Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
"Semmi öngyilkos hajlamom nincs. De lehet megint félre értem amire gondolsz. 🙂"
A lány megkínzásáról fantáziálsz.
111
Az egész témát olvastad? Írok nem komoly dolgokat is. Csak játszok a gondolattal. Szerintem egy bizonyos IQ szent felett mindenkinek világos hogy mi poén.
Nem szorulok semmi kezelésre. Józanabb paraszti esze (stabilabb) nem is tudom kinek lehetne.
Persze az adott nőnek lehet hogy kínzás lenne amit tennèk vele. Mert akit utalunk , nem vonzodunk azzal kínzás lehet egy baráti csevegés vagy éppen egy szex is.
112 Pontosan. Amit írsz, az nem poén. És ezt az IQ szintet megütők érzékelik is. Annak a nőnek a testi épségét féltik az ide írók.
És nem, nem normális, hogy mások kínzásáról fantáziálsz. Normális ember nem szokott ilyet tenni.
113
Az adott lány nincsen itt. De ha mégis, akkor rohadt jól ismeri a szokásaimat. Kerülöm az embereket. Nincs az a dolog amiért én személyesen felkeresnèm. A megkínzása vagy akármilyen poén fantázia megéléséhez meg szükséges a személyes kontakt.
Amúgy krónikus fehérjehiányban szenved , mégse hajlandó az orális szexre. Így amúgy se lenne jövőnk.
Na a 👆🏿 is csak vicc.
117
Dolgozzál.
"Ti hogy viseletek a magányt?"
A legjobb dolog a világon, nem kell senkihez alkalmazkodni.
Minden este más nőre verheted ki és senki nem szól bele.
Arról nem is beszélve, hogy olyan büdöset finghatsz, amilyet akarsz!
Minden pénzedet magadra költheted.
Kell ennél jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!