Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A.R. kérdése:
9 hónap után időt kért a kedvesem,3 hétig húzta de
közben egy másik sráccal találkozgatott, majd tegnap
kimondta hogy egyenlőre nem akarja folytatni, és utána is
csak ezt mondta, hogy most nem akarja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bevallom...elhanyagoltam, sokszor lemondtam ő pedig feltétel nélkül rajongott értem, összegyűlt benne a sok rossz és most robbant. Mikor azt mondta időt kér megpróbáltam mindent helyre hozni, megígértem megváltozok és csak neki szentelem az életem. Próbáltam mindent: sírtam térden állva, távolságtartó is voltam olyankor ő írt rám hogy fura vagyok és kezdek hiányozni neki de másnap megint a sráccal lógott. Én kész vagyok változni ezt tudja is de tegnap kimondta hogy jelenleg nem akarja folytatni, és utána is csak hogy most nem, most nem. De a 3 hét alatt folyamatosan mondta hogy szeret meg hiányzok csak kuszaság van a fejében, de végül is arra jutott hogy most nem akarja folytatni. Vissza szeretném kapni, mit tegyek, most tuti összejön a másik sráccal. Próbáltam nyomulni a nyakán lógni az nem ment, mikor meg hagytam akkor kicsit észrevette magát. Mit tegyek? kérlek szépen segítsetek nagyon nagyon fáj :( -Egy 20 éves srác (miért nem ad még egy utolsó esélyt, hogy bizonyíthassak?!!!!
Köszi mindent, mindenkinek :) Vannak még csodák :)
2012. dec. 10. 15:01
142/160 anonim válasza:
örülök hogy visszajött a csajod :-) Azóta is minden happy?
2012. dec. 13. 10:35
143/160 A kérdező kommentje:
Eddig minden Happy, van néha összezörrenés a régi dolgok miatt mikor valamelyikőnk felhánytorgatja a múltat és akkor kicsit össze koccanunk de semmi komoly.
2012. dec. 18. 18:22
144/160 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy elfelejtettem írni, ne haragudjon aki nyomon követte a történteket. A helyzet jelenleg stabil, úgy néz ki azon ritka kapcsolatok közé tartozik a miénk amelyek az "újrakezdés" után 1000 szert jobbak mint előtte, valószínűleg fenn áll az, hogy meg tudtuk mit érünk egymás nélkül. Semmit..... Tökéletesen megvagyunk happy minden jobban értékeljük egymást mint azelött és én sem hanyagolom el egyáltalán. Boldogak vagyunk :) Köszi mindenkinek <3
2013. jan. 3. 17:21
145/160 anonim válasza:
Örülök nagyon, hogy ilyen jól sikerült az egymásra találás :-))) Maradjon is igy, azt kivánom, legyetek boldogok- ez 1 életre szóló lecke volt mindkettőtöknek! Én nyomon követem ezt a lapot, úgyhogy időnként irhatnál még, hogy minden rendben van-e!!! Remélem! Gratulálok! (a hölgy válaszoló..)
2013. jan. 3. 23:34
146/160 A kérdező kommentje:
Minden rendben, csak elég furcsa, hogy 10000000000 szer jobban megvagyunk mint azelőtt, már értem mit jelent szeretni úgy isten igazából és nem csak úgy monoton módon mint ahogyan sokan szeretnek. Hiányzik ha nincs velem, hiányzik ha velem van. Örülök, hogy helyre jöttek a dolgok, kellettek ezek a rossz dolgok, így rájöttünk mit rontottunk mindketten és még jobban megbecsüljük, hogy vagyunk egymásnak :)
2013. jan. 16. 03:16
147/160 anonim válasza:
Szuper! Hajráá, csak igy tovább- ügyesek vagytok :-))!!
2013. jan. 17. 23:18
148/160 A kérdező kommentje:
Hát vannak bajok :S Annyira féltékeny vagyok, hogy iszonyatos már én érzem magam kellemetlenül. Turkálok a facebookjába, az emailjeibe, stb. Kicsit gáz de valamiért nem bízom benne teljesen :S azon kívül viszont minden okés, bár a nyomozásért néha összeveszünk :S Mit csináljak?
2013. jan. 23. 15:21
149/160 anonim válasza:
Ne nyomozz. Ezzel csak tönkreteszed az egész kapcsolatot.
2013. jan. 23. 15:26
150/160 anonim válasza:
Na ilyesmikre gondoltam, amikor azt mondtam, nem jósolok nagy jövőt. Persze, ezt meg lehet oldani, de ahhoz sok idő, jó kommunikáció és akarat kell MINDKETTŐTÖKTŐL!
Most ott tart a dolog, hogy lement az első nagy fellángolás, a felszabadult öröm, hogy visszakaptátok egymást, jöhet a valódi párkapcsolat, a maga örömeivel és problémáival. Teljesen megértelek, hogy bizalmatlan vagy, de meg kell értened: vagy megbízol benne, vagy nem fog működni; ez ilyen egyszerű. A másik részről pedig a lánynak is oda kell tennie magát, hogy visszaszerezze a bizalmat, amit ő maga játszott el. Ha ez megvan mindkettőtökben, akkor idővel rendeződni fog. Ha viszont te továbbra is nyomozgatsz, ő pedig ezt egyoldalúan rossz néven veszi, és alanyi jogon várja a bizalmat, akkor vége lesz. Így megy ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!