Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
"Maximum direkt nem válaszolnék neki egy darabig hogy most ő érezze rosszul magát hogy nem fontos."
Azért te kicsit fordítva ülsz a lovon, nem gondolod? Hát ő offolt ki téged, ember! :D Miből gondolod hogy egyáltalán még kíváncsi lenne arra, amit írnál neki? Már az ismerettségetek alatt is alázott, te magad írtad le a bűneit, ami mind ilyen. Aztán végleg elege lett belőled, meg ebből is hogy box zsáknak és wc papírnak használjon. Nem akar visszajönni, és nem kíváncsi rád, és ezt most jó szándékból írom hogy felébredj. És a jövőben kerüld el az ilyen embereket, a saját érdekedben is!
41
Azért az orvosit járt ki előtte. Megfogadom a 8 általános is nagy feladat volt számodra.
42
Abból gondolom hogy egyszer már feloldott és irt újra. (Gondolom unatkozott vagy nem jött össze neki valami kapcsolat valakivel)
Ezért lehet újra lesz ilyen. De amúgy igazad van. Tök hülyeség egy ilyen nőt szeretni vagy kedvelni, ha ennek viszonzására nincsen lehetőség .
Itt egy másik kérdése ennek a figyelemhiányos, gonosz, rosszindulatú, bosszúra vágyó elmebetegnek:
Ha egy nő arra hivatkozik hogy megunta hogy rosszindulatú gonosz ember ..?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
44
Tévedsz. Csak a címet olvastam el, de nem az én kérdésem. Jó lenne ha a gyakorin az ilyen állításokat is ellenőríznék! Aztán aki kamuból összekapcsol embereket - kérdésekkel az is kapna valami bűntit.
44
Tessék, a linket kérdésnek kiírójára tudnék privátozni. Mondanám hogy próbálkozz még! De nem tartozom neked bizonyítással
48
Nem tudom. Elsőnek pár hónapig szándékosan nem válaszolnék neki. Azért legyen már valami következménye a bunkóságának.
Bár nem volt könnyű de úgy nézz ki megindult a fogyásom. Mivel 99% hogy ez okozza a sikertelenségemet. Így ha ez megváltozik akkor nyitni fogok a lehetőségek felé. Ha addig a szóban forgó nő nem jelentkezik > lesz helyette más. Amúgy a kommentelők között is van amiben egyet értek. Ez a nő nem is nagyon érdemelne újabb lehetőséget. Aki nem értékelni a másikat aki kedves vele….
Az is kemény hogy a kérdésben még örök búcsúról van szó egy nőtől aki kérdezőt kioffolta, miközben a kérdés alatt már arról megy a fantáziálás, ha majd az a nő aki őt hónapokon át szétoltotta és végül kioffolta az esetleg majd visszakúszna hozzá hogy mekkorát tévedett, hogyan lesz megbüntetve, és silent treatmenttel kezelve hónapokon át :D
A fogyás, na annak van értelme! Azt elég jól bemérted. De szerintem önismerettel és emberismerettel is kezdj el minél előbb foglalkozni, ha bármit is szeretnél még emberekkel kezdeni ebben az életben. A legjobb ha minél előbb elkezded ezt, akár már ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!