Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
"Messengeren az 5 év alatt 2x letíltott és feloldott. Amikor utoljára írt akkor írta hogy örök búcsút vesz tőlem."
Ebben mi nem világos neked?
61
Lehet csak szar hangulatú időszaka volt. És engem hibáztatott miatta. Aztán ha később sem lett boldogabb az élete akkor rájöhet > hogy nem én miattam volt szar az élete.
Aztán lehet hogy annyira buta vagy büszke hogy később se látja be.
1, hazudott és volt igazi indoka pl összejött valakivel
2, megunta hogy velem nem lehet találkozni
3, Tényleg rosszal feltételezett pl hogy gonosz vagyok
4, Kéretlenül meglátogatott (meglesett valahol ) rájött hogy nem túloztam azzal hogy szarul nézek ki.
De mindenképp igazságtalan volt. Mert az hogy ennyi idő után is foglalkozom vele > abból az jön le hogy nekem tényleg fontos volt > amit ő nyilván nem értékelt
63
Nem tudom. Voltak aranyos dolgai is. Sok hétköznapi témában jókat lehetett vele beszélni. Mit értesz az alatt hogy belèm törölte a lábát? Párszor megsértett az igaz. Én sem voltam angyal. Ha a munkában valami bajom volt és épp irogatott ; előfordult hogy agresszíven válaszoltam. Pl ha a családjában valami baj volt én meg az se tudtam merre nézzek a melóban… közben irogatott (mert ő egész nap otthon volt - rá ért) és akkor durvábban válaszoltam. Volt ilyen és ezt nem tagadom.
Azért meg akarom büntetni 😕🤣
Lehet egyszer elmegyek hozzá mert tudom hol lakik. Csak a családjával nem akarok találkozni.
"Tényleg rosszal feltételezett pl hogy gonosz vagyok"
De hiszen gonosz vagy, aljas. Bosszút akarsz állni olyan sérelmekért, amik meg sem történtek.
66,67
Csak szórakozok a fentebb írt dumákkal. Nem akarok semmit ártani neki. Csupán hiányzik a csevegés vele.
"Azért meg akarom büntetni 😕🤣
Lehet egyszer elmegyek hozzá mert tudom hol lakik."
Reméljük az illetékes hatóság is olvassa ezt és behívnak egy elbeszélgetésre, esetleg rádtörik az ajtót hajnal 5-kor egyik nap...
69
A rendőrség nem foglakozik poénokkal.
Kicsit bele olvasnak a kérdésbe akkor lejön hogy önként nem találkoztam (bujkaltam kb) 5 évig a szóban forgó nő elől. Nem fogok oda szaladni meg megerőszakolni. 😆 Jó hülyék a rendőrök, de ennyire nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!