Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 A kérdező kommentje:

90

Hol kéne békén hagynom? Nem keresem sehol. 1 a millióhoz hogy pont olvassa a gyakorit. Volt amikor én is évekig kerültem ezt az oldalt. Lehet most nála van ez az időszak.

Ő akart találkozni sokáig. De szerintem meg sem érdemel egy olyan tisztességes embert mint ami én vagyok. Jobb is így! Lehet én sem vagyok tökéletes de nem véletlen az se hogy 30 körül sem talált senkit. Pedig nem csúnya. A személyisége a oka. Én eltudtam volna fogadni, de nem biztos hogy más elfogja. A fiatal évei már neki is elszálltak. Probaltam neki segíteni hogy kezdjen el dolgozni vagy tanuljon valamit. De semmit nem tesz. Aki keres munkát az 2 nap alatt talál. Ő meg 10 éve nem talál semmit. Hát úgy nem is lehet hogy egy full nevetséges érettségi nélkül van, de sok magas fizetést szeretne. És lehetőleg úgy hogy megszakadni se keljen.

nov. 18. 17:06
 92/123 anonim ***** válasza:
100%

"Volt amikor én is évekig kerültem ezt az oldalt."

Valószínű ezt most is jobban tennéd. Már csak a saját lelki békéd érdekében is.

nov. 18. 17:07
 93/123 A kérdező kommentje:
Talán zavarok itt valakit?
nov. 18. 17:10
 94/123 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarsz, én valahol jól szórakozok. Másokkal nem tudom mi a helyzet, főleg az egyik nagy ellenződdel. Én inkább csak a saját érdekedben mondtam ezt, őszintén és jóindulattal. Ezek itt ki fognak csinálni téged.
nov. 18. 17:12
 95/123 A kérdező kommentje:

Amúgy a vicc hogy én ráirtam 1-2 válaszolóra. Azt hittem ő az. De nem. Aztán én is kaptam kettő fenyegető üzenetet amiben hittek valakinek. Érdekes hogy hasonló életek/ helyzetek lehetnek sokaknál.

Nem vagyok semmi Balázs , ezt az utolsó privátnak üzenem.

nov. 18. 17:17
 96/123 anonim ***** válasza:
100%

"Hol kéne békén hagynom? Nem keresem sehol. 1 a millióhoz hogy pont olvassa a gyakorit."

"Amúgy a vicc hogy én ráirtam 1-2 válaszolóra. Azt hittem ő az."

nov. 18. 17:44
 97/123 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tűnnek el válaszok folyamatosan.
nov. 19. 06:50
 98/123 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondjátok hogy ti nem akarnátok megbüntetni ?

Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek. Pedig eskü rám sem írtam. Azt vártam volna hogy a bocsánatért kezdjen sírni.

nov. 19. 07:09
 99/123 anonim ***** válasza:

98 Ez az egy válasz bizonyítja, hogy orvosra van szükséged.

Mit nem értesz azon, hogy nem akar veled beszélni?

nov. 19. 08:40
 100/123 A kérdező kommentje:

99

Ezeket mint fentebb csak poénból írom. Nincs szükségem orvosra. Bár kicsit elgondolkoztam magamon hogy kezd elfajulni bennem ez a dolog. Lehet csak tele van a zacsi.

nov. 19. 08:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!