Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnám egy eleve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám egy eleve nem normális sráccal megértetni, hogy ezt én tényleg nem akarom így folytatni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy sráccal, aki amúgy tök kedves volt az elején meg minden, de ahogy jobban megismertük egymást, úgy láttam bele az életébe egyre jobban. Tegnap találkoztunk, kérdeztem, hogy ma is ráér-e, mire mondja, hogy nem mert az anyjával megy moziba.. 37 évesen. Pénteken is voltak. Meg koncertekre is együtt mennek és együtt is élnek, ráadásul csak 4 órákat dolgozik, mert hogy minek többet, volt előtte 3 műszakban és soha többet nem csinálná, marad inkább a pár órás munkáknál. Közöltem vele, hogy így nem szeretném folytatni vele, erre mint kiderült, olyanokat hordott össze rólam, hogy úgy viselkedem, mint egy kényes hercegnő, meg kommunista vagyok, mert nem egyezik a politikai nézetünk. Szerintem ezt nem kommunizmusbak hívják, de ő tudja.. Továbbra is írogat, pedig mindenhonnan tiltottam már, de új profilokat csinál, meg konkrétan a bátyjával üzenget, hogyha meggondolnám magam, szóljak stb
tegnap 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Szólj anyucinak, hogy beszéljen a kisfiával, és szervezzen vele több közös programot. Az majd leköti.
tegnap 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tiltod mindenhol és nem reagálsz semmire.
tegnap 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyit írj és semmi mást, hogy feljelented zaklatásért.
tegnap 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a gáz dolgok mikor derültek ki róla?

Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy tegnap még megkérdezted tőle, hogy ma is ráér-e, szóval gondolom, akkor még nem lerázni készültél.

tegnap 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ebből rendőrségi ügy lett, mert hónapok után sem szakadt le rólam.
tegnap 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmit megértetni! Tiltsd le mindenhonnan és ne állj szóba vele. Ennyi.
tegnap 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Letiltanám mindenhol és ha tovább zaklat megírnám neki hogy feljelentem.
tegnap 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!