Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
 141/154 anonim ***** válasza:
140 Rossz hírem van, de te nem főnyeremény, hanem egy isten csapása vagy személyiségileg. Tipikus zaklató. Az a nő nagyon jól tette, hogy tiltott.
nov. 25. 08:11
 142/154 A kérdező kommentje:

141

Magyarázd meg a zaklató fogalmát!

Az úgy észben van nálad hogy az adott nőt se személyesen se az interneten nem keresem? Se telefonos , se postán. Sehol. Mit zaklatok akkor én ? 😆

nov. 25. 08:15
 143/154 anonim ***** válasza:

"Hogy személyesen is mosléknak meg zsírgörénynek hívjon mint a neten?"

Te élvezed, ha aláznak?

nov. 25. 09:23
 144/154 A kérdező kommentje:

143

Totál nem. De így legalább érthetőek az indulataim a kérdések alatt.

nov. 25. 09:30
 145/154 anonim ***** válasza:
Jajj te gyerek... Vázolom a scenariot, ha lettél volna olyan balszerencsés hogy hozzád költözik, akkor se történt volt a folyamatos lehúzáson túl semmi. Forintot nem adott volna bele, de kiette volna a hűtődet, ingyen lakott volna nálad, a rezsi duplázódik, kaja szintén, plusz az ilyenek pazarolni is szoktak, mert nem tudják semminek az értékét. Bottal se nyúlt volna hozzád továbbra se, viszont még jól meg is alázott volna rendre, amikor melletted ismerkedik ugyanúgy tovább. A végén hozzád hordta volna fel az aktuális kanjait, sőt a végén téged kért volna meg hogy távozz a saját otthonodból, amíg együtt vannak. Te pedig megtetted volna még ezt is.
nov. 25. 10:17
 146/154 A kérdező kommentje:

145

Eltudom képzelni hogy létezik ilyen. De nem az én életemben. Az első nap nem lett volna orális szex amit nálam tölt, már nem is maradhatott volna a következőre. 😀

nov. 25. 10:49
 147/154 anonim ***** válasza:
Akkor te végül is egy olyan lakótársat keresel, aki az albérleti díjat neked természetben fizeti meg? Meg a kaját, rezsit, minden mást? Esetleg szolgaként alád is kell rendelődjön?
nov. 25. 10:52
 148/154 A kérdező kommentje:

147

Nem. Én társat - barátnőt szeretnék. Akivel miben nap lehet szexelni, programokra járni. Egymásnak segíteni és boldogok lenni.

nov. 25. 11:07
 149/154 anonim ***** válasza:
És hogy vetted volna minderre rá, hogy ő ilyen legyen neked? Ha ennyire látványosan lenéz, utál, szívat és semmibe vesz téged? Miért pont ő kellett volna?
nov. 25. 11:11
 150/154 A kérdező kommentje:

149

Nem volt mindig olyan. Ha most ő nyilatkozna azt mondaná ; én tartottam őt arra, hogy a feszült napjaimon legyen kint virtuálisan bántani / sértegetni.

nov. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!