Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
"Akkor azt mondjátok hogy ti nem akarnátok megbüntetni ?
Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek. Pedig eskü rám sem írtam. Azt vártam volna hogy a bocsánatért kezdjen sírni."
Reméljük a zsandárság is olvassa ezt és behívnak egy elbeszélgetésre hamarosan!
"Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek."
Apu azért iszik annyit, mert te sírsz?
101
Fontosabb dolgaik is vannak az ilyeneknél. És hogy derülne ki hogy nekem tetszik egy kis szemét aki leíltott. Nem kommunikálok vele és nem is fogok. Akkor ki jelentené te eszetlen? 🤣
102
Bocs de nem tudom mit akarsz ezzel mondani.
"Az is baj hogy minèl jobban ellenkezik látszólag (pl már nem látszik mikor volt elérhető a messengeren = újra némított is) azzal csak azt éri el hogy egyre erőszakosabb legyek."
Te egy megszállott vagy! Pszichiátriai kezelésen, vagy a börtönben a helyed!
Reméljük, hogy nem cselekszel semmi meggondolatlant és visszafordíthatatlant!
105
Csak szórakozok itt gyakorin. Miért lenne a börtönben a helyem? Eddig sem ártottam senkinek. A köcsög csajnak sem. Ő ebből nem tapasztal semmit. A telefonszámát nem ismerem (amúgy se hívnám) , leveleket nem küldök, a címét tudom. De még csak nem is jártam arra mèg az életem során. Ezt át gondolod akkor semmi zaklatás sem áll fent. Hiszem az adott személy nem érzékel abból semmit hogy én még gondolok rá. Fejben meg ki nem kínzott már meg akárkit? Gondolatokért nem kerülnek az emberek a rendőrségre.
“ Reméljük, hogy nem cselekszel semmi meggondolatlant és visszafordíthatatlant!”
Ha te lennél az adott lány helyében! Te mitől félnél annyira? Mire gondoltál?
109
Semmi öngyilkos hajlamom nincs. De lehet megint félre értem amire gondolsz. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!