Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy ezek a társkeresők (facebook dating, tinder, stb) tele vannak őrült gonosz nőkkel, (is?) azokon kívül akik valamilyen okból senkinek sem kellenek, vagy van valami sötét titkuk amit az ismerettségi körük tud?
Legalábbis szeretném azt mondani, hogy igen.
Egy hete írtam egy gyönyörű lánynak, hogy találkozzunk és nagyon kedves voltam vele. Akkor ő lemondta a találkozót és megígérte, hogy még a héten szól és mindenképp találkozunk.
Húztuk a dolgot most már vasárnap van, tegnap kérdeztem ráér-e majd, beszéljük meg. Ma meg megint jött valami kifogással, hogy mit csinál.
Ez nem lényeges, napi 5 másodpercnél több energiát nem evett fel.
A probléma a következő. Ma írtam neki valami olyasmit, hogy amúgy nagyon szép, szívesen megismerném és már nagyon vártam, hogy találkozzunk és valami olyasmit írt, hogy:
"csak azért találkoznál velem, mert szép vagyok?
Tudod mit? menj a pokolba, nem érdekel, hogy ki vagy!!"
Igazából nagyon nem is emlékszem, mert azonnal letiltottam válaszként én is és letöröltem az alkalmazásból is. De őszíntén.
Mivel érdemeltem ki, hogy egy boldog vasárnap délután valaki megátkozzon?
Ebből lett elegem. Ezeken a társkeresőkön szinte csak ezekbe futok bele. Ha van is valami jó csaj az biztos vagy bulimiás, vagy öngyilkos hajlamú, vagy hisztériás, vagy teljesen őrült, instabil, vagy a kutyájával alszik miután a koszos utcán sétáltatja. Elegem van már.
Erősítsetek meg, hogy ez így van és nem velem van a baj.
Ha én írnám ezt egy lánynak úgy letiltanának, hogy nem hogy az összes profilom, de még a telefonom is eltűnne és a helyébe egy cetli lenne a zsebemben, hogy a hozzáférés megtagadva.
Amikor viszont a nők garázdálkodnak akkor mindent szabad?
Azért, mert még 500an írnak neki és inkább helyes pasival találkozott, nem veled.
Nagyon komolytalannak és butának tűnsz az irásaid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!