Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?
Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?nov. 14. 05:26
121/154 A kérdező kommentje:
120
Nagyon nem lehet belekötni az érveidbe.
nov. 21. 18:46
122/154 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem. Neki kell majd könyörögni a bocsánatért. Vagy önkielégíthet a fantáziájára örökre. Jobban belegondolva jobban is járna! Lehet bunkó és nem kell senkihez alkalmazkodnia. Megveheti magának a kaját meg a szükségleteit. Màr ha dolgozik rendesen és nem egy nagy csecsemő 30 évesen a szülei házában élve. 🤣
nov. 21. 19:33
123/154 anonim válasza:
De továbbra se értem mi közöd hozzá?
Lépj már tovább.
124/154 anonim válasza:
"Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?"
Csevegésre? Igen!
125/154 A kérdező kommentje:
124
Miért van a hangsúly a csevegésen? Úgy írod mintha azt gondolnád hogy másra alkalmatlan lennék.
nov. 24. 17:39
126/154 anonim válasza:
Láthatóan alkalmatlan vagy és igényed sincs rá.
127/154 A kérdező kommentje:
126
Szerintem ez biztosra nem kijelenthető.
Kb annyira lehet hiteles a gyakoris diagnózis , mintha egy bíró egy gyilkost 2 évre ítél , egy piti tolvajt meg 7 évre.
nov. 24. 17:59
129/154 A kérdező kommentje:
128
Rád hagyom. 👍 Nagyon rossz lehet az életed ha gyakori provokàlásra szorulsz (mint hangulat javító )
nov. 24. 18:34
130/154 anonim válasza:
Te emelgeted ki a hülye kérdésedet, ahelyett, hogy kimennél az emberek közé ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!