. 24. 11:51
 18/160 anonim ***** válasza:
100%

"a mostani hölgynek pedig megmondtam hogy mielőtt kapcsolatba ugrok adjon 1-2 hetet mert vegyesek az érzelmeim nagyon"

Hát... Megérdemeltétek egymást, az fix :D.

2012. okt. 24. 11:55
 19/160 anonim ***** válasza:
100%

Lifeishard válasza (#9)

és

a #14-es nekem nagyon tetszett. Mindent teljesen jól leírtak.

Viszont az utolsó hozzászólásodig kérdező azt hittem normális vagy, de nagyot néztem, hogy mégsem.

2012. okt. 24. 12:09
 20/160 anonim ***** válasza:
13 más válaszoló lány, erre a fejleményre biztos nem "fogadott" volna, elkönyvelt egy szenvedő, "nyavalygó férfinek" erre mindenki meglepetésére az eddigi látott személyiségképnek tök ellenkezőleg felszedsz és megdugsz egy csajt és már jobban is vagy.. Ez épp egy ellenkező férfitípus módszertana, nem baj egyébként helyes ha így lépsz tovább akkor így. :) Klasszikus szakításra összepuncizom a farkamat effektus, csak nem mindenkinek megy.
2012. okt. 24. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!