Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontosabb volt neki a youtube mint én? Miattam
zsibbad a karja?
Figyelt kérdés
Sziasztok,40 éves volt párommal együtt éltünk másfél évet, az anyukájával mert nem akart elköltözni.Összeköltözés után az eddig jól működő szexuális életünk teljesen tönkrement, nem kezdeményezett sokszor eljátszotta hogy amikor én kezdeményeztem lóbálta az ágy mellett a ...át és mondta hogy nah kell?, majd elhúzta, majd megint. ELkezdett egyre kevesebbet figyelni rám, és elkezdte mondogatni hogy a kapcsolat miatt neki kevesebb ideje jut a hobbijaira, ami youtubon autós videók nézése, számítógépes játékok, kinti bütykölés de tényleg minden nap. Abból állt a napunk hogy hazajött, vacsoráztunk, lepihentünk az ágyra max.10 percet majd beült a gép elé, aztán alvás. Előfordult hogy munka után odabújtam hozzá elkezdtem beszélni és beszólt hogy mit csipogsz?nem csipogtad ki magad bent?foglald el magad. Párszor szakított már de pár nap után meggondolta. Én kitartottam mert nagyon szerettem és ragaszkodtam hozzá. Az utolsó 2 szakításkor azt hozta fel indokként hogy a kapcsolat miatt neki nincs ideje a hobbijaira, mert ha ő hazajön és youtubot akar nézni azt fog, ha gép előtt akar ülni ott fog, ha csendben feküdne az ágyon akkor azt fog.Mivel egy szobánk volt csak nem tudtunk elvonulni. Egy hete is kirakott és azt is mondta hogy miattam zsibbad a karja (mert stresszes) és bár szeret az egészsége fontosabb így költözzek el. Hogy tudott így elengedni? Segítsetek.
Kedves utolsó nem vagyok tökéletes soha nem is állítottam. Írtam hogy piszkáltam a törődésért amire nem egyszer megkaptam hogy most nincs olyan mentális állapotban hogy puszit adjon, nincs olyan állapotban hogy szexeljen. Lehet szemétkedni névtelenül persze ha jól esik. Leírtam mi volt és kívülállók véleményére voltam kíváncsi. Szerintem sem okés minden nap a gép előtt ülni, utána tvz-ni anélkül hogy a másikhoz szólnánk, lefekvés előtti percekben is csak a mobilját nyomkodta. Mint kiderült 40 évesen egy nővel élt együtt pár hónapot csak utána azt is dobta mert akkor is zsibbadt a karja. Csak pár hónapos futó kapcsolati voltak
2023. jan. 19. 13:31
33/92 A kérdező kommentje:
Kedves 30-as. Nem egyszer előfordult hogy igen közben nézte a tévét, volt olyan hogy az órát, volt hogy csak nézelődött a szobában és éreztem hogy nincs ott. Nem egyszer youtube autós videók mentek közbe.
2023. jan. 19. 13:33
34/92 anonim válasza:
Mikor érted meg, hogy mentálisan beteg és te is az vagy?^^
2023. jan. 19. 13:39
35/92 anonim válasza:
Nem az van hogy többet keresel mint ő, vagy mondjuk több a végzettséged?
Mert ilyenkor néha bosszút akarnak állni, vagy ha mondjuk megbántottad valamivel. Nagyon látszik hogy bántani akar téged ezzel nem tudsz mit kezdeni a szakításon kívül, csak jó lenne tudni miért.
2023. jan. 19. 13:41
36/92 anonim válasza:
De azon miért nem gondolkoztál el 1-2 alkalom után, hogy mennyire gáz már, hogy piszkálni kell azért, hogy törődjön veled? Vártad a nem létező csodát? Úgy gondoltad te is, hogy majd miattad egyszercsak megváltozik? Miért változna, ha egyszer nincs is tisztában azzal, hogy nem jó amit csinál? És hajlandóság sincsen benne a változásra, max. rövid időre. Nem értem, de tényleg nem, hogy hogyan lehetnek emberek ilyen ostobák......
Most ébredtél fel, hogy idióta? De azért még mindig tűröd a hülyeségeit. Ez sem normális kérdező, nagyon nem. Hiába nyomkodod a pirosat, attól a te viselkedésed sem lesz jó. Tudom, hogy a kíméletlen, nyers őszinteség fáj, de ideje lenne szembenézni vele, az önsajnálatban való fetrengés helyett. Amíg ezt csinálod, addig nem lesz semmi sem jobb.
2023. jan. 19. 13:43
37/92 anonim válasza:
"Hogy tudott így elengedni?"
Úgy, hogy neki te csak sokadlagos tényező vagy. "Szeret". Persze. Még ha szeret is, a hobbijait sokkal jobban szereti.
Egyébként meg.. hányszor is szakított? Hányszor "engedett el"? Akkor ez a legutóbbi miben más? Min csodálkozol egyáltalán? Eddig is semmibe vett, lenézett, egy darab rongyként kezelt.
2023. jan. 19. 13:45
38/92 A kérdező kommentje:
Kedves 35-ös.Nem keresek többet, ugyanazt csinálom amit akkor amikor megismert. Könyvelő vagyok egy egyetem, ő sofőr, most tette le a c-s jogsit. Én is arra gondoltam hogy direkt bánt, valaki azt mondja mentálisan beteg és tényleg vannak kényszercselekedetei (távirányítók csak párhuzamosan állhatnak, szerinte a száj undorító-nincs csók, nem fog kezet senkivel stb)de az is lehet tudatos. Nem először mondta és őszintének tűnt hogy nem tud kapcsolatban élni mert nem tud elég időt a hobbijaira fordítania.De volt hogy beszólt menj hajat festetni mert levan nőve, mi ez a picsuszag? mit csipogsz nekem? muszáj mindig itthon lenned menj el barátnőzni ilyenek.
2023. jan. 19. 13:47
39/92 anonim válasza:
... és az ilyeneknek van barátnőjük.
Komolyan mondom, felfordult egy világ ez.
2023. jan. 19. 13:48
40/92 anonim válasza:
Ezt a barátnőt irigyled?Neked is tetszenek a lábtörlők?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!