Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 9 hónap után időt kért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!

2012. okt. 22. 13:14
 121/160 A kérdező kommentje:
Köszönöööm :)
2012. dec. 4. 13:05
 122/160 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem egyáltalán, eddig ki volt akadva ha nem beszéltem vele vagy flegmáskodtam, erre ma nem jövök fel direkt és semmi, hogy hol vagy vagy valami. Idegesít azért, az nem lehet, hogy ha nem foglalkozom vele akkor még jobban eltávolodik tőlem vagy azt fogja hinni hogy nem érdekel????
2012. dec. 4. 21:46
 123/160 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos, hogy nem azért, mert már nem idegesiti- főleg, ha tegnap meg még idegesitette. :-) Azért neki is van büszkesége, lehet, hogy ő is taktikázik. (ha belegondolsz, az azért elég ciki lenne, ha minden nap "hisztizne" neked, hogy mér nem foglalkozol vele. Reméljük, hogy épp erőt gyűjt, hogy kitegye az "ellenfelet" ;-)!!
2012. dec. 5. 00:19
 124/160 A kérdező kommentje:

Szerintem bukta az egész, most leszarom stílusban beszél velem. Megkérdeztem áll e a mai találkozónk amit megbeszéltünk erre ezt írta:

ő:

Mivel nem jeleztel semmit, igy azt gondoltamm, h nem all, es szerveztem egy csoportos tanulast a konyvtarba par csoporttarsammal.

Ő:

Múltkor kérdeztem, te meg olyan semmilyen hangon azt mondtad, h neked mindegy. Nem mondtad, h akarsz, így úgy döntöttem, h tanulok inkább.

nem fogom még egyszer eljátszani azt, amit múltkor, hogy én töröm magam, te meg kb. leszarod...

Ő:

És amúgy is, mire ezt a levelet elküldted, én már aludtam azért nem válaszoltam.

2012. dec. 5. 11:48
 125/160 anonim ***** válasza:
100%

Na, azért álljon meg a menet!! Bocs, ha rosszul esik, de szerintem ez a lány 1 kicsit sokat gondol magáról. :-/ Én a helyedben irnék neki 1 szép levelet (nem chat-et), melyben elmondanám, hogy Te úgy érzed, okultál a kapcsolatotokban felmerülő problémákból, átértékelted a dolgokat, igazat adsz neki, hogy kissé elhanyagoltad, stb., és ezt már tudtára adtad neki pár hete, de viszont az nagyon nem fair tőle, hogy miután bepasizott, és hitegetett Téged, hogy Téged szeret, stb., csak időt kér, Te megadtad neki, meg a szabadságot is megadtad neki, miközben tudtad, hogy egy másik pasival van. Odairnám őszintén, hogy Te még mindig szereted őt, és nagyon szeretnéd, ha újra együtt lennétek, amennyiben ő is szeret Téged (ha nem szeret, akkor persze nem, de akkor ne áltasson), de mivel hibáztál, azt is el kell fogadnod, ha ő nem Téged szeret, csak akkor azt mondja el Neked, és legyen boldog mással (:-(( ) Te türelmet adtál Neki, ő pedig ezt úgy hálálja meg, hogy bunkóskodik? Nagyon sértett ez a lány. De azt nem várhatja el Tőled, hogy amig ő mással van, addig Te padlón csúszol őérte. Az úgyis csak a büszkeségének kellene, nem lenne őszinte a szeretet.

Drukkolok nagyon továbbra is! (szerintem amúgy ne keseredj el, még mindig azt mondom, hogy jó úton haladsz, mert végre valami érzelmet kiváltottál belőle- igaz, hogy nem esik jól Neked, hogy bunkó Veled, de ha közömbös lennél számára, akkor nem nagyon érdekelné, hogy igy kiakadjon. Szerintem csak azt kell megvárnod, hogy ezzel a mostani pasijával legyen valami konfliktusa, és akkor úgyis elgondolkozik 1-2 dolgon).

