Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
nov. 14. 05:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/123 A kérdező kommentje:

51

Nem 5 hónap csevegés volt hanem 5 év.

Az örök búcsú is az ő szövege. És azért írtam a kérdésbe, hogy magára ismerjen! Ami sztem meg is történt ! 😆

nov. 17. 11:52
 52/123 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bajok...
nov. 17. 11:57
 53/123 A kérdező kommentje:

53

😀 Biztos csak nálam?

nov. 17. 12:00
 54/123 anonim ***** válasza:
62%
Ha te bosszút akarsz állni egy segítségre szoruló emberen (vagy bárkin), akkor neked a börtönben a helyed, vagy egy elmegyógyintézetben!
nov. 17. 12:09
 55/123 A kérdező kommentje:
Miért tűntek el válaszok?
nov. 17. 13:43
 56/123 anonim ***** válasza:

"egyszer már feloldott és irt újra"- örök búcsú és letiltás után?

Komolytalan az egész.

nov. 17. 14:09
 57/123 A kérdező kommentje:

56

Nem értem az összefüggést. Vagy te kavarod a szállakat ? Nő vagy?

Messengeren az 5 év alatt 2x letíltott és feloldott. Amikor utoljára írt akkor írta hogy örök búcsút vesz tőlem. Én ezt azért írtam a kérdésbe (több egyébb jelzéssel együtt) mert tudtam hogy magára fog ismerni. (Mert ő is olvassa a gyakorit).

Ha így sem világos? Akkor nem tudok segíteni.

nov. 17. 14:15
 58/123 anonim ***** válasza:
56-os vagyok. Kösz, nincs szükségem segítségre. Nem én írtam ki a kérdést.
nov. 17. 14:42
 59/123 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valójában az történhetett, hogy átmentél követelőzőbe és erőszakosba és a nő megunta, letiltott. Te meg vissza akarod kuncsorogni magad :D
nov. 17. 16:18
 60/123 A kérdező kommentje:

59

Totàl nincsen így. Mit követelhettem volna ? Én nem akartam vele találkozni (amikor ő még szeretett volna ) mert szégyelltem hogy kövér vagyok. 😀

nov. 17. 16:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!