Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?ma 05:26
11/15 anonim válasza:
"Lehet én jártam jobban mert nem tudott kihasználni."
Dehát kihasznált így is, ez baromira egyoldalú és kicsit sem kölcsönös "kapcsolat" volt. Bár ha a gyakoriról ismerted meg, akkor igazából nem is tudok csodálkozni. Azért tetted fel a kérdést, hogy újra rád írjon? :D Szerintem inkább örülj, hogy végül megszabadultál tőle.
12/15 A kérdező kommentje:
11
Nem innen ismertem meg.
ma 16:05
13/15 anonim válasza:
"Lehet én jártam jobban mert nem tudott kihasználni. Én nem vagyok amatőr aki fizeti a nőnek még a kajáját is."
Bezzeg a qrvát házhoz rendeled, gondolom, arra nem sajnálod a pénzt... 🤣
14/15 A kérdező kommentje:
13
Sosem csináltam olyat. Nem voltam fizetős nővel.
ma 21:07
15/15 anonim válasza:
"Én nem vagyok amatőr aki fizeti a nőnek még a kajáját is."
Jól van, incel bácsi. Ezért nincsenek semmilyen emberi kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!