Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/154 A kérdező kommentje:
Unnom a gyakorit ! Mindig a férfi a hibás! A kis pszichopata nő meg most röhög! Hogy a kb szent ember - csupa kedvesség / szeretettel teli “lúzer” férfit tartják a történetben a mumusnak. Én semmivel nem bántottam. Szar az élete és másokat hibáztat miatta.
nov. 18. 11:18
 72/154 anonim ***** válasza:
* Szar az életed és másokat hibáztatsz miatta.
nov. 18. 11:39
 73/154 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen 150 kilós ismerősöm, mint te, de ő nem bujkált otthon, öltönyben, nyakkendőben járt dolgozni és bátran, mosolyogva leszólított csinos nőket az utcán, nem félt a visszautasítástól.
nov. 18. 11:43
 74/154 A kérdező kommentje:

72

Van munkahelyed vagy te is ingyenélő vagy mint a kérdés témája?

73

Gratula neki. De én helyzetem más. 100 kg sem vagyok, nemhogy 150. 🫡🤣

nov. 18. 12:12
 75/154 A kérdező kommentje:

Jó oke! Az életképtelen nők ne az én kérdésem alá nyomassák a sértett femcel szövegeiket!

Alap feltétel ezentúl : a munkanélküli , hazudós, rosszindulatú , megkeseredett , önbizalomhiányos , felszínes , mamahoteles nők ; kerüljék a kérdésemet! És azok is akiknek még egy szimpla érettségi sem sikerült.

nov. 18. 12:45
 76/154 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, te még mindig itt vergődsz ezen?:D Volt egy gyökér aki hisztizett és lelépett, örülnöd kéne neki, hogy megszabadultál tőle. Különben is csak egy online chat volt. Facebookon konkrétan annak is megvan az esélye, hogy még csak nem is emberrel beszélgettél órákon át, ugyanis tele van AI bottal...

15 évesen nem agyaltam ennyit eg yilyen helyzeten mint te most felnőttként...

nov. 18. 12:49
 77/154 A kérdező kommentje:

76

Dehogy vergődök ezen. Ez csak kikapcsolódás! Miből veszed hogy nem e csak kitalált a kérdés?

nov. 18. 12:52
 78/154 anonim ***** válasza:

Hát ha a kikapcsolódás sázmodra az, hogy az öklödet rázod az online térben, akkor megintcsak gondok vannak:D

Kitalált kérdésbe meg nem fektet ennyi energiát az ember. Hidd el, tudom, én is megéltem egyet s mást itt az oldalon az elmúlt 14 évben.

nov. 18. 12:59
 79/154 A kérdező kommentje:

78

Hát az is lehet hogy a 72 es 73 as válasz is egy bolond kislányé, akinek a sok hazudozás miatt olyan hosszú az orra mint a Pinokkiónak. (Majd kiveri a kezéből) és lehet róla szól a kérdésem!

De az is lehet hogy csak nézegettem a kategóriákat és a rá érkező válaszok mennyiségét! És így megérte kitalálni egy kérdést amire jó esélyel sok reakció fog érkezni. Így nem unatkozok.

Rad bízom, az fogadd el amelyik szimpatikus igazság.

nov. 18. 13:07
 80/154 anonim ***** válasza:

A többi választ nem tudom, nem figyelem.

De a te kérdésed valós alapjaiban, ha részleteiben lehet ki is van színezve. Fölösleges itt ködösítened, csak magadnak hazudnál vele.

nov. 18. 13:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!