Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:

"Akkor azt mondjátok hogy ti nem akarnátok megbüntetni ?

Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek. Pedig eskü rám sem írtam. Azt vártam volna hogy a bocsánatért kezdjen sírni."

Reméljük a zsandárság is olvassa ezt és behívnak egy elbeszélgetésre hamarosan!

nov. 19. 10:36
 102/123 anonim ***** válasza:

"Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek."

Apu azért iszik annyit, mert te sírsz?

nov. 19. 10:38
 103/123 A kérdező kommentje:

101

Fontosabb dolgaik is vannak az ilyeneknél. És hogy derülne ki hogy nekem tetszik egy kis szemét aki leíltott. Nem kommunikálok vele és nem is fogok. Akkor ki jelentené te eszetlen? 🤣

102

Bocs de nem tudom mit akarsz ezzel mondani.

nov. 19. 10:46
 104/123 anonim ***** válasza:
Valahogy éreztem :) Azt akarom ezzel mondani, hogy teljesen felcserélted az okot az okozattal.
nov. 19. 10:55
 105/123 anonim ***** válasza:
78%

"Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek."

Te egy megszállott vagy! Pszichiátriai kezelésen, vagy a börtönben a helyed!

Reméljük, hogy nem cselekszel semmi meggondolatlant és visszafordíthatatlant!

nov. 19. 11:08
 106/123 A kérdező kommentje:

105

Csak szórakozok itt gyakorin. Miért lenne a börtönben a helyem? Eddig sem ártottam senkinek. A köcsög csajnak sem. Ő ebből nem tapasztal semmit. A telefonszámát nem ismerem (amúgy se hívnám) , leveleket nem küldök, a címét tudom. De még csak nem is jártam arra mèg az életem során. Ezt át gondolod akkor semmi zaklatás sem áll fent. Hiszem az adott személy nem érzékel abból semmit hogy én még gondolok rá. Fejben meg ki nem kínzott már meg akárkit? Gondolatokért nem kerülnek az emberek a rendőrségre.

nov. 19. 11:21
 107/123 A kérdező kommentje:
Többen kérdeztétek privátban. A lány neve Enikő, és Budapest VI. kerületben lakik. Többet nem árulok el mert az sérti a személyiségi jogait.
nov. 19. 11:38
 108/123 A kérdező kommentje:

“ Reméljük, hogy nem cselekszel semmi meggondolatlant és visszafordíthatatlant!”

Ha te lennél az adott lány helyében! Te mitől félnél annyira? Mire gondoltál?

nov. 19. 12:08
 109/123 anonim ***** válasza:
Itt nem a lányról van szó, hanem rólad, nem érted?
nov. 19. 12:38
 110/123 A kérdező kommentje:

109

Semmi öngyilkos hajlamom nincs. De lehet megint félre értem amire gondolsz. 🙂

nov. 19. 12:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!