Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az létezik egy egy aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az létezik egy egy aranyos ember gonosz lesz a párkeresési sikertelensége miatt?

Figyelt kérdés

Vannak olyan emberek akik azért utalják már az összes többi embert? Vagy célirányosan a fiatal vékony fiukat? Vagy a pénzes alfa férfiakat ? Vagy a nagyképű nőket?

És mind ezt mondjuk 15 év sikertelenség után, úgy hogy amúgy TÉNYLEG jószándékú tag volt előtte?

2022. okt. 24. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Bárki megkeseredhet a sikertelenség hatására. Meg tudom érteni, ugyanakkor ez a helytelen tetteket nem igazolja. Gondolom, férfi vagy. Férfiként soha nem szabad igazságtalanságra panaszkodni. Akkor sem, ha történetesen neked van igazad. Lásd a megcsalt férfiakat lenézik és kigúnyolják, hiába ők az áldozatok, akkor is megmagyarázzák, hogy minden az ő hibájuk, a nő nem felelős semmiért, aki ezt tette velük.
2022. okt. 24. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bárki megkeseredhet!

Emlékszem volt egy 30 körüli matektanárunk, gyerek voltam nem értettem miért olyan szomorú a személyisége és tudtuk hogy nincs családja!

Sajnos nem is lett!

Ez kb 15 éve volt.

2022. okt. 24. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így.
2022. okt. 24. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Bizony lehet...

Gondolj arra, hogy sokszor azért olyan keserűek és gonoszak az emberek,mert nem hagyták, hogy jók legyenek.

Vagy sokszor visszautasítják, kicikizik. A visszautasítás az egyik legnagyobb sérelem,amit ember kaphat- ezt olvastam. Párat még fel lehet dolgozni,de sorozatban már nem megy...és ekkor irigy , gonosz vagy bosszúálló lesz sok ember..

De van a fordítottja is,szerencsére.Amikor jó és boldog lesz valaki,mert maga sem hiszi és társra talál. Ezekből van a kevesebb, sajnos.

2022. okt. 24. 17:57
 5/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ha megutáltak egy bizonyos korosztályt, ideált, vagy csoportot, akkor valószínűleg ártott is neki valaki ebből a közegből. A miatt nem szoktak megutálni dolgokat, hogy kiderül, mégse tartoznak össze az illetővel, akkor valszeg sérültek is mellé, és azért utálnak. Szerintem itt egy trauma lehet a háttérben
2022. okt. 24. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen voltam és nem én állítom magamról, hanem a környezetemtől mindig vég nélkül ezt hallottam. Ahogy pár éve azt, hogy nagyon megváltoztam, bunkóbb, arrogánsabb lettem, sokszor tiszteletlen, tapintatlan meg önző.

Igazából már élni sincs kedvem, mert nem tudok azonosulni ezzel a mai világgal, pedig tényleg sosem voltak irreális elvárásaim, mégsem teljesülhettek.

Csak arra vágytam, hogy vonzódjanak hozzám, hogy belém szeressen őszintén egy lány, hogy én legyek neki a mindene. Amit sokszor egy drogos, egy nőbántalmazó is megkap én meg csak lelki szemetesláda meg kihasznált ember voltam a megbízhatóságom, őszinteségem és korrektségem miatt.

Félre lettem nevelve, a világ kegyetlen, a szemét emberek érvényesülnek, a jók hátrányba kerülnek mindig mindenhol. De ilyen lett az alapszemélyiségem, nem tudok szemét lenni, csak megkeseredett vagyok.

2022. okt. 25. 01:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehet.

A fiamnak van most egy 35 éves tanára. Az idén jött, és a gyerek folyton sír, hogy elviselhetetlenül undok. És sajnos rá is szállt a gyerekre, szóval már be kellett mennem hozzá.

Komolyan én is megijedtem attól az embertől. Annyira ronda, hogy ijesztő. És hozzá még gonosz is. Nem tudtam vele beszélgetni, gyakorlatilag elhajtott a tanári elől. Nem szoktam a tanárokkal személyeskedni, de most az jutott eszembe, hogy tuti, hogy ennek a férfinak soha az életben nem volt még nője.

Aztán beszéltem más tanárral is, és mondta, hogy nekik is nagyon fura kollégaként is ez az ember. Az anyukájával él, és állítólag soha nem volt senkije. Azta de gáz!

Ha valaki csúnya vagy van valami furcsasága, akkor folyton negatív visszajelzéseket kap a környezetétől, így torzulhat a személyisége. A szép emberek állítólag azért is olyan vonzóak, mert eleve mindenki azt hiszi, ha valaki szép, akkor biztos kedves is. Úgy könnyű.

2022. okt. 26. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet, nekem több haverom így van a nőhiány miatt. Sok elutasítás miatt.

Kb 24-25 évesek vagyunk, normális férfiak egy részünk tanul, a másik dolgozik. 40 éve biztos elkeltünk volna. Tudod mivel kisebb közösségben élünk, így látjuk ,hogy a nőverőnek, a bűnözőnek, is hamarabb van barátnője mint nekünk. Nekünk tényleg semmi sikerünk nincs a nőknél, mindig csak a rosszfiúk kellenek, minket meg bunkón elutasítanak.

Amúgy 18-20 évesen, életvidám fiatalok voltunk, ma 24-25 évesen szinte magunkba roskadtunk, már nincs kedvünk próbálkozni, mi is negatív emberek lettünk.

Én 15-24ig bátran próbálkoztam akár ismeretlen lányoknál is az utcán, ma már nem érdekelnek. 2-3 éve még örömmel segítettem a vonatom, buszon, ma már látom hiába jó az ember nem értékelik.

Van olyan sulistársam aki már több embert életveszélyesen összevert, börtönben is ült, mit látok folyamatosan húzza meg a lányokat. Mi meg jófiúk, jólelkűeket semmibe veszik.

2022. nov. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!