Nagyon

2012. dec. 5. 12:15
 126/160 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom mit higyjek......nem tudom mi zajlik a fejében....
2012. dec. 5. 12:18
 127/160 Lifeishard ***** válasza:
100%

Mi zajlana, Kérdező???! Már ezerszer megírtuk Neked férfiak, akik hasonló cipőben jártak, és még egy kedves Hölgy Válaszoló is, aki szintén átélt hasonlót. Mondhatod, hogy az csak hasonló, de az kapaszkodás lenne. Te attól félsz, hogy ha teszel az egészre, eltaszítod magadtól, ezért átesel a ló túloldalára. Nyomulsz és megfelelsz neki. Ha kiakad, "elsírja" magát, visszakozol. Látod, itt az eredménye. Az a válasza, hogy megpróbálja rendezni a sráccal, mert sajnálja (Téged nem???). Bunkó módon válaszolgat, ok nélkül. Nyilvánvaló, hogy nem hálás a törekvéseidért, nem becsüli meg, hanem "megnyugszik", és újra a nyeregben érzi magát. Te meg önként a paták alá fekszel.

Senki sem biztat arra, hogy a szó szoros értelmében taktikázz. Arra biztatunk, hogy legyél határozott, következetes, legyen tartásod. Tudjuk, hogy szerelmes vagy. Tudod, hány szerelmes embert hagy ott a párja??? Mégis túlélik, felállnak, találnak mást. Nem azt a - számodra sz@r - frázist akarom nyomni, hogy biztos van jobb, találsz mást, csak azt szeretném, ha nem fosztanád meg magad a boldogságtól, a méltóságodtól (ami nem ekvivalens a pejoratív értelemben hangoztatott büszkeséggel, egóval). Márpedig baromira nem tűnsz boldogak, és azzal, hogy még Te kérsz folyamatosan elnézést, Te alkalmazkodsz, a méltóságodat is nyirbálod.

Tetszik vagy sem, a nők azt a férfit választják, abba esnek bele, akinek van tartása, nem azt, aki folyamatosan teper utánuk. Lehet úgy is "harcolni" értük, hogy megőrzöd a méltóságod.

Tudod, mi írhatunk Neked bármit, cselekedni Neked kell. Nem könnyű, mert erősek az érzelmek, de túl kell lenni rajta, ha előrébb akarsz jutni. Nem az egó miatt, magad miatt és az eredmény miatt. Te folyamatosan attól félsz, mi lenne a helyes döntés, csakhogy gyáva embernek nincs hazája. Ha egyszer így viselkedsz, egyszer úgy, az nem döntés, az bizonytalanság, és az nem vezet sehova.

Te férfi vagy, Te az agyad próbáld használni, még akkor is, ha ez az egész inkább érzelmi dimenzióban mozog: bocsánatot kértél, bizonyítottál, majd küzdöttél érte, kommunikáltál vele. Az eredmény: nagy büdös nulla. Akkor miért folytatod? Szereted? Biztos?

2012. dec. 5. 15:26
 128/160 A kérdező kommentje:

Nah gyerekek, megtörtént az áttörés:

KIDOBTA és ma randiztunk, pénteken meg elvileg már ott alszok. :D

Nem merem magam elbízni de meglátjuk mi lesz természetesen vezetem majd a történeteket :)

2012. dec. 5. 18:33
 129/160 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök!!!!!! :-) Látod?! Csak lassan a testtel! Kérlek legyél határozott, és visszafogott- ahogy azt az előző hozzászóló is irta. Te most tele leszel bizonyitási vággyal (hogy jobb vagy, mint a másik srác), ő pedig tele lesz kétséggel, hogy vajon jól döntött-e. Készülj fel rá! Sok sikert, drukkolunk!! (hölgy)
2012. dec. 6. 01:31
 130/160 anonim ***** válasza:

Aztán pár nap múlva a következő kérdéssel találkozunk itt a gyakorin:

Elhagyott a kedvesem és visszatért az exehez! 3 hétig húzta de közben a másik sráccal beszélt találkozgatott, majd tegnap kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is csak ezt mondta hogy nem akarja. Mit tegyek?

:D Hát igen ahogy az egyik szimpatikus válaszoló neve is adja: Life is hard! :)

2012. dec. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!