Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
 131/154 A kérdező kommentje:

130

Miért zavar téged? Mindenki azt csinál amit akar. Menj ismerkedj az utcán. Én nem szólok bele.

nov. 24. 19:19
 132/154 anonim ***** válasza:

"Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?"

Dehogyis! Kattogjál még rajta vagy 5 évig, ha nem sajnálod az időt az életedből...

nov. 24. 19:40
 133/154 A kérdező kommentje:

Amíg nincs jobb dolgom addig mindegy. Aztán nem úgy kell elképzelni hogy ülök a szoba közepén és rágom rajta a körmeim.

Jót szórakozok rajta hogy kihagyta a főnyereményt. Én kitöltöm az időmet hobbikkal. Több külföldi koncertre is vettem jegyet a barátaimmal 2025 re. Lesznek programjaim.

Neki sokkal rosszabb lehet a magány. Elszaladnak az évei. Közben lehet randizgat meg szexelget de csupa csalódások elé nézz. Később majd átértékeli hogy mégis inkább velem többre ment volna. Nem minden a kilókon múlik. Majd ha már nem a felszín alapján osztályozza az embereket akkor bánni fogja a korábbi döntéseit.

nov. 24. 20:00
 134/154 anonim ***** válasza:
65%
133 Te, mint főnyeremény? 😂😂😂😂😂😂
nov. 24. 20:26
 135/154 A kérdező kommentje:

134

Pedig így van. Én is gondolhatnám rólad hogy egy ostoba femcel vagy! De ez a valóságban lehet nincs így. Én is lehetek főnyeremény , csak te nem tudhatod.

nov. 24. 20:47
 136/154 anonim ***** válasza:
Te kérdező, tudod te egyáltalán mi az a főnyeremény? Nem a lottó kettes találat, vagy amikor kaparós sorsjegyen nyersz egy újabb kaparást, hanem a rendes, valódi főnyeremény? Ott nincs ilyen, hogy lehet így van lehet nincs így, hanem baromi nyilvánvaló, ha valami főnyeremény. Annyira full extrás, és a legjobb, egyértelmű az egész helyzet. Vagy akkor csak a csaj volt ennyire ostoba, hogy nem értette meg hogy mégis te vagy a főnyeremény? Válaszolj! :D
nov. 24. 21:09
 137/154 A kérdező kommentje:

136

Vakok közt a félszemű a király? Nem hallottad még? Minden embernek más a főnyeremény! Az adott nőnek én lehettem volna az.

😀

nov. 24. 21:19
 138/154 anonim ***** válasza:
135 Te magad írtad, hogy nem akartál vele találkozni, mert beszari vagy. Komoly, férfias lehetsz, olyan, akire fel akar nézni egy nő. Ja nem :D
nov. 24. 22:11
 139/154 A kérdező kommentje:

138

Nekem az önbizalmamat háttérbe szorította a túlsúly. Az adott nő vékony, és szintén a vékony emberekhez vonzódik! Mégis miért szívattam volna magam a találkozóval? Hogy személyesen is mosléknak meg zsírgörénynek hívjon mint a neten?

nov. 25. 07:02
 140/154 A kérdező kommentje:

A főnyereményt meg a személyisegre értettem. Meg hogy nálam lakhatott volna, azaz meg szabadulhatott volna a családi köréből (úgy sem egészséges szülőkkel élni 30 felett )

Nyilván külsőre nem vagyok az ideálja és pont ez miatt nem akartam vele találkozni. Időt akartam nyerni hogy talán le tudok fogyni amíg csak csevegünk.

nov. 25. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!