Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
"Szerintetek az olyan 30 as nő aki nem dolgozik és az szülei hazában él, meg öngyilkos hajlama is van. Az normális ?"
De ha te ezekről mind tudtál, akkor az ilyentől mégis mit vártál? Az a 3 másik nő meg szerintem erősen illúzió, ha lett volna náluk valós esélyed akkor dobod őt. Nem azért hogy védjem, hanem puszta realitások. Ha ennyi év alatt csak ennyire barátzónára futotta nála, biztos nem tartottál volna ki ha máshol másnál valós esélyed alakult volna ki. Nem szeretem az esély szót, de jelen helyzetben úgy érzem eléggé helytálló a kifejezés. De még így is az a helyzet, ami.
31
Nem mondtam el mindent így nem értheted oke.
A szóban forgó nő egy éve offolt. A három említett nők meg lehetséges személyes dolgok voltak azóta. Szóval az elmúlt egy évben (amikor már nem kommunikáltam a nővel akire pipa vagyok)
De a korábbi években is voltak nők pl munkahelyen, az egyik még meghívott üditőkre , kávéra és folyamat kereste a társaságom.
Minden lehetőséget kihagytam, de nem a barátzónás netes nő miatt. Hanem azért mert nem is akartam senkitől semmit addig, amíg magammal nem leszek újra “barátságban” = amíg nem tudok lefogyni.
Így már érthetőbb ?
32
A pipák alapján sztem azokat a válaszokat te írod amik zavaróak. Hasonló lehetsz mint a problémás nő, aki miatt kiírtam a kérdést.
Miért szorulna segítségre? Én vagyok a sértett a témában. Ok nélkül letíltott 2x (5 évben belül). Nekem fontos volt a netes barátsága , és a jó tulajdonságai is tetszettek. És külsőre sem taszított , azaz szívesen találkoztam volna vele. Csak mivel ismertem a tőle elhangzottak kapcsán hogy kb milyen faszikat szeret, így nem mertem vele talizni soha. Mert 1, csalódott volna (bár tudja hogy nézek ki képről) 2, nekem is szar lett volna és csak erősítette volna bennem amiben hiszek hogy a nőket nem érdekli a személyiség (csak a külsőségek meg a pénz) = hiszen én tudtam volna szeretni a nőt de ő viszont nem, mert szarul nézek ki.
35
Te vagy agyhalott. 🤣 Mit véded ismeretlenül ennyire? Neked sincs munkahelyed? Érettségi? Anyádék nyakán élsz? Mert ő ilyen. Legalábbis egy éve még itt tartott. Csak aki nem lelketlen az ilyen dolgokkal nem foglakozik. Nekem ez nem jelentett volna gondot vele kapcsolatban.
Tehát szuicid hajlama van és te megkérdezed, hogy miért ő szorul segítségre, hiszen téged bántott meg azzal, hogy nem foglalkozik veled?
Ember, úgy teszel, mintha egy párkapcsolatról vagy legalább kavarásról lenneszó! De ez egy semmi! Nem tartoztatok egymásnak semmivel, de te most ezen vagy felháborodva...
Az meg, hogy bosozrkányégetés nem lenne semmi ahhoz képest amit tőled kapna.... aha... gondolom mennyire odab*đzna egy chatbeszélgetés, amit egy ujjmozdulat kioffolni:D
"Az üzenet:
Hiányzik belőled az IQ - EQ ha ilyen agyhalott kifejezéseket írsz egy normális kérdés alá. Feltehetően empátiára képtelen vagy."
Ez egy elmebeteg, belátásra képtelen, bántalmazó egyed, hagyjátok! Kár belé a szót!
37
A probléma az őszinteség hiánya. És a másik hibáztatása. Mondvacsinált indokokat írt az offolás előtt. És bele irt egy családi témát is amiben én igazat mondtam, de átköltötte úgy mintha nem mondtam volna igazat.
A boszorkànyos dolog valóban kicsit túlzó volt. Nem bántanàm a kis cserép edény csajt. Maximum direkt nem válaszolnék neki egy darabig hogy most ő érezze rosszul magát hogy nem fontos.
Lehet túl jó szívem van, mert más lehet tényleg halálra kínozná aki ennyire hazug és rosszindulatú személyt.
"Lehet túl jó szívem van, mert más lehet tényleg halálra kínozná aki ennyire hazug és rosszindulatú személyt."
Teljes elmebeteg a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!