Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
130
Miért zavar téged? Mindenki azt csinál amit akar. Menj ismerkedj az utcán. Én nem szólok bele.
"Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?"
Dehogyis! Kattogjál még rajta vagy 5 évig, ha nem sajnálod az időt az életedből...
Amíg nincs jobb dolgom addig mindegy. Aztán nem úgy kell elképzelni hogy ülök a szoba közepén és rágom rajta a körmeim.
Jót szórakozok rajta hogy kihagyta a főnyereményt. Én kitöltöm az időmet hobbikkal. Több külföldi koncertre is vettem jegyet a barátaimmal 2025 re. Lesznek programjaim.
Neki sokkal rosszabb lehet a magány. Elszaladnak az évei. Közben lehet randizgat meg szexelget de csupa csalódások elé nézz. Később majd átértékeli hogy mégis inkább velem többre ment volna. Nem minden a kilókon múlik. Majd ha már nem a felszín alapján osztályozza az embereket akkor bánni fogja a korábbi döntéseit.
134
Pedig így van. Én is gondolhatnám rólad hogy egy ostoba femcel vagy! De ez a valóságban lehet nincs így. Én is lehetek főnyeremény , csak te nem tudhatod.
136
Vakok közt a félszemű a király? Nem hallottad még? Minden embernek más a főnyeremény! Az adott nőnek én lehettem volna az.
😀
138
Nekem az önbizalmamat háttérbe szorította a túlsúly. Az adott nő vékony, és szintén a vékony emberekhez vonzódik! Mégis miért szívattam volna magam a találkozóval? Hogy személyesen is mosléknak meg zsírgörénynek hívjon mint a neten?
A főnyereményt meg a személyisegre értettem. Meg hogy nálam lakhatott volna, azaz meg szabadulhatott volna a családi köréből (úgy sem egészséges szülőkkel élni 30 felett )
Nyilván külsőre nem vagyok az ideálja és pont ez miatt nem akartam vele találkozni. Időt akartam nyerni hogy talán le tudok fogyni amíg csak csevegünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!