Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 A kérdező kommentje:

11

Amúgy részben igen. Azt akarom hogy újra írjon, csak neki abban köszönet nem lesz. A középkorban a boszorkányok meghurcolása is csak egy vicc lesz ahhoz képest amit én tőlem kapna.

nov. 15. 08:03
 22/118 anonim ***** válasza:
87%
Kezeltesd az elmédet sürgősen!
nov. 15. 08:07
 23/118 anonim ***** válasza:
89%

"Jelenleg semmi vonzó nincsen benned egy nőnek. A legkevésbé a személyiséged."

Ez nem feltételezés.

Minden szavadból süt a nőgyűlölet.

nov. 15. 08:08
 24/118 A kérdező kommentje:

22,23

Neki kellene amúgy egy orvos. Szerintetek az olyan 30 as nő aki nem dolgozik és az szülei hazában él, meg öngyilkos hajlama is van. Az normális ?

Semmi nőgyűlölő nincs bennem. Rossz a radarod.

nov. 15. 08:15
 25/118 anonim ***** válasza:
100%
És aki egy ilyen nővel foglalkozik, rajta akar bosszút állni a nem létező sérelmekért az normális?
nov. 15. 08:35
 26/118 A kérdező kommentje:

25

Van a világon bárki aki total normálisnak számít? Mérges vagyok rá. De 5 évig csevegünk. Aztán van oldala ami tetszik. Valamiért ragaszkodok hozzá > pedig a való életben az elmúlt évben is lehetet volna közöm 3 másik nőhöz. Már sztem nekik sem én lettem volna a befutó, mert ha képbe kerül náluk egy nem dagi hapsi akkor rögtön én megyek a levesbe. (Tartaléknak )

nov. 15. 08:48
 27/118 anonim ***** válasza:
100%
Nem óhajtanál esetleg életmódot váltani, elkezdeni mozogni és lefogyni?
nov. 15. 09:11
 28/118 A kérdező kommentje:

27

Mozgok és nem eszek sokat.

Egészségügyi gondjaim vannak. Ez irányba is 6x mentem oda és még eredmény nem volt. Legutóbb a lábam fájdalma miatt mentem orvoshoz. Kb 3x hazi orvos , 4x sztk (egész nap ülni a váróteremben) és a vége az lett hogy sértegetett mindenkit a 80 éves orvos (Mert épp a felmondási idejét töltötte ) és adott izületre egy vény köteles gyógyszert. Ami amúgy használt abban a 2 hétben amíg el nem fogyott. De utána megint jött a fajdalom.

Az összes gondommal ez a helyzet. 3448858585 x megyek időpontot kérni , beutalókat , ki várok mindent és utána segítséget nem kapok.

nov. 15. 09:21
 29/118 anonim ***** válasza:
100%
Oké, értjük, rajtad nem lehet segíteni.
nov. 15. 09:29
 30/118 A kérdező kommentje:

29

De lehetne. Csak nem akarnak .😀

nov. 15. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